Агентам

Зустрічаємо Новий рік по-особливому: 7 ідей для теплих святкових мандрівок

Новорічні свята вже майже на порозі, і зараз слушний час, аби задуматися про те, як їх зустріти. Можливо, варто цього разу відсвяткувати по-особливому?

Маємо пропозицію. Змінюємо засніжені пейзажі на картинку з теплих островів, а звичні традиції – на нові круті враження. Отримуємо – свято, яке неможливо забути! Join UP! навіть має кілька ідей для святкування – тут і вражаючі шоу феєрверків, і чудові пропозиції від улюблених готелів, і великі гуляння просто неба, і затишні пляжні вечірки. Тож вибирайте, як бажаєте зустріти цей особливий Новий рік.

1. З новими знайомствами в Танзанії

Танзанія – це цілий оберемок вражень! А Новий рік – чудовий привід відкритися для чогось принципово нового. Познайомтеся з дикими тваринами на захопливому сафарі. Тут же вас зустрічатимуть і місцеві племена з колоритними шоу, а ще страви, які вам навряд ще десь вдасться скуштувати. Чого тільки варті банани у десятках різних варіацій: тушковані та смажені, у супах, салатах, соусах, як гарнір до м’яса та риби і звичайно – у дуже смачних десертах. Справжня Африка, про яку ми мріяли у дитинстві.

Радимо готелі:

Для гостей цих готелів підготували насичену святкову програму з живою музикою, традиційними африканськими танцями та виступами артистів.

2. Під гуркіт салютів на Мадейрі

На португальському острові Мадейра новорічну ніч святкують яскраво та гучно. Щороку тут влаштовують незабутнє шоу – феєрверки, які на певний час яскравими спалахами освітлюють увесь острів. Не так давно це шоу навіть було зафіксоване у «Книзі рекордів Гіннеса» як найбільше у світі! Кожен, хто цими днями опиниться на Мадейрі, зможе стати свідком видовища, про яке згадуватиме усе життя. До гуркоту салютів додається ще й хор гудків розкішних круїзних лайнерів, які синхронно виконують різдвяну пісню. Спалахи можна спостерігати майже з кожної точки Фуншала. Та найкращий краєвид відкривається з найвищих точок острова, як-то з оглядового майданчика Піку Барселуш, або прямісінько з моря – наприклад, з борту порому Лобо Марінью.

Ви тільки подивіться, як це відбувалося в один з минулих років.

А у готелі CR7 вам, до речі, вже й крутий подарунок під ялинку підготували – м’яч з автографом легендарного футболіста Кріштіану Роналду!

3. Просто неба на Кіпрі

Незважаючи на те, що більшість кіпріотів сповідує православне християнство, все ж тут традиційно більше уваги приділяють святкуванню Різдва за католицькою традицією (25 грудня). Проте і новорічної ночі на острові панує особливий настрій. Тепла погода запрошує місцевих жителів та гостей відзначати свята на вулицях. Тож на площах великих та маленьких міст можна зустріти веселу юрбу. А на спеціально встановлених сценах виступають театральні та музичні колективи. Радимо завітати, наприклад, на площу Григорі Авксентіу в Лімасолі або на центральну міську площу Ая-Напи.

4. У знайомій атмосфері Єгипту

Для багатьох українців святкування зимових свят в Єгипті, який встиг стати для нас рідним за роки частих мандрівок – вже добра традиція. Тим більше що ми можемо бути певні, що на нас тут чекає відмінний сервіс, у всіх сенсах теплий прийом та дуже смачна кухня. Кухарі ресторанів єгипетських готелів новорічної ночі перевершують самі себе. На традиційних гала-вечерях гостей чекають вишукані страви та смачні напої, а також безліч розваг та активностей для всієї родини.

Радимо готелі зі смачними вечерями та гостинним прийомом:

5. На найбільшій у світі виставці в ОАЕ

ОАЕ завжди вражає розмахом святкування. Звичайно, тут влаштовують грандіозні світлові та лазерні шоу, феєрверки, виступи зірок світової сцени. Проте цей рік буде особливим ще й тому, що саме зараз в ОАЕ проходить знаменита Dubai EXPO – виставка, яка зібрала в одному місці досягнення, ініціативи та культурні експозиції з багатьох країн світу. Напередодні Нового року, коли особливо хочеться вірити в дива, чому б не відвідати місце, яке демонструє, які чудеса вже справджуються у різних куточках планети, завдяки зусиллям талановитих людей.

6. На білосніжному пляжі Домінікани

Безпрограшний варіант для тих, хто вже втомився від зими тоді, коли вона ще навіть не почалася. Можете сміливо забути на час відпочинку про сезон червоних носів та багатошарового вбрання. Домінікана ніколи не підводить – тут завжди сяє привітне сонце, п’ятки зігріває білосніжний пісок, а бармени пляжних закладів готові приготувати для вас солодкий коктейль зі смаком нескінченного тропічного літа. Здається, це слушний привід застрибнути в купальник та зустріти Новий рік у компанії сніговика, власноруч виліпленого з піску!

Радимо готелі:

7. Міксуючи екзотику зі звичними традиціями на Шрі-Ланці

Шрі-Ланка – далека країна, яка разюче відрізняється від нас культурою та традиціями. Проте новорічної ночі тут можна зануритися в атмосферу, що ну дуже сильно нагадає про дім. От тільки із засніжених ландшафтів веселощі перенесуться на теплі пляжі, оточені пальмовими хащами. Ланкійці залюбки прикрашають готелі на свята різдвяними вогнями, а також усю ніч пригощають святковими стравами. Фішка програми – феєрверки, які нерідко запускають прямо з готельних пляжів.

Радимо готелі:

Подорожуйте до Шрі-Ланки із Join UP! та отримуйте 30% знижки на новорічну вечерю у вказаних готелях*.

Уже вибрали капелюшка та окуляри для святкування Нового року? Join UP! запрошує до незабутніх святкових пригод!


*проживати в готелях списку можуть лише вакциновані мандрівники