• [email protected]
    • +38 (044) 303 9 303
    • (0800) 30 97 97 - дзвінки безкоштовні по всій Україні

Агентам

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ (оновлення від 27.10.2022)

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

Управління сайтом  joinup.ua (далі за текстом – «Сайт») та мобільним додатком «JoinUP!» (далі за текстом – «Додаток») здійснюється ТОВ «ДЖОІН АП!», код ЄДРПОУ 38729427, ліцензія (туроператорська діяльність) №1597 від 04.12.2015, юридичною особою, зареєстрованою відповідно до вимог законодавства України, (далі за текстом – «Компанія»).

Компанія вживає необхідні заходи, передбачені чинним в Україні законодавством та направлені на захист конфіденційності персональних даних (відомостей або сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути ідентифікована з використанням таких даних), тим самим створює та забезпечує максимально комфортні умови використання сервісів Сайту та/або Додатку кожному користувачеві.

У цій Політиці конфіденційності (далі за текстом – «Політика») встановлено порядок здійснення Компанією обробки персональних даних, види персональних даних, які збираються, цілі використання таких персональних даних, взаємодія Компанії з третіми особами, заходи безпеки для захисту персональних даних, умови доступу до персональних даних, а також контактна інформація для користувача про доступ, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних, вирішення питань, що стосуються захисту персональних даних.

ДАНА ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ СТОСУЄТЬСЯ ВАШИХ ПРАВ ТА ОБОВ’ЯЗКІВ. КОЖЕН КОРИСТУВАЧ ТА ВІДВІДУВАЧ НАШОГО САЙТУ ТА/АБО ДОДАТКУ МАЄ УВАЖНО ПРОЧИТАТИ ТА ДОТРИМУВАТИСЯ ЦІЄЇ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ. ВИКОРИСТОВУЮЧИ САЙТ ТА/АБО ДОДАТОК, ВИ ПОГОДЖУЄТЕСЯ З УМОВАМИ НАШОЇ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ. ЯКЩО ВИ НЕ ПОГОДЖУЄТЕСЯ З УМОВАМИ ЦІЄЇ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, БУДЬ ЛАСКА, УТРИМАЙТЕСЯ ВІД ВИКОРИСТАННЯ НАШОГО САЙТУ ТА ДОДАТКУ.

 2. ЗБІР І ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Власником та розпорядником персональних даних користувачів Сайту та Додатку є Компанія. Виходячи з приписів чинного у ЄС Загального регламенту щодо захисту даних (ЄС) 2016/679 (the General Data Protection Regulation (EU) 2016/679), Компанія одночасно є Контролером (особою, яка визначає цілі та способи обробки персональних даних).

При використанні користувачем сервісів Сайту / Додатку, Компанією здійснюється обробка даних користувача, а саме:

  • даних, які надаються користувачем при заповненні реєстраційних форм Сайту / Додатку та/або у процесі користування сервісами Сайту (ім’я, прізвище, по батькові, адреса електронної пошти, контактний номер телефону; номер паспорта – вказується у формі «час вильоту») та/або Додатку;
  • файли cookie;
  • IP-адреси;
  • параметри та налаштування інтернет-браузерів (User-agent).

Компанія збирає лише ті персональні дані, які свідомо та добровільно надані Вами як суб’єктом персональних даних з метою використання сервісів Сайту та/або Додатку, що відповідно до вимог законодавства є висловленням згоди суб’єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої у цій Політиці мети їх обробки .

Під час відвідування Сайту та/або користування Додатком фіксуються входи користувача до інформаційної системи Сайту та/або Додатку. Компанія збирає дані про статистику відвідування сайту / статистику використання додатку. Відомості можуть містити з’єднання про трафік, браузер користувача, пристрій користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на сайті.

Компанія обмежується збиранням мінімального обсягу персональних даних, які необхідні для реалізації функцій сервісів Сайту та/або Додатку для користувача та/або виконання наших обов’язків перед користувачем, як суб’єктом персональних даних.

Компанія не збирає та не оброблює персональні дані користувачів Сайту / Додатку про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров’я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (стаття 7 Закону України «Про захист персональних даних»).

3. ОБРОБКА ТА ЗБЕРІГАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Обробка та зберігання персональних даних здійснюється у дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів Сайту та/або Додатку. Надані персональні дані обробляються і можуть зберігатися в базі персональних даних та/або в окремих таблицях бази даних Сайту / Додатку.

Персональні дані наших користувачів зберігаються і обробляються на серверах у Німеччині. Персональні дані можуть тимчасово зберігатися і оброблятися в інших юрисдикціях, зокрема в Україні.

Компанія залишає за собою право зберігати, обробляти і передавати персональні дані користувачів на наші сервери у різних юрисдикціях, де розташовані наші інфраструктурні об’єкти та/або наші постачальники послуг. Дані користувачів також можуть оброблятися співробітниками, які працюють на нас та/або на одного з наших постачальників послуг. Такий персонал може брати участь у наданні наших послуг та/або обробці даних користувачів та/або забезпеченні підтримки користувачів. Надаючи свої персональні дані, Ви, як користувач Сайту / Додатку та як суб’єкт персональних даних, погоджуєтеся на цю передачу, зберігання та обробку. При цьому, ми вживаємо необхідні заходи для забезпечення безпечного поводження з Вашими персональними даними відповідно до цієї Політики.

4. МЕТА ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Ваші персональні дані використовуються з метою забезпечення функціонування сервісів Сайту та/або Додатку, а також надання пов’язаних послуг (зокрема у сфері туризму), обміну через Сайт / Додаток інформацією та новинами, показу реклами та забезпечення комунікації, а також з метою виконання приписів законів України, в тому числі, але не виключно: «Про захист персональних даних», «Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних та Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних щодо органів нагляду та транскордонних потоків даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про захист інформації в інформаційно-комунікаційних системах», а також інших актів, що регулюють діяльність Компанії.

5. СТРОК ЗБЕРІГАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Персональні дані зберігаються протягом строку, що не перевищує строк, який необхідний для досягнення цілей, визначених у розділі 4. цієї Політики та/або виконання Компанією обов’язків перед користувачем, як суб’єктом персональних даних. Якщо суб’єкт персональних даних перестає бути користувачем Сайту та Додатку, пройшовши процедуру видалення облікового запису на Сайті / через Додаток, його персональні дані також видаляються, за умови якщо у Компанії немає інших законних підстав для збереження та/або обробки відповідних персональних даних.

6. ВИКОРИСТАННЯ ФАЙЛІВ COOKIE

Cookie – це текстовий файл або файли, що містять невеликий обсяг інформації, які надсилаються веб-браузером і зберігаються на пристрої користувача. До таких пристроїв можна зарахувати комп’ютер, мобільний телефон або інший пристрій, за допомогою якого користувач відвідує Сайт.

Файли cookie можуть бути постійними і зберігатися на комп’ютері, доки користувач їх не видалить або тимчасовими (сесійними), які зберігаються лише до закриття браузера. Крім того, файли cookie поділяються на основні (встановлюються безпосередньо відвідуваним сайтом) та сторонні (встановлюються іншими сайтами).

Збережені файли cookie ідентифікують не конкретного користувача, а пристрій користувача за допомогою ідентифікаційних міток, що генеруються у випадковому порядку.

Важливо знати:

  • при повторному відвідуванні користувачем сайту дані файлів cookie оновлюються;
  • у більшості випадків веб-браузер, за замовчуванням, дозволяє автоматичне зберігання файлів cookie на пристрої користувача;
  • відключення файлів cookie може призвести до обмеження доступу до опублікованих матеріалів та/або неповноцінного функціонування сервісів Сайту.

Компанія піклується про своїх користувачів та намагається зробити перебування на Сайті максимально комфортним, для цього компанії необхідно за допомогою файлів cookie проаналізувати поведінку, вподобання та інтереси користувача. Такий аналіз допоможе Компанії покращити досвід взаємодії користувача з Сайтом, визначити найбільш зручний інтерфейс та навігацію Сайтом.

Згідно з класифікацією Міжнародної торгової палати (International Chamber of Commerce), Компанія використовує такі категорії файлів cookie:

Обов’язкові файли cookie – потрібні для навігації користувача веб-сторінками Сайту та під час використання певних сервісів Сайту, наприклад, для доступу до захищених сторінок, реєстрації та авторизації, здійснення пошуку за Сайтом. Такі файли cookie здійснюють запам’ятовування попередніх дій користувача під час переходу на попередню сторінку в рамках однієї сесії.

Експлуатаційні / статистичні файли cookie – агрегують інформацію про використання Сайту. Ці дані зберігаються на пристрої користувача між сеансами браузера. Прикладами цих даних можуть бути такі метрики: час перебування на Сайті, найчастіше відвідувані сторінки, розуміння, які саме розділи та сервіси сайту були найбільш цікавими для користувача, наскільки ефективна та чи інша рекламна та/або маркетингова кампанія тощо. Інформація, зібрана за допомогою експлуатаційних файлів cookie, призначена для статистичних та аналітичних завдань. Деякі дані файлів cookie можуть надаватися третім сторонам, які мають дозвіл з боку веб-ресурсу та виключно для зазначених вище цілей.

Функціональні файли cookie – використовуються для збереження налаштувань, які зберігаються на пристрої користувача між сеансами веб-браузера. Прикладами таких даних можуть бути наступні метрики: ім’я користувача, фото у профілі, інформація щодо залишених коментарів / заявок / замовлень, мова сайту, місцезнаходження, відомості про те, чи надавалася користувачеві будь-яка інформація раніше, а також інші параметри налаштування сайту. Дані файли cookie також дозволяють користувачам переглядати відео, брати участь в опитуваннях і голосуваннях, взаємодіяти із соціальними мережами.

З метою створення комфортних умов використання Сайту, зазначені файли cookie запам’ятовують надану користувачем інформацію, підвищуючи ефективність взаємодії з Сайтом. Виключно для реалізації зазначених вище цілей, деякі дані файлів cookie можуть надаватися третім сторонам, які мають відповідний дозвіл з боку веб-ресурсу.

Цільові файли cookie – використовуються для забезпечення надання контенту, який може зацікавити користувача. Ці дані зберігаються на пристрої користувача між сеансами браузера. Прикладами таких даних можуть бути: відстеження рекомендованого текстового, графічного, аудіо та відео контенту, щоб уникнути повторного показу, управління цільовою рекламою, оцінка ефективності рекламних кампаній, інформація про відвідування користувачем інших ресурсів під час переходів, а також інші параметри налаштування сайту. Сайт може передавати таку інформацію третім сторонам, включаючи медіа-клієнтів, рекламодавців, а також наших партнерів, для того щоб вони могли надавати якісну цільову рекламу.

Cookie-файли сторонніх сервісів та сервісів аналітики:

Для оперативного постачання контенту, більш якісного відображення та детального аналізу контенту на Сайті, Компанія користується сервісами, які є власністю інших сторонніх компаній, таких як Facebook, Instagram, сервіси Google та інші. Ці компанії та сервісм можуть використовувати файли cookie на пристрої користувача під час роботи на Сайті.

Зверніть увагу на те, що Сайт не може вплинути на роботу файлів cookie, які використовуються вказаними сервісами. Усі необхідні відомості про їх використання можна дізнатись, відвідавши відповідний ресурс. Наприклад, умови використання Google Analytics.

Управління файлами cookie:

Основні веб-браузери (Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Safari for macOS, Microsoft Edge) налаштовані на автоматичне отримання файлів cookie. Для того, щоб їх відключити скористайтеся функцією довідки у своєму браузері або на офіційному веб-ресурсі відповідного веб-браузера.

Важливо знати:

  • конфігурація налаштування файлів cookie для веб-браузерів мобільних пристроїв може відрізнятися та мати свої особливості;
  • повноцінна робота з Сайтом доступна лише за умови використання файлів cookie;
  • відключення файлів cookie може призвести до обмеження доступу до вмісту Сайту, а також до неповноцінного функціонування сервісів Сайту.

Якщо користувач не включає використання файлів cookie та/або видаляє всі файли cookie зі свого веб-браузера, то при подальшому відвідуванні Cайту користувачу повторно пропонуватиметься включення та використання файлів cookie.

7. ВЗАЄМОДІЯ З РЕСУРСАМИ ТА СЕРВІСАМИ ТРЕТІХ СТОРІН

На сторінках Сайту можуть бути вбудовані програмні скрипти та функції інших інтернет-ресурсів та сервісів третіх осіб, у результаті чого ці інтернет-ресурси та треті особи отримують Ваші дані. Такі інтернет-ресурси можуть отримувати та обробляти інформацію про те, що Ви відвідали ці сторінки, а також іншу інформацію, яку передає браузер користувача. Такими інтернет-ресурсами можуть бути:

  • системи показів банерів (наприклад, Google Ad Manager);
  • плагіни соціальних мереж (наприклад, Facebook, Twitter).

Використання зазначених сервісів Компанії необхідно для оперативного аналізу відвідувань Сайту, внутрішньої та зовнішньої оцінки відвідуваності Сайту, глибини перегляду Сайту, активності користувачів. Дані, отримані від зазначених сервісів Компанія не зберігає та не обробляє.

Відповідно, якщо користувач не бажає щоб зазначені сервіси отримували доступ до його персональних даних, користувач може за власним бажанням вийти зі свого облікового запису або профілю та очистити файли cookie (через свій браузер).

На Сайті та/або в інтерфейсі Додатку також можуть бути посилання на інші веб-сайти (виключно з інформаційною метою). При переході за посиланням на інші веб-сайти дія цієї Політики не поширюється на такі сайти та відносини у зв’язку з їх використанням. У зв’язку із чим Компанія рекомендує переглядати політику у сфері конфіденційності та персональних даних кожного сайту перед тим, як передавати персональні дані, за якими Вас можуть ідентифікувати.

8. ПЕРЕДАЧА ДАНИХ ТРЕТІМ СТОРОНАМ

Компанія не здійснює передачу персональних даних користувачів третім особам, крім випадків, коли така передача є вимогою законодавства, наприклад, на прохання суб’єкта персональних даних, та/або крім інших випадків передбачених у цій Політиці (зокрема вказаних у розділі 3. цієї Політики), а також крім випадків, коли передача даних користувача обумовлена необхідністю виконання наших обов’язків перед користувачем. Компанія вживає необхідні та релевантні заходи для захисту особистої інформації користувачів, яка добровільно та усвідомлено передається останніми Компанії.

9. ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Компанія використовує загальноприйняті стандарти захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни чи знищення. Однак, незважаючи на всі зусилля, Компанія не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають за межами регуляторного впливу Компанії.

Компанія забезпечує застосування всіх відповідних зобов’язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних та організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованому або незаконному розкриттю або обробці персональних даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження.

Компанія надає доступ до персональних даних лише уповноваженим працівниками Компанії та/або наших підрядників, які погодилися на забезпечення конфіденційності таких даних відповідно до вимог Компанії.

Поширення персональних даних без згоди суб’єкта персональних даних або уповноваженої ним особи допускається виключно у випадках, визначених законом, зокрема, якщо це необхідно на користь національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

У разі внесення суттєвих змін до цієї Політики Компанією буде розміщено повідомлення на Сайті та вказано термін набрання чинності цими змінами. Якщо протягом зазначеного терміну Ви не відмовитеся від їх прийняття у письмовій формі, це означає, що Ви погоджуєтесь з відповідними змінами Політики.

ПРОСИМО ЧАС ВІД ЧАСУ ПЕРЕГЛЯДАТИ ПОЛІТИКУ ДЛЯ ТОГО, ЩОБ ЗНАТИ ПРО БУДЬ-ЯКІ ЗМІНИ ТА/АБО ДОПОВНЕННЯ ДО ЦІЄЇ ПОЛІТИКИ.

10. ПРАВА СУБ’ЄКТІВ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Ви, як суб’єкт персональних даних, маєте права, передбачені Законом України «Про захист персональних даних». Якщо Ви є резидентом однієї з країн-учасниць Європейського Союзу, то також маєте права, визначені положеннями Загального регламенту щодо захисту даних (ЄС) 2016/679 (the General Data Protection Regulation (EU) 2016/679), зокрема:

  • мати доступ, оновлювати або видаляти інформацію про вас, яку ми зберігаємо;
  • виправляти Ваші персональні дані, якщо вони неточні або неповні;
  • заперечувати проти обробки нами Ваших персональних даних;
  • вимагати обмежити обробку Ваших персональних даних;
  • отримати копію своїх Персональних даних в структурованому форматі;
  • відкликати свою згоду на обробку персональних даних у будь-який час.

Ви також маєте право подати скаргу до органу із захисту даних на збір і використання нами Ваших особистих даних. Для отримання додаткової інформації зверніться до місцевого органу із захисту даних в Європейській економічній зоні (ЄЕЗ). Ми рекомендуємо Вам попередньо зв’язатися з нами для вирішення всіх Ваших запитань в межах, дозволених законом.

Ви погоджуєтеся з тим, що спосіб реалізації Ваших прав регулюється умовами цієї Політики. Наступні пункти цієї Політики вказують на спосіб реалізації деяких з Ваших прав.

10.1. ДОСТУП ДО ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

У Вас є право доступу до своєї особистої інформації, щоб Ви могли переглядати ті персональні дані, що ми зберегли, а також вносити виправлення в свої персональні дані. Ви можете запитати доступ до персональних даних або внести правки, написавши нам за адресою електронної пошти, вказаною нижче в розділі «КОНТАКТИ». Зверніть увагу – ми можемо попросити Вас підтвердити Вашу особистість, перш ніж відповідати на такі запити.

10.2. ВИДАЛЕННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Як видалити свої персональні дані? Ви маєте право вимагати виправлення або видалення ваших персональних даних, відправивши нам лист електронною поштою за адресою електронної пошти, вказаною нижче в розділі «КОНТАКТИ». Зверніть увагу – ми не зможемо надавати наші послуги та/або забезпечити належну роботу наших сервісів для Вас без необхідних даних про Вас.

Ми також можемо зберегти частину або всі дані користувача і не видаляти їх до тих пір, поки не будуть виконані всі можливі вимоги та наші обов’язки, пов’язані з обробкою персональних даних користувача (наприклад, щодо надання послуг, запобігання шахрайства, дотримання будь-яких юридичних зобов’язань, вирішення суперечок, виконання угод тощо). У разі, якщо ми видалимо будь-які дані, створені Користувачем, включаючи Персональні дані, такі дані буде видалено з активної бази даних, але вони можуть залишитися у наших архівах.

Ви також можете у будь-який момент відкликати свою згоду на подальшу обробку Персональних даних. Якщо ви відкличете свою згоду на обробку Персональних даних і у нас не буде інших законних підстав для продовження обробки Ваших даних, ми припинимо обробку Ваших персональних даних. Якщо у нас будуть законні підстави для обробки Ваших персональних даних, ми маємо право продовжувати використовувати персональні дані в межах, передбачених законом.

11. КОНТАКТИ

Якщо у Вас є запитання з питань обробки Ваших персональних даних та/або щодо цієї ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ, будь ласка, зв’яжіться з нами за вказаною нижче контактною інформацією:

ТОВ “ДЖОІН АП!”
Україна, м. Київ, вул. Харківське шосе, 201-203, ЛІТ 2А
+38 (044) 303 9 303
[email protected]
joinup.ua

1322