Агентам

Шрі-Ланка – новий екзотичний плід у нашому Winter Garden*

Цю зиму вам точно захочеться провести з нами! Ніжачись під теплим сонечком на білосніжних пляжах, ловлячи хвилі Індійського океану, насолоджуючись щодня різними пригодами та емоціями, смакуючи соковиті дари нашого Winter Garden.

Тим паче що цього сезону він такий багатий на нові екзотичні плоди. Зовсім нещодавно ми запустили перші рейси з Молдови на Занзібар, а сьогодні у нас ще одна гарна новина для українських туристів. Join UP!™ відкриває тури на Шрі-Ланку! Летімо досліджувати секрети ланкійського easy living** разом? У нас уже все готове!

ШРІ-ЛАНКА З JOIN UP!

Ще з 2010 року Join UP!™ показує туристам дивовижний світ Шрі-Ланки через її неймовірні місця, культуру та стиль життя. У чому наша сила?

Досвід

За 12 років ми відправили туди 250 тисяч туристів. В Україні Join UP! став популяризатором Шрі-Ланки і одним із перших почав продавати туди пакетні тури, зробивши цей екзотичний напрямок доступним.

Період із грудня по квітень – ідеальний час для відпустки на Шрі-Ланці. У цей період тут суха сонячна погода із середньою денною температурою 22-30 °C. Прекрасні умови як для пляжного відпочинку, так і для екскурсій, правда?

Польотна програма

Що ми пропонуємо?

  • Комфортні перельоти на крилах SkyUp на бортах B737-800 NG. Ми дбаємо про те, щоб подорож приносила приємні емоції з перших секунд на рейсі, і з авіапартнерами у нас у цьому є абсолютний метч.
  • Вильоти з 5 аеропортів з трьох країн:
    з Кишинева (Молдова) старт польотної програми – 27.12;
    з Катовіце (Польща) старт польотної програми – 22.12;
    з Варшави (Польща) старт польотної програми – 18.12;
    з Жешува (Польща) старт польотної програми – 25.12;
    з Бухареста (Румунія) старт польотної програми – 20.12.
  • Прямі рейси з дозаправкою у Бахрейні (1 година, без виходу з літака). Трохи більше 10 годин – і ви на Шрі-Ланці!
  • Приліт до аеропорту Маттала на Шрі-Ланці, в південній частині острова, звідки зручніше діставатися найпопулярніших курортів: Тангалле, Галле, Хіккадува. А також – ще одна перевага для туристів, яких цікавлять екскурсійні програми – поряд є багато популярних пам’яток. Наприклад, національний парк Яла, Пік Адама, дев’ятиарковий міст.
  • Тури на повноцінних 9, 10 та 20 ночей. Ми пропонуємо ранні вильоти на Шрі-Ланку та зворотні рейси після обіду. Таким чином у туристів буде більше часу на відпочинок!

Важливо! Для в’їзду на Шрі-Ланку громадянам України потрібна віза. Вона оформляється після прильоту і коштує 2637 грн.

Сильний продукт

Завдяки вигідному контрактингу ми порадуємо вас приємними цінами на улюблені готелі. Топ найпопулярніших:

Надійні партнери

Уже не перший рік ми відкриваємо різноманітність та красу Шрі-Ланки у синергії з Delux Holidays. “Створювати спогади, які запам’ятаються на все життя,” – це їхній девіз, який повністю співзвучний з нашою філософією. Але це не єдина причина, чому саме Delux Holidays. Що ще?

  • понад 15 років досвіду на ринку,
  • власний автопарк,
  • турбота про туристів 24/7,
  • команда професійних англомовних гідів, які щомісяця проходять тренінги та підвищення кваліфікації,
  • різноманітна екскурсійна програма.

МАКСИМУМ ВІД ШРІ-ЛАНКИ З КОМБО-ТУРАМИ ВІД JOIN UP!

Поєднувати різні активності та дестинації в одній подорожі – новий тревел-тренд. Ми в Join UP!™ його уважно вивчили та разом із партнерами розробили серію комбо-турів, поєднавши пляжний відпочинок із насиченою екскурсійною програмою.

У чому особливість комбо-турів від Join UP!?

  • У можливості за одну поїздку поєднати різні види відпочинку та відвідати відразу кілька курортів Шрі-Ланки.
  • Гіди Delux Holidays зустрічають ваших туристів прямо в аеропорту, і занурення в ланкійський easy going вайб починається одразу після прильоту.
  • Цілих 5 програм: від одноденної оглядової екскурсії до захопливого маршруту на тиждень, в якому зібрані найкрутіші локації острова. Тури такої тривалості є лише у нас!

Чому це класний продукт? Тому що на початку відпустки туристи сповнені сил і азарту і зможуть детально досліджувати різні місця Шрі-Ланки, насититися її красою і багатством культури. А потім, як винагороду, отримують максимальний релакс на курортах і прекрасних білих пляжах.

ЛАНКІЙСЬКИЙ EASY LIVING ІЗ JOIN UP!

Відпочинок на Шрі-Ланці – це про розміреність, вміння розслабитися і насолоджуватися моментом, у кожному дні знаходити привід для радості та посмішки на обличчі. Так, саме так відчувається знаменитий ланкійський easy living. І ми будемо насолоджуватися ним сповна, щодня відкриваючи неймовірні місця острова: чайні плантації та рисові поля, буддійські храми та ресторанчики зі стравами, в які ніколи не шкодують спецій, готелі, де можна зустріти мавпочок та найрізноманітніших птахів. Кожен турист зможе відчути себе справжнім ланкійцем та вловити їхній особливий ритм життя.

Але Join UP! відкриває Шрі-Ланку не лише для туристів, а й для агентів. Наша команда вже готує для вас корисні шпаргалки з напрямку, вебінари, чайтайми та круті рекламні тури.

Бронюйте яскраву відпустку на Шрі-Ланці з Join UP!


* англ. Зимовий сад
** англ. безтурботне життя