Агентам

Крит і Санторіні: спробуйте новий комбінований тур від Join UP!

Травень на грецьких островах… Більш ідеального місяця для відпочинку тут, напевно, і не придумаєш!

Адже можна насолодитися приємними ранками за чашкою кави в місцевих тавернах, прогулятися вуличками казкових містечок із білосніжними будинками на фоні чорних скель серед синього моря на Санторіні – єдиному в Європі остріві вулканічного походження з чорними, білими і навіть червоними пляжами; відвідати екскурсії, провести час із собою та поспостерігати за розміреним плином життя місцевих за сприятливих погодних умов та за відсутності великої кількості туристів.

До слова, про погоду в цей час: у травні в Греції уже починається літо, повітря тут прогрівається до +25°C, а вода – до +20°C. Це найменш вітряний місяць на островах. Світловий день триває близько 14 годин, за які можна встигнути і позасмагати, і насолодитися атмосферою історичних містечок.

Будьте першими, хто спробує наші нові комбіновані тури в Грецію: 5 ночей на Криті + 2 ночі на чудовому, тому самому “синьо-білому”, острові Санторіні! Це просто унікальна можливість, щоб відвідати всіма улюблений “інстаграмний” куточок, поживши при цьому ще й на Криті.

Більше деталей про наш новий комбінований тур:

  • 7 ночей (2 незабутні ночі в Porto Greco Village 4* чи Gouves Bay Hotel 4* на Криті , 2 ночі в Aegean Plaza на Санторіні, і ще 3 ночі в тому самому готелі на Криті),
  • Вирушити до Криту ви можете прямим авіарейсом із Кишенева.
  • Аби дістатися до Кишинева, скористайтеся нашими автобусними трансферами з міст України.
  • Пропозиція доступна в період із 27.04 по 11.05.2024 (включно).
  • У вартість туру включено всі трансфери за програмою та квитки на паром до Санторіні і назад.

Як відомо, Греція багата не лише природною красою, але й культурно-історичними памʼятками, тут є чим зайнятися, особливо враховуючи те, що ви відвідаєте аж два колоритних острови!

Поласуйте свіжими фруктами та виноградним вином, відвідайте Кносський палац, вулкан Санторіні, храми давньої Тіри, красиві пляжі та оглядові майданчики, дослідіть найвіддаленіші куточки Криту на джип-сафарі: гірські поселення, квітучі долини та дикі ущелини. Насправді, визначних памʼяток та цікавих місць на островах так багато, що можна буде повертатися сюди не раз, аби оглянути все!

Не відкладайте життя на потім, живіть тут і зараз, почніть із комбі-туру з Join UP! уже цього травня!