Агентам

Не морем єдиним. За що ми любимо Хургаду

Близько 70 років тому Хургада почала перетворюватися з невеликого рибальського поселення на улюблений курорт єгиптян, а згодом і мандрівників з усього світу. А пам’ятаєте, коли туди полетіли перші туристи Join UP!?

Так-так, минулого року ми святкували свій десятирічний ювілей в Єгипті і перший рейс наш був саме на цей курорт.

За цей час ми бездоганно вивчили напрямок, запустили тренд цілорічного відпочинку на березі Червоного моря і, звісно, самі ще більше полюбили Хургаду. За що? Одна з причин – неймовірно насичена програма екскурсій та активностей. Здається, з нею можна безкінечно досліджувати найрізноманітніші грані Єгипту. І зараз, до речі, ідеальний час, щоб у цьому переконатися.

Лютий у Хургаді – це 10 годин яскравого сонечка щодня при середній денній температурі – близько 23°C. Правда, це саме те, що потрібно для комфортних прогулянок та екскурсій? Тож запрошуємо Rediscover* Хургаду з Join UP!

ХУРГАДА З JOIN UP!

REDISCOVER ХУРГАДА

Хургада – це місце, де просто не може бути нудно, адже тут є стільки способів отримати яскраві емоції та пізнати найрізноманітніші грані Єгипту: море, пустелю, історію та традиції місцевого населення, архітектуру та сучасне життя курортів. Зібрали для вас підбірку найкрутіших активностей.

На воді та під водою

  • Круїз Нілом. Наш супертрендовий фаворит, адже він дозволяє поєднати готельний відпочинок на березі Червоного моря із чотириденним круїзом однією з найдовших річок світу! Тільки уявіть – на туристів чекає розкішний лайнер, що пропливатиме місцями, де творилася історія цивілізацій; прибережні автентичні поселення, де протягом тисячоліть не змінюється спосіб життя; десятки культових пам’яток: величні храми Абу-Сімбел, Ком-Омбо, цариці Хатшепсут, Луксор, Долина Царів та гігантські “музичні” Колоси Мемнона.
  • Батискаф та підводний човен Sindbad – ідеальна можливість дослідити підводний світ Червоного моря у комфортних умовах. Підводний човен опускається на глибину аж до 25 м до яскравого півкілометрового рифу! А вікна батискафа мають здатність наближувати об’єкти до 6 м, тож можна роздивитися усі відтінки кольорів рибок та коралів.
  • Grand Aquarium. Один із найбільших акваріумів Африки, а також перший у всьому світі, де зібрана така величезна колекція флори та фауни Червоного моря. Тут можна побачити понад 1 200 тварин більше ніж ста видів, а ще пройтися тунелем з акулами, прогулятися тропічним лісом та Долиною китів, де жили найстаріші представники виду, та познайомитися з традиціями бедуїнів.

У пустелі

  • Адреналін сафарі. Як ви вже, мабуть, здогадалися, у програмі – максимум драйвових емоцій. Квадроцикли, спайдер-кари, катання на верблюдах. А після цього всього – смачна вечеря в бедуїнському поселенні серед піщаних дюн з шоу факірів, видовищним танком арабських дервішів – Танура та східними танцями.
  • Каньйон. Це буде яскраве комбо пустелі та водоспадів, екстриму під час дрифтування на квадроциклах, баггі чи джипах та медитативної насолоди на чаюванні у бедуїнському селі.

У місті

  • Ранковий сіті-тур. Наш подарунок усім туристам Join UP! Цього сезону ми переосмислили програму і наповнили її новими сенсами та активностями:
    побачити розкіш найбільшої мечеті міста Ель-Міна;
    перенестися в казковий світ Сходу з фараонами та шейхами, елітними арабськими скакунами та верблюдами, народними танцюристами, які оживлять історію та традиції Єгипту на сцені Палацу 1001 ночі;
    прогулятися лабіринтами вуличок Старого міста Ель-Дахар з безліччю колоритних магазинів і закладів;
    випити чашку ароматної кави, справжнього каркаде або традиційного м’ятного чаю у локальній кав’ярні.

Звучить, як ідеальний план, правда?

  SPA-релакс. Пропонуємо побалувати тіло та розслабитися в атмосфері султанської розкоші в одному із найкращих SPA-центрів Єгипту – “GOLDEN SPA”. Сауна, парна, джакузі, пілінги, два види масажу та неспішне атмосферне чаювання після процедур… Відчуття після сеансу неймовірні! А яка шкіра! І знову приємний сюрприз від Join UP!: усім нашим туристам ми даруємо 50% знижки на програму “Aladino Hammam Program”***.
  Захід сонця в марині Хургади. Топ ідея та місце для незабутнього вечора. Взяти освіжаючий коктейль в одному з численних ресторанчиків на березі гавані і споглядати неймовірний перформанс у виконанні сонця, що фарбуватиме небо над розкішними яхтами у тисячі відтінків. А потім продовжити смачною вечерею у супроводі живої музики чи традиційного шоу.
  Танці до ранку. Хургада славиться на весь світ своїм яскравим нічним життям, і ми підготували ексклюзивну пропозицію для туристів Join UP!™, щоб розкрити магію єгипетської ночі. Даруємо вільний вхід та вітальний коктейль у культовому нічному клубі Little Buddha***. Це одне з місць, де проходять найкрутіші вечірки на курорті. Тож, якщо хочеться дозволити собі вивільнити накопичені емоції – його танцпол ідеально для цього підійде.
  Шопінг. Як же не побалувати себе та найрідніших приємними сувенірами з поїздки? І звичайно, ми знаємо, куди за ними потрібно їхати. Ось кілька варіантів:

фабрика аромамасел та парфумів,
торговий центр шкіри та хутра,
магазин виробів з бавовни,
ринки Sheraton Road та Dahar Souk, де можна купити найсоковитіші манго, традиційні спеції, аксесуари та купу інших сувенірів,
торгово-розважальні центри Hurghada Mall та Marina Grand Mall.

Хургада – це різноманіття. Пляжі з білосніжним піском, неймовірно красиве Червоне море з таким багатим підводним світом, можливість спробувати десятки видів водних активностей та порелаксувати у топових SPA, поринути у тисячолітню історію єгипетської цивілізації, а ввечері насолодитися динамічним нічним життям міста.

Відкрийте її по-новому разом з Join UP!


* тут і далі по тексту від англ. “перевідкривати”
** від англ “святкувати політ”
*** щоб скористатися пропозицією, туристам потрібно звернутися до гіда в готелі