Агентам

Rediscover Egypt: максимум вражень для туристів Join UP!™. Подовжено до 31.05 включно**

Напевно, складно знайти мандрівника, який не бував у Єгипті, не милувався яскравим підводним світом Червоного моря чи неймовірно гарними заходами сонця. А найдосвідченіші туристи можуть годинами обговорювати улюблені готелі та курорти, де вони відпочивали. Але скільки б разів ви не бували в Єгипті, із Join UP!™ на вас там завжди чекають нові відкриття та особливі пропозиції. На цей раз ми теж підготували дещо цікаве для вас. Чим дивуватимемо? Розповідаємо докладніше!

Єгипет із Join UP! = максимум від відпочинку

За плечима Join UP!™ –– 10 років досвіду роботи з Єгиптом, і як трендсеттери за напрямком, ми проробили величезну роботу, щоб кожен наш турист отримував від відпочинку в цій країні максимум яскравих вражень. І наш мегасюрприз, на який нас надихнула концепція Rediscover1, це список спеціальних пропозицій, доступних тільки для наших туристів!

До речі, а ви помічали, наскільки багатогранна і сама назва Rediscover? Давайте розглянемо разом!

reDISCOVER – радість від нових відкриттів

Ранковий City Tour2 у подарунок кожному туристу, який відпочиває у Хургаді чи Шарм-ель-Шейху. Join UP!™ повністю переосмислив сіті-тури, адже знайомство з історією та культурою міста –– це та складова кожного відпочинку, що наповнює його новими сенсами. Тому разом із партнерами ми підготували особливі екскурсії, які допоможуть DISCOVER3 Єгипет.

Ранковий City Tour Хургада (тривалість — 3 години)

Що в програмі?

Ель-Міна – найбільша мечеть міста та головна його пам’ятка. Там ми зможемо побачити, як відблискує сонце в біло-мармурових стінах, оцінити розкіш та атмосферу умиротворення у священних залах та почути історію святого Абдульхасана Ельшазі, на честь якого створено мечеть.
Палац 1001 ночі. Хто не мріяв хоча б на одну ніч перетворитися на чарівну Шехерезаду чи владного арабського шейха? Ми покажемо місце, де ці мрії можуть здійснитися. Варто лише пройти містком через озеро з крокодилами, і перед туристами одразу відкриється казковий світ Сходу з фараонами та шейхами, елітними арабськими скакунами та верблюдами, народними танцюристами, які оживлять історію та традиції Єгипту різних тисячоліть. Напевно, ще ніколи не було так цікаво відкривати історію Єгипту!
Ель-Дахар – місце, де розпочиналася історія Хургади, її Старе місто з автентичною єгипетською атмосферою. Відкриватимемо його, гуляючи лабіринтами вуличок з безліччю колоритних магазинів і закладів, купимо найсвіжіші манго на місцевому фруктовому ринку та вип’ємо чашку ароматної кави або справжнього каркаде в локальній кав’ярні.

Ранковий City Tour Шарм-ель-Шейх (тривалість — 3 години)

Що в програмі?

Площа Миру з однойменним монументом, який внесений до «Книги рекордів Гіннеса» як найбільший витвір мистецтва з металу. До речі, ви знали, що саме Шарм-ель-Шейх неофіційно називають “містом миру” через велику кількість тематичних заходів, що тут проводять?
Ель Мустафа – велична сучасна мечеть. Її вітражами та каліграфічними розписами можна милуватися вічно! Ель-Мустафа не тільки найбільша й значуща святиня Шарм-ель-Шейху, а й епіцентр культурного та соціального життя місцевих жителів. Правда ж цікаво зазирнути всередину?
Коптська православна церква, єдина у Шарм-ель-Шейху. Знаєте, у чому її особливість? У її архітектурі та обрядах православні та католицькі канони поєднуються з арабськими традиціями та культурою. Вам колись раніше траплявся такий мікс?
“Нефертіті” –– один з найбільш “ароматних” магазинів міста з неймовірним вибором натуральних масел, східних парфумів та чаїв. Всі вони створені на основі рослин, вирощених на власній фермі Аль-Файюм на березі озера Карун.
Старий ринок у самому серці Старого міста –– справжній рай для шанувальників шопінгу, колоритне місце, де можна купити все що завгодно. Від десятка видів манго та фініків, до розкішних килимів та шкіряних сумочок. А ще одночасно можна пізнати мистецтво торгуватися, адже єгиптяни точно знаються на цьому.

Як потрапити на цю екскурсію?

  • Забронювати City Tour та отримати додаткову консультацію турист може у гіда в готелі, показавши йому свій ваучер Join UP!.

reMIX4

Sharm night program.

Наша новинка – крутий мікс історичних, культурних та гастрономічних відкриттів у Шарм-ель-Шейху.

Доповнюємо програму сіті-туру захопливою екскурсією музеєм історії Єгипту та смачною вечерею з морепродуктів в одному з топових ресторанів Шарм-ель-Шейха на вибір:

  • Fares – один із найстаріших рибних ресторанів Шарм-ель-Шейха, який за свою 25-річну історію не втрачає популярності ні серед місцевих жителів, ні серед туристів.
  • Starfish – ідеальне місце для розкішної вечері з панорамним видом на протоку Тіран.
  • Soho – стильний ресторан у самому серці культової площі з просторою терасою, інтернаціональним меню та крутою вечірньою шоу-програмою.
  • Little Buddha –– ресторан славиться особливими стравами від титулованого шеф-кухаря та коктейлями від найкращих міксологів Шарм-ель-Шейху.

І це всього за 15$ з особи!

Як забронювати програму?

  • Забронювати Sharm night program5 та отримати додаткову консультацію турист може у гіда в готелі, показавши йому свій ваучер Join UP!.

reDISCOver

Побачили слово “disco”6 у назві? Так-так, саме це ми й мали на увазі.

Шарм-ель-Шейх і Хургада славляться на весь світ своїм яскравим нічним життям, і ми підготували кілька ексклюзивних пропозицій для туристів Join UP!™, щоб розкрити для них магію єгипетської ночі.

Танці до ранку

Hard Rock Cafe Nabq і Soho House у Шарм-ель-Шейху та Little Buddha у Хургаді й Шарм-ель-Шейху – це клуби, де проходять найкрутіші вечірки на курортах. І ми даруємо нашим туристам вхід та вітальний коктейль у кожному з них! Коли? Щосуботи в Soho House, щопонеділка в Little Buddha та щовівторка в Hard Rock Cafe Nabq! Круто, правда? Це ваш шанс провести незабутній вечір:

  • танцюючи навколо величезної статуї Будди в Little Buddha з екзотичним дизайном у східному стилі;
  • на танцполі Hard Rock Cafe Nabq культової мережі, яка володіє найбільшою та найціннішою у світі колекцією автентичних музичних пам’ятних речей (понад 86 000 екземплярів), включно з гітарами з автографами рок-зірок, їхніми костюмами та унікальними фотографіями;
  • або у світлі софітів стильного Soho House, який стане справжнім раєм для любителів бургерів, такос та латиноамериканських танців.

Як отримати такий подарунок?

    • За ваучером зі знижкою та інформацією про те, як ним скористатися, турист може звернутися до гіда в готелі, показавши йому свій ваучер Join UP!.
    • Ваучер дозволяє 1 раз за період відпочинку безкоштовно відвідати кожен із клубів.
    • Зверніть увагу: трансфер, у рамках цієї пропозиції, не надається.

SOHO – улюблений STOPover7 у Шарм-ель-Шейху

SOHO Square8 – розважальний центр, що має безліч міжнародних нагород, та після заходу сонця перетворюється на епіцентр нічного життя. Тут сяють мільйони вогнів, гудуть тераси ресторанів та кафе, звучить запальна музика з клубів та барів, блищать вітрини магазинів та пахне смачною їжею. Вечір тут точно запам’ятається, тим більше, що ми вже маємо класну ідею, як його провести.

Soho Drinks9 за спеціальною ціною

Пропонуємо поринути в історію та культуру Єгипту в панорамному кінотеатрі Culturama, а потім насолоджуватися відпочинком із освіжаючими напоями та ароматним кальяном у кафе Mandarin або Fontana..

І все це – лише за 12$ замість 24$.

У вартість входить: відвідування кінотеатру, три напої, вода і кальян у ресторанах, трансфер в обидва боки.

Як це працює?

  • Отримати ваучер зі знижкою та інформацією про те, як ним скористатися, турист може у гіда в готелі, показавши йому свій ваучер Join UP!.

overENTHUSIASM14

Kids Go Free15 у Хургаді та Шарм-ель-Шейху

Ви ж знаєте, як наші маленькі мандрівники прагнуть до нового, ентузіазму, із яким вони роблять відкриття, мають ще більше, ніж у дорослих. Тому для дітей віком до 12 років у нас є особливий подарунок – прогулянка на батискафі чи мото-сафарі, під час яких можна:

  • побачити різнокольорові корали та рибок, як у мультфільмі про Немо, через наближувальне скло батискафа,
  • подрифтувати на квадроциклі серед піщаних дюн пустелі,
  • заїхати на чаювання до бедуїнів.

Скільки ж вражень буде у малечі!

Як це працює

  • Отримати ваучер зі знижкою та інформацію про те, як ним скористатися, турист може у гіда в готелі, показавши йому свій ваучер Join UP!.
  • Турист може вибрати одну безкоштовну активність, погодивши її з гідом у готелі. Акція діє за умови покупки дорослого квитка.

Вам потрібна допомога з вибором або маєте інші питання? Наші гіди знають усі нюанси та детально розкажуть про все.

Незабутні враження у Єгипті з нами are never over16. Зберігайте цей текст, бронюйте тури та вирушайте до Єгипту за новими враженнями!


1 Тут і далі – відкрити (Єгипет) заново, перевідкривати (Єгипет)
2 Тут і далі – тур містом
3 Дослідити
4 Ремікс
5 Нічна програма в Шармі
6 Диско, танці
7 Зупинка
8 Площа Сохо
9 Напої Сохо
14 Сильний ентузіазм
15 Дітям безкоштовно
16 Ніколи не закінчуються
* Пропозиція актуальна лише для туристів Join UP!™
** Акція діє з вересня і продовжена до 31.05 включно