Агентам

Rediscover Egypt*: досліджуйте Хургаду та Шарм-ель-Шейх разом із захопливими екскурсіями від Join UP!™

Єгипет – країна яскравих контрастів і незвіданих таємниць. Щороку тисячі мандрівників прагнуть відчути місцеву магію та розгадати хоча б декілька секретів, захованих під піщаною завісою пустель. Ми в Join UP!™ обожнюємо цей напрямок і хочемо закохати в нього ще й вас. Запрошуємо вас поринути в теплі обійми єгипетського сонця та зануритися в скарбницю його неймовірних вражень.

Розпочинати пригоди радимо з двох популярних курортів – колоритної Хургади та магічного Шарм-ель-Шейха. Відкрийте їхні нові сторони з нашою фантастичною концепцією «Rediscover», що включає в себе цілий пакет захопливих екскурсій і пропонує справді незабутній туристичний досвід.

Наприклад, кожен мандрівник, який відпочиває з Join UP!™ у Хургаді та Шарм-ель-Шейху, гарантовано отримує в подарунок екскурсію City Tour**, що ближче знайомить із історією та культурою міст.

City Tour Хургада:

  • Візит до найбільшої мечеті та головної пам’ятки міста – Ель-Міна.
  • Екскурсія до казкового палацу 1001 ночі.
  • Прогулянка автентичним районом Ель-Дахар, що занурить вас у колоритну атмосферу Єгипту.

City Tour Шарм-ель-Шейх:

  • Прогулянка площею Миру, де розташований однойменний монумент, внесений до «Книги рекордів Гіннеса».
  • Екскурсія до сучасної мечеті Ель-Мустафа та Коптської православної церкви.
  • Візит до ароматного магазину “Нефертіті” з великим вибором натуральних масел, східних парфумів і чаїв.
  • Шопінг на Старому ринку.

REDISCOVER MORE***

Але це лише початок! Концепція «Rediscover» надихнула нас створити цілий перелік спеціальних пропозицій у Єгипті, доступних лише для туристів Join UP!™, — розмаїття цікавих екскурсій, що допоможуть вам відчути справжню магію Єгипту.

Хургада – місто, де ніколи не буває нудно! Тут ви знайдете безліч варіантів для яскравого відпочинку та незабутніх розваг.

Шарм-ель-Шейх – місто з неймовірним вайбом, відоме своїми розкішними пляжами, теплими водами Червоного моря та широким вибором розваг.

Отримати незабутні враження ще ніколи не було так просто. Скористайтеся нашими пропозиціями та відкрийте для себе унікальні локації, неймовірні враження та яскравий досвід. Пориньте в справжні пригоди в Єгипті разом із Join UP!™


* англ. Відкривайте Єгипет заново
** англ. Тур містом (тут і далі)
*** англ. Відкривайте заново більше
**** Ціни актуальні на момент публікації та можуть бути змінені
***** Пропозиція недоступна для туристів, які відпочивають в готелях Taba, El Quseir Marsa Alam, Port Ghalib, Dahab