Агентам

Box of Impressions*: усі зорі і сонце Хургади для вас

Єгипетський мільярдер Самі Савіріс мріяв про Венецію і створив її на березі Червоного моря. Час і нам втілювати мрії та наповнювати життя яскравими емоціями. І для цього зовсім не потрібні мільярди. Можна просто забронювати тур до Хургади і відкрити скриньку неймовірних вражень від Join UP!™.

Сумніваєтеся, що Єгипет чимось здивує? Повірте, за 11 років ми настільки вивчили цей напрямок, що знаємо, як створити вау-ефект навіть там, де люди цього не очікують. Це буде тотальний Rediscover**, адже змінюється країна, стиль подорожей і разом з цим – наш підхід до них. Ми шукаємо ексклюзивні локації, наповнюємо їх особливим змістом, додаємо трішки естетики і продовжуємо цей творчий процес разом із туристами під час екскурсій. Цікаво вже, що там у скриньці?

ІНСТАГРАМНА ЕЛЬ-ГУНА

Ви могли уявити собі Венецію в пустелі? Ласкаво просимо до Ель-Гуни. Не забудьте зарядити перед поїздкою гаджети і перевірити, чи вистачить на них пам’яті, бо гігабайти нового крутого контенту для соцмереж гарантовані.

Вирушити на прогулянку Ель-Гуною – це наче ходити виставкою робіт відомих світових архітекторів: ось квартали Абу-Тіг та Хілл Віллаз із тосканським вайбом, ось автентичні нубійські садиби, а далі – суперстильні сучасні готелі від титулованого американського зодчого. І кожна з цих локацій заслуговує на окремий образ і фотосесію.

А чого варта будівля конференц-центру El Gouna Festival Plaza – номінант найпрестижніших архітектурних премій Dezeen та FX Awards. Це особливий тип медитації – споглядати, як змінюються відтінки арок на сході та заході сонця. Або уявляти, як ідете червоною доріжкою поряд із зірками, адже щоосені у цьому місці проходить Кінофестиваль Ель-Гуни.

Цікавий факт:

Ель-Гуна – перша дестинація Африки та Близького Сходу, яка отримала нагороду “Зелене місто світу” (Global Green Town), а також відзнаку Green Globe. Тож прогулянки курортом будуть не тільки мегаінстаграмними, а й екологічними.

Які ще враження сховані у нашій магічній скриньці?

Захоплення красою марини Абу-Тіг з рядами розкішних яхт на фоні маяка.
Бажання створити щось власноруч, надихнувшись магазинчиками і майстернями художників, гончарів, ткачів чи фотографів у Мистецькому поселенні (Art Village).
Ейфорія від неймовірних краєвидів, що відкриються з оглядового майданчика башти Ель-Гуни.
Блаженство після розміреної прогулянки на човні місцевими каналами.
Гастрономічне задоволення від смачної вечері з морепродуктами на березі Червоного моря.

Правда, вже хочеться швидше відкрити?

СПОСТЕРЕЖЕННЯ ЗА ЗІРКАМИ В ПУСТЕЛІ

Ви знали, що єгипетські пустелі – у топі найкращих місць для споглядання нічного неба? Завдяки мінімальному світловому забрудненню зірки та сузір’я там набагато яскравіші. А ще уявіть, як це – насолоджуватися таким видом в ідеальній тиші, серед піщаних дюн між горами і морем. Але і це не все, чим Join UP!™ збирається дивувати туристів у Хургаді.

Що ще в програмі?

Адреналін і драйв пустельного сафарі на джипах.
Релаксова чайна церемонія від бедуїнів у мальовничій оазі.
Захопливе занурення у звичаї та побут кочових племен. Навіть традиційний хліб власноруч випечемо!
Захід сонця над піщаними дюнами з келихом ігристого.
Вечеря-барбекю в автентичному бедуїнському шатрі.
Медитативні пошуки зірок під цікаві розповіді астронома.

Скажемо по секрету, для всіх, хто відкрив цю скриньку, навіть вдома небо вже не буде таким, як раніше. Тепер вони володіють особливим астрономічним кодом і знають, де над нашими будинками шукати Лебедя, Дракона і Кассіопею. Хочете теж так? Вирушайте з нами до Єгипту!

ХУРГАДА З JOIN UP!™

1 Широка польотна програма

Можемо підібрати зручний рейс серед пропозицій різних авіаперевізників. А також летимо на крилах SkyUp Airlines™ з:

Польщі (Жешув, Познань, Катовіце, Варшава, Вроцлав);
Молдови (Кишинів);
Румунії (Бухарест, Клуж-Напока, Тімішоара, Яси).

2 Політ – як свято

Ми подбали про особливий обід на борту з концепцією харчування Celebrate your flight***. Цілих 6 смачних повноцінних меню на вибір!

3 Зручна логістика

Пропонуємо індивідуальні та групові трансфери до аеропортів вильоту в Кишиневі та Жешуві.

4 Величезний вибір готелів

Рекомендація від Join UP!™

5 Бонуси для наших туристів

Концепція Rediscover надихає з відкривати Єгипет ще більш яскраво та вигідно:

  • Спеціальна програма догляду в Golden SPA за $40 замість $80¹.
  • Безоплатний вхід та коктейль у клубі Little Buddha, що в Soho House¹.
  • Ідеально збалансований City Tour Хургадою у подарунок¹.
  • Безкоштовна прогулянка на батискафі та підводному човні Sindbad до яскравого півкілометрового рифу, для дітей до 12 років — у супроводі дорослого¹.
6 Надійна приймаюча сторона – Sun International, з якою ми в синергії працюємо вже 9 років.

Відкривайте свою скриньку вражень та Єгипет по-новому з Join UP!™


* З англ. Скринька вражень
** З англ. відкривати заново, перевідкривати
*** З англ. святкуйте свій політ
¹ Отримати додаткові відомості можна у гіда в готелі. Щоби скористатися пропозицією, необхідно показати свій ваучер Join UP!™.