Агентам

Зимова Шрі-Ланка: топ причини забронювати цю подорож з Join UP!™

Знаємо, мало хто хоче думати про зиму на початку осені. Але думати про зиму на Шрі-Ланці – зовсім інша справа. Візуалізувати себе під стрункими пальмами на березі океану чи на сеансі розслабляючого спа після активних екскурсій. Хіба не прекрасно?!

Ми в Join UP!™ пропонуємо не тільки уявляти, а й реалізовувати свої мрії. І вже підготували все для ідеального відпочинку на райському острові.

Шрі-Ланка з Join UP!™

13 років тому Join UP!™ став одним із перших в Україні, хто запустив тури на Шрі-Ланку, і зробив це трендом. За цей час 250 тисяч туристів1 разом з нами пізнали секрети ланкійського easy living*, і цього сезону ми продовжуємо відкривати їх для українських туристів. У чому наша сила?

  • Польотна програма:
    Прямі рейси з Кишинева на крилах Fly One з дозаправкою у Бахрейні (1 година, без виходу з літака). Усього приблизно 10 годин – і ви на Шрі-Ланці!;
    Літаємо з 23 жовтня 2024 до 28 березня 2025;
    Пропонуємо тури на цілих 9, 10, 19, 20 та 21 ночей з ранніми вильотами, щоб було ще більше часу на відпочинок та відновлення;
    А також рейси на крилах улюбленого SkyUp Airlines™ з:

    • Польщі (Катовіце і Варшава) – старт польотної програми з 19.10.2024 до 25.03 2025 (тури на 10,11,21 ніч);
    • Вільнюса – старт вильотів з 22.10 2024 літаємо до 29.03.2025 (тури на 10, 11, 12, 20, 21, 22 ночі);
    • Таллінна – страт вильотів з 18.10.2024 літаємо до 26.03.2025 (тури на 9, 10, 11, 12, 20, 21 ночей);
    • Риги – страт вильотів з 20.10.2024 літаємо до 27.03.25 (тури на 9 та 10 ночей).
    Безкоштовне харчування під час польоту з повноцінними теплими стравами, десертом, гарячими напоями та бутильованою водою. Усе, що потрібно для того, щоб Celebrate your flight**. P.S. Про тих, хто не їсть мʼяса, ми теж подбали;
    Приліт до аеропорту Маттала на Шрі-Ланці, у південній частині острова, звідки зручніше діставатися до найпопулярніших курортів: Тангалле, Галле, Хіккадува. А також – ще одна перевага для туристів, яким цікаві екскурсійні програми – поруч є багато популярних пам’яток. Наприклад, національний парк Яла, пік Адама, дев’ятиарковий міст.
  • Хороша готельна база. У нашому портфоліо представлена більшість ваших улюблених готелів. Наша рекомендація:
  • Гостинні та професійні партнери. Уже не перший рік ми відкриваємо Шрі-Ланку для вас у синергії з Delux Holidays. І ось лише кілька причин, чому саме з ними:
    Більше 15 років досвіду на ринку;
    Гіди, що вільно говорять англійською мовою;
    Великий вибір екскурсій, які вражають своєю атмосферою та захопливими локаціями;
    Зв’язок 24 на 7 з туристами на курортах для забезпечення якісного сервісу.
  • Максимум вражень. Разом із партнерами Delux Holidays ми розробили комбо-тури, поєднавши пляжний відпочинок із найрізноманітнішими активностями. Це цілих 6 програм: від одноденної оглядової екскурсії до захопливого маршруту на цілий тиждень, у якому зібрані найкрутіші локації острова.

УСІ ВІДТІНКИ ШРІ-ЛАНКИ

Усі ці роки ми не перестаємо дивуватися багатогранності острова. Тут є все для ідеального відпочинку.

  Релакс. Атмосфера розслаблення easy living відчувається на курорті з перших хвилин. Під теплим сонечком на білосніжних пляжах, у колоритних залах буддійських храмів, у розкішних спа в готелях, на терасах автентичних ресторанчиків і під час медитативних чаювань на сході сонця.
  Пригоди. Прилетіти на Шрі-Ланку – це наче потрапити у фільм про Індіану Джонса чи в епізод Discovery Planet. Тут вам і сафарі, і круїз річкою серед мангрових лісів, і спостереження за китами, і прогулянки лабіринтами міст з колоніальною архітектурою.
  Естетика. На Шрі-Ланці так красиво, що хочеться фотографувати усе і на кожному кроці. Пляжі з витонченими пальмами, серферів на гребенях хвиль, яскраво-зелені тераси рисових полів та чайні плантації, кольорові мозаїки екзотичних фруктів та спецій на місцевих ринках, водоспади, столітні віадуки та тисячолітні фортеці. Не країна, а суцільна інсталокація!
  Гастрономічні відкриття. Традиційні млинці аппа з найрізноманітнішими начинками, усі можливі варіації рису, десятки видів манго та інших екзотичних фруктів. А морепродукти! Ви знали, що острів славиться особливою породою крабів, значно більших за інші види, чиє м’ясо просто тане в роті?

І все це лише на 65 тисячах квадратних кілометрів. Складно повірити? Переконайтеся особисто, забронювавши подорож до Шрі-Ланки із Join UP™.


1 За внутрішньою статистикою Join UP!™
* тут і далі в тексті від англ. легке, безтурботне життя
** від англ. Святкуй свій політ. На рейсах SkyUp Airlines™
*** від англ. “Слідом за сонцем”