Агентам

Закохані в Шрі-Ланку: синергія Join UP! та Delux Holidays

Ми в Join UP! знаємо, як важливо отримувати позитивний досвід від подорожей, тому ретельно вибираємо наших партнерів, розробляємо концептуальні підходи до кожного напрямку, перевіряємо готелі та екскурсії й працюємо з усією відданістю та любов’ю до туристів та туристичної сфери.

Завдяки цьому й нашому досвіду у нас є змога пропонувати сильний продукт, будувати міцні відносини з партнерами та створювати незабутні тури для чудового відпочинку. Тож сьогодні продовжуємо розповідати про подорожі разом з нами до Шрі-Ланки, де кожен момент запам’ятається як красива пригода.

А підтримують Join UP! в цьому надійні партнери — приймаюча компанія Delux Holidays, які допомагають кожному туристу закохатися у Шрі-Ланку та відчути себе в цій екзотичній країні like a local*.

МІЦНА СИНЕРГІЯ

Ми в Join UP! впевнені, що синергія в роботі — це шлях до довгої співпраці. Саме тому нашим партнером на Шрі-Ланці є Delux Holidays, яка знає місцевий ринок на 100% і поділяє наші цінності. Ось лише декілька фактів про неї:

  • Компанія з понад 15-річним досвідом роботи в туризмі, яка за цей час прийняла понад 100 000 туристів.
  • Має команду досвідчених гідів.
  • Якість послуг та відповідальність перед клієнтами — завжди в пріоритеті.
  • Зв’язок 24 на 7 з туристами на курортах для забезпечення якісного сервісу.

СТВОРЮЄМО СПОГАДИ НА ВСЕ ЖИТТЯ

А що чекає на туристів у цій екзотичній країні, ми розпитали представника Delux Holidays, яка також поділилася з нами деталями та цікавинками, що точно сподобаються гостям неймовірної Шрі-Ланки.

Олена
Шевченко
Представник компанії Delux Holidays

Протягом усіх років роботи ми пишаємося, що організований нами відпочинок цінують навіть досвідчені мандрівники. А яскраві враження, які можуть отримати клієнти Delux Holidays — є нашою сильною стороною та метою.

  • Досвід. За сезон 2022-2023 ми прийняли, тільки за індивідуальні та vip-тури, близько 1000 туристів. Наші клієнти довіряють нам, тому що ми завжди звертаємо увагу на менталітет, культуру, побажання туристів. Завдяки цьому нам вдається успішно втілювати девіз компанії — “Створюємо спогади на все життя”.
  • Команда — це один із секретів успіху Delux Holidays. Хоча вона невелика, всього 25 співробітників, будьте певні, що кожен з них — професіонал, який горить своєю справою. І щоб підтримувати нашу експертність та першість на ринку, раз на місяць ми організовуємо навчання: різні тренінги та освітні програми, які підбираються індивідуально під досвід кожного працівника. Наприклад, готельні гіди відвідують інфо-зустрічі, вебінари, ми забезпечуємо їх усім необхідним матеріалом для роботи. Вибираючи “своїх” людей, насамперед звертаємо увагу на досвід роботи, комунікабельність, взаємодію з колегами та гостями, цілеспрямованість. Також усі наші екскурсійні гіди обов’язково мають необхідну чинну ліцензію, яку видає державний департамент туризму.
  • Співпраця. Партнерство з Join UP! — це про міцні, надійні та довготривалі відносини, що будуються на спільних підходах та високих стандартах роботи. Ми, як і наші партнери, прагнемо розвивати ринок туризму, будувати сильний продукт та сервіс і забезпечувати якісний та відпочинок для наших гостей на Шрі-Ланці.

ПІДТРИМКА ТУРИСТІВ

Ми прагнемо, щоб кожен турист міг відпочити з комфортом та отримати незабутні враження. Тому під час подорожі поряд завжди будуть професійні гіди Delux Holidays, які допоможуть з будь-яким питанням та надаватимуть підтримку впродовж всього відпочинку.

Аеропорт. Туристи Join UP!, подорожуючи до Шрі-Ланки, прилітають до аеропорту Маттала в південній частині острова, звідки буде найзручніше дістатися до найпопулярніших курортів. Але що ще варто знати про нього?

  • На відміну від Коломбо, аеропорт Маттала Раджапакса не має великих черг та натовпів туристів, тому паспортний контроль там проходить набагато швидше.
  • В аеропорту є невеличкий Duty Free, в якому можна купити сувенірів чи потрібні речі для майбутнього відпочинку.
  • Є транзитний та Vanilla Pod ресторани, де можна ситно перекусити чи випити кави перед перельотом.

Зустріч в аеропорту. Ми не можемо дозволити, щоб туристи хвилювалися через трансфер чи заблукали при прибутті, тому після прильоту на Шрі-Ланку всіх гостей зустрічають наші представники. Їх легко впізнати за білою футболкою з логотипом, бейджами та табличками з написом Delux Holidays. Вони допоможуть з речами та супроводять до комфортабельного трансферу, який відвезе туристів до затишного готелю.

Підхід. У Delux Holidays є декілька правил роботи, що забезпечують високий рівень сервісу:

  • Індивідуальне ставлення до кожного. Наша команда з радістю відповість на будь-яке питання: в який ресторан краще піти, де придбати місцеву сім-карту, який фрукт скуштувати або що не варто споживати взагалі. Є потреба у виборі екскурсії? Ми особисто проконсультуємо туриста по кожній з них, щоб він міг вибрати для себе найкращу і нарешті сказати: “Це — метч!” Складно підібрати сувенір для близької людини? Дамо поради з найкращих позицій, зорієнтуємо за ціною, підкажемо, як торгуватись та де саме можна придбати потрібну річ. Треба замовити трансфер? Не проблема! Одним словом — зробимо все, щоб кожен максимально відчув нашу турботу.
  • Командна робота та швидке реагування на запити 24/7. Ми розуміємо, як важливо залишатися постійно на зв’язку з нашими туристами, тому в разі будь-яких питань чи невідкладних ситуацій, команда Delux Holidays завжди готова зреагувати на звернення та якнайшвидше відповісти й розв’язати нагальну ситуацію.
  • Усе, щоб гості залишилися задоволеними. Обов’язок Delux Holidays — дбати про туриста, тому ми стежимо, щоб всі були задоволенні своїм відпочинком. Наш гід залюбки допоможе, підкаже, організує та супроводить гостей всюди.
  • Робимо екзотику затишною. Ми прагнемо, щоб туристи, відвідуючи Шрі-Ланку, відчували себе як вдома незважаючи на те, що країна може видатись незнайомою або занадто екзотичною. Наша мета — щоб кожному передавався той винятковий затишок та привітна атмосфера, яку ми всі намагаємося створити.
  • Улюблені курорти. Delux Holidays працює з усіма популярними у мандрівників курортами: Унаватуна (Unawatuna), Велігама (Weligama), Тангалле (Tangalle), Бентота (Bentota), Хіккадува (Hikkaduwa), Калутара (Kalutara) та Пасікуда (Pasikuda).

ЕКЗОТИЧНІ ВРАЖЕННЯ

Для тих, хто вперше на Шрі-Ланці, ми особисто рекомендуємо тури з відвідуванням Канді, Сігірії, Нувара-Елії. Насичений маршрут, цікаві й красиві місця та пам’ятки — гарантовані!

Наш топ 5 екскурсій-місць, які варті того, щоб їх відвідали:

  1. Спостереження за синіми китами. Це морська прогулянка до місця, де можна побачити синіх китів — найбільших тварин на планеті, вага яких може досягати 150 тонн. Це ж наче як десяток легкових машин!
  2. Національний парк Яла. Не упустіть можливість відвідати відоме сафарі на джипах в національному парку Яла — одному із найстаріших і найбільших у країні національних парків. Тут можна побачити ланкійського леопарда, цейлонського слона та кориліса, тонкого червоного лорі та шрі-ланкійського лева.
  3. Пік Адама. Ця гора є місцем паломництва для десятків тисяч вірян, які хочуть доторкнутися до священного відбитка ступні на вершині гори. За християнськими віруваннями вважається, що його залишив перший чоловік — Адам.
  4. Подорож до дерева Бо. Дерево Бо вважається найстарішим деревом на Землі, вік якого — понад 23 століття. Воно священне для мільйонів буддистів, оскільки саме біля нього принц Сіддгартха Ґаутама став Буддою, досягши прозріння.
  5. Дамбулла або храм П’яти Печер. Це буддійський храм на вершині гори, де є 5 печер, які перебувають під охороною ЮНЕСКО. У Дамбуллі можна побачити найбільшу колекцію статуй Будди, яким понад 2000 років! Чи знали ви, що 73 з них покриті справжнім золотом? Через це монастир ще має назву “Золотий храм Дамбулла”.

Шрі-Ланка — це про поклик джунглів. Зарості на стародавніх спорудах, чайні плантації, слони, храми і статуї Будди — на острові є що подивитися, тим паче там дуже багато дикої природи, яка чудово збереглася у своєму первісному вигляді.

Летімо на Шрі-Ланку

Тож ми вже підготували все, щоб кожен міг подорожувати із задоволенням:

  • Комфортний переліт на крилах SkyUp на бортах B737-800 NG.
  • Літаємо з 5 аеропортів трьох країн:
    (під ім’ям Fly One) з Кишинева (Молдова) старт польотної програми — 27.12;
    з Катовіце (Польща) старт польотної програми — 22.12;
    з Варшави (Польща) старт польотної програми — 18.12;
    з Жешува (Польща) старт польотної програми — 25.12;
    з Бухареста (Румунія) старт польотної програми — 20.12.
  • Тури на цілих 9, 10 та 20 ночей з ранніми вильотами, щоб було ще більше часу на приємний відпочинок!

Важливо! Для в’їзду на Шрі-Ланку громадянам України потрібна віза. Вона оформляється після прильоту і коштує 2637 грн.

Детальнішу інформацію про напрямок та Шрі-Ланку з Join UP! можна знайти тут.

То що, бронюємо квитки до цього неймовірного острова?


* like a local — англ. як місцевий