Агентам

WOW-зима — WOW-Дубай: ексклюзивний продукт від Join UP!

ОАЕ взимку — це той напрямок, який завжди підкорює і полонить теплом, сонцем та всіма своїми дивами, що не залишать байдужими навіть досвідчених мандрівників. Хіба це не чудовий план на холодну пору року — поніжитися на пляжі біля блакитних вод, відновити сили та наповнитись новими враженнями? Нарешті побачити знаменитий Бурдж-Халіфа або ж піднятися на висоту стоповерхового будинку на повітряній кулі? А як щодо багі в пустелі, від якої перехоплює подих, чи, може, музею майбутнього, що є одним з найкрасивіших за версією National Geographic?

І щоб ці мрії та плани зимового відпочинку не тільки здійснилися, але й залишили лише WOW*-спогади, ми в Join UP! вже ретельно підготувалися до зимового сезону в ОАЕ. Заплануємо подорож разом?

WOW-ПОДОРОЖУВАТИ З JOIN UP!

ОАЕ — це один з перших напрямків, з яким почав працювати Join UP!™. Ми відправляємо своїх туристів до цієї країни з 2012 року, і за цей час точно дізналися, як організувати тут насичений та красивий відпочинок. Цікаві екскурсії, зручні трансфери, комфортний переліт, професійний супровід, підбірка ваших улюблених готелів — ми подбали про всі деталі. А з нашою концепцією WOW, Емірати взагалі ніколи не перестануть вражати!

Унікальний досвід
За 13 років роботи з ОАЕ нам є чим пишатися — тисячі задоволених туристів, надійні партнери, співпраця з якими дає нам можливість розвивати цей особливий для нас усіх напрямок, взаємодія з міністерством, що дозволяє нам створювати масштабні проєкти, концептуальний підхід до напрямку. І якщо ви колись вагалися, чи вибрати Дубай для свого відпочинку, то ви просто ще не подорожували з нами.

Комфортний переліт

  • Летимо прямим рейсом з Кишинева до Дубая
  • Зручний графік. Вирушаємо в подорожі з 17.10.2023 аж до 26.03.2024. Тричі на тиждень — вівторок, п’ятниця, неділя
  • А ще ми пропонуємо прямі автобусні рейси зі зручним графіком до аеропорту Кишинева з:

Києва;
Житомира;
Вінниці;
Могилева-Подільського.

Улюблені готелі
Список готелів, які ми рекомендуємо, поєднав у собі ціну, якість, хороше розташування та різні розваги на будь-який смак.

Надійні партнери
Desert Adventures — наші постійні та добрі партнери DMC*. Саме їм ми довіряємо піклування про туристів, і досі наша впевненість в них з кожним сезоном тільки міцніє. Ось декілька фактів про наших партнерів:

  • 28 років унікального досвіду
  • неодноразовий номінант World Travel Awards у категоріях Найкраща DMC ОАЕ, Найкраща DMC Близького Сходу, Найкраща сафарі-компанія на Близькому Сході
  • команда, що налічує близько 200 професіоналів, які представляють понад 30 різних національностей з різними мовами спілкування.
Анастасія
Залєвська
Представник DMC Desert Adventures

“Емірати розвиваються кожного дня, і щороку тут відкриваються нові туристичні цікавинки, крім тих, що вже давно відомі. Зараз дуже активно розбудовується регіон Абу-Дабі, де з’явилося багато привабливих для туристів розваг. Наша компанія — лідер в регіоні — надає всі наземні послуги, такі як: проживання в готелі, трансфери, екскурсії. А наш сервіс — завжди на високому рівні. Ми дуже цінуємо нашу співпрацю з Join UP! і намагаємося зробити все від нас залежне, щоб кожен турист залишився задоволеним мандрівкою.

Якщо ви летите до Дубая вперше, рекомендуємо піти на екскурсію «Топ-5 чудес Дубая», на якій туристи зможуть детальніше ознайомитися з містом, закінчивши вечір вишуканою вечерею в готелі Armani. Гарний варіант, щоб потім точно вирішити, яка з екскурсій буде наступною. Досвідченим мандрівникам пропонуємо спробувати вечірній політ вертольотом над казковими краєвидами сяючого міста. Або ж відвідати одразу 6 з 7 еміратів за один день — дійсно одна з найунікальніших можливостей для яскравих вражень.

Моя порада — не оминати Дубай стороною при виборі майбутньої відпустки, бо тут є всі умови для комфортного відпочинку, відмінний сервіс і величезна кількість пам’яток. Та навіть якщо ви вже були в ОАЕ, це місце завжди можна досліджувати з різних сторін — ми залюбки вам у цьому допоможемо!

В ОАЕ представлено багато смачних та незвичайних кухонь різних народів світу. Ось наш топ-5 смакоти, яку обов’язково варто спробувати, відвідуючи Емірати:

  1. Традиційна арабська кава з фініками
  2. Японські суші зі щойно виловлених морепродуктів
  3. Ліванський десерт Ashtha bil asal з вершків, горіхів та меду
  4. Венеційська страва з телятини Calf’s liver alla Veneziana
  5. Королівські креветки з прованським соусом пісту

WOW ВОДИЧКА!

Саме Дубай вибрали найкращим місцем на світі для відпочинку туристів у 2023 році — Best of the Best за версією Tripadvisor. Розповідаємо про найкращі аквапарки, які не тільки можна, а й варто відвідати, щоб нарешті зловити свою хвилю вражень.

  • Yas Waterwold. Де, як не тут, слід було зібрати понад 40 водяних атракціонів, якщо цей парк настільки великий, що у ньому можна загубитися на цілий день! Один з найбільших у світі, він підійде як дітям, так і дорослим. А ще тут багато місць, де можна смачно та ситно перекусити.
  • Wild Wadi. Хочете знову відчути себе дитиною? Вам сюди! Бо саме тут панує особлива атмосфера та можна побачити архітектуру з середньовічних казок про Сіндбада та піратів. А ще, радимо взяти з собою прозорий чохол для телефона: щоб і фотки класні зробити, і смартфон під водою не згубити.
  • Aquaventure. Тут є неймовірні гірки, від яких перехоплює подих. Одна з них називається “Стрибок віри”, тому що довжина цієї гірки сягає аж 27,5 метрів і вона абсолютно прозора. На ній відвідувачі промайнуть повз басейн з акулами та скатами, з якими можна потім поплавати. Ух, реально круто — для справжніх екстремалів!

WOW ФЕЄРВЕРК ЕМОЦІЙ!

Безперечно, архітектура на цьому курорті просто казкова, але що таке та архітектура без справжньої східної казки? Ловіть список крутих тематичних парків, щоб нарешті спланувати відпочинок для себе та своєї внутрішньої дитини:

  • Dubai Parks&Resorts. Насправді, тут аж цілих три парки! Bollywood — яскравий та екзотичний, де можна відчути себе персонажем колоритного індійського фільму. Motiongate — де зібралися усі улюблені голлівудські кіногерої, та Legoland — у якому все навколо зроблено у стилі Lego, який так подобається вашим дітям.
  • IMG WORLD. Підійміть руки вгору, фанати Marvel та Cartoon Network, адже всі атракціони в цьому парку створені за мотивами їхніх коміксів, фільмів та мультфільмів. Беріть із собою гарний настрій та звільняйте пам’ять на телефоні, бо тут стільки відомих вам героїв та неймовірних розваг, що захочеться сфотографувати все!
  • Ferrari World. Тематичний парк для любителів перегонів, машин та швидкості. Саме тут розмістився відомий симулятор перегонів Формули 1 та G-Force капсула, яка буквально вистрілює вас крізь дах на висоту до 62 метрів. Чи є тут сміливці, що хочуть полоскотати нерви?

Скажіть чесно, хіба можна пропустити такий яскравий відпочинок цієї зими?
Однозначно — ні!

Летімо разом до Дубая, де літо та розваги — цілий рік?


*WOW – англ. “ВАУ”
*DMC – Destination Management Company – приймаюча компанія