Агентам

WOW зима в Дубаї з Join UP!

Ми дуже хочемо, щоб ця зима була теплою і дарувала дива. Тому, щоб простіше було реалізувати ці бажання, відкриваємо прямі рейси з Кишинева в Дубай.

Знаємо, що ви так чекали на цю новину, бо давно переконалися, що чудеса тут ніколи не закінчуються. А ще знаємо, ОАЕ – один із фаворитів українських туристів, тому особливо радіємо, що вже цього сезону зможемо подарувати їм такий довгоочікуваний відпочинок або навіть зимівлю на улюблених курортах Перської затоки. Де малюки вдосталь накупаються та розважаться у кращих тематичних парках без тривог та сирен, а дорослі – відновлять сили, куплять все необхідне собі та близьким і наповняться WOW-енергетикою неймовірного Дубая.

Дубай з Join UP! це:

WOW-досвід

ОАЕ – один із перших напрямків, з яким почав працювати Join UP!™. У нас 13 років досвіду роботи, десятки тисяч задоволених мандрівників та досконале знання всіх особливостей країни.

WOW-вибір

За роки роботи з напрямком ми зібрали круту колекцію готелів, в якій є і стильні пляжні, і сіті-готелі, і культові лакшері апартаменти, і затишні бутик-готелі з чудовим співвідношенням ціни та якості. Рекомендуємо, наприклад, такі:

WOW-партнери

WOW-відпочинок наших туристів ми забезпечуємо у синергії з партнерською DMC* – Desert Adventures. А це:

  • 28 років досвіду,
  • багаторічний номінант World Travel Awards у категоріях Найкраща DMC ОАЕ, Найкраща DMC Близького Сходу, Найкраща сафарі-компанія на Близькому Сході.

WOW-переліт

Ми хочемо, щоб WOW-емоції від подорожі розпочиналися вже на борту, тому пропонуємо:

  • Комфортний переліт прямими рейсами з Кишинева до Дубая тривалістю всього 5 годин.
  • Польотна програма стартує 17.10.2023 та триватиме до 12.05.2024. Вильоти тричі на тиждень у вівторок, п’ятницю та неділю, що дозволяє туристам вибирати зручні дати вильоту та будь-яку тривалість подорожей.

Щоб покращити логістику для українських туристів, ми пропонуємо прямі автобусні рейси зі зручним графіком до аеропорту Кишинева з:

Києва;
Житомира;
Вінниці;
Могилева-Подільського.

WOW-вигоди

Бронюйте ОАЕ з Join UP! вже зараз та отримуйте ще більше вигод завдяки нашій програмі раннього бронювання – Winter Garden. Це неймовірний сад мрії, який розквітає взимку на сонячних курортах і приносить вам щедрі плоди. Які?

  • додаткову комісію при бронюванні,
  • знижки від готелів,
  • великий вибір пропозицій, зокрема й ексклюзивних.

WOW ДУБАЙ

З нашою концепцією WOW-Dubai ми відкриваємо найнеймовірніші сторони емірату, що не перестає дивувати. Скільки б ви тут не були, і як не складно, здавалося б, вас уже чимось вразити, Дубаю все під силу. Це емірат рекордів та чудес, а нам усім зараз так хочеться цих чудес побільше.

Must see** в Дубаї

  Музей Майбутнього. Вражає вже сама будівля у футуристичному стилі, але всередині – ще цікавіше. Кожен із 7 поверхів музею присвячений окремій темі, наприклад, космосу чи біоінженерії. А одна з експозицій навіть пропонує подорож до ОАЕ 2071 року!
  Sky Views Dubai. Як щодо того, щоб насолодитися панорамою міста зі знаменитою Бурдж-Халіфа через скляну підлогу на висоті 200 м? Найсміливіші можуть навіть зробити це під час швидкісного спуску скляною гіркою. Рекомендуємо поєднати милування чудовими видами з дегустацією вишуканих страв у ресторані Panorama 52.
  Dubai Mall. Ласкаво просимо до найбільшого торговельного центру планети. Цілого дня не вистачить, щоб обійти всі 1300 магазинів, атракціони та ресторани. Крім того, тут можна покататися на ковзанах, подивитися кіно, познайомитися з тваринами в зоопарку і дуже довго милуватися знаменитим фонтаном з пірнальниками за перлинами.
  Музичний фонтан Дубаю. Ну, як пропустити шоу одного з найбільших і найвищих фонтанів світу, струмені якого можуть досягати 150 метрів, це майже як найвища будівля України!
  Бастакія.Найстаріша частина міста, де у невеликих глиняних будиночках жили добувачі перлів. Тут збереглася особлива атмосфера та унікальні вітряні вежі, якими місцеві охолоджували свої будинки. Навіть не віриться, що зовсім недавно весь Дубай мав такий вигляд!

Але ОАЕ з Join UP! – це ж не тільки Дубай! Ми пропонуємо ні в чому себе не обмежувати та відкрити інші емірати, яких ще не бачили. Тим паче що від Дубая це менше 2-х годин їзди. Усього 100 км відділяють його від Рас-ель-Хайми з неймовірною природою та 150 км – від столиці – Абу-Дабі.

Зима може бути WOW з Join UP!


* DMC – Destination Management Company – приймаюча компанія
** англ. необхідно побачити