Агентам

Трускавець – улюблений retreat resort

Інколи бувають такі періоди, коли ну дуже прагнеш трошки уповільнитись, привести до ладу думки і тіло, більше часу приділити своєму здоров’ю та повністю перезавантажитись.

І для таких періодів можна не летіти кудись через океан на безлюдний острів чи у хащі джунглів, а прямо на ці вихідні запланувати подорож до Трускавця! Як вам така ідея?

Сергій
Кириченко
керівник
напрямку Україна:

Не перестаю дивуватись, наскільки наша країна різноманітна та цікава.

«Тут є абсолютно все: походи в гори з наметами, яхтинг, гірськолижний спорт та всі види розваг на воді, мега-розкішний відпочинок у вишуканих готелях, тематичні насичені гастротури, ретрити… Усе, що тільки можна уявити, є у нас! І ми хочемо, щоб ви максимально занурились у вивчення рідної країни та отримували якомога більше вражень, користі та задоволення від подорожей!»

ТРУСКАВЕЦЬ

А тепер давайте поговоримо про Трускавець. Упевнені, що ця місцина зможе вас приємно здивувати і не раз!  Трускавець – це:

  • колоритне містечко європейського типу;
  • найвідоміший бальнеологічний курорт України;
  • чисте гірське повітря;
  • 900 000 гостей з різних куточків світу щороку;
  • і головне – тут можна не лише оздоровитися, але й круто почілити!

ВІДПОЧИВАТИ ЗДОРОВО

На цьому курорті ви зможете не тільки насолодитись неймовірною природою.

Що лікуємо у Трускавці?

нирки, печінку, підшлункову залозу, дванадцятипалу кишку

шлунково-кишковий тракт

щитовидну залозу

проблеми обміну речовин, ожиріння

органи сечовидільної системи

І, певна річ, важлива і звична для кожного складова відпочинку у Трускавці – відвідування бювета мінеральної води «Нафтуся» (згідно з призначеннями лікаря). Пам’ятайте про дозування! Зараз на курорті працює нижній бювет.

ВАЖЛИВІ ДЕТАЛІ

Що необхідно знати перед поїздкою на курорт?

  • Мінімальний період відпочинку – від 9 діб.
  • Рекомендуємо мати санаторно-курортну карту.

MUST VISIT

Топ ресторанів для обов’язково відвідування:

«Veranda» – ресторан сучасної української кухні з якісною живою музикою та помірними цінами.

«М’ясник» – унікальний ресторан хліба та м’яса. Саме тут на вас чекають особливий, виготовлений за спеціальними кресленнями гриль та найкраще м’ясо із запашним хлібом, а також інші улюблені страви рідної кухні, приготовані з українським характером.

«Шухляда» – атмосферний заклад, де можна скуштувати страви італійської, європейської та традиційної закарпатської кухні.

Рекомендуємо топові місця для прогулянок:

Ландшафтний парк «Підгір’я», що ідеально підійде для прогулянок з дітьми, сім’єю або друзями.

Зоопарк «Лімпопо» – це перший і поки єдиний зоопарк у Львівській області. У ньому на 3-х гектарах живе більше ніж 300 тварин різних видів. Працює цілий рік! Це місце, де ви зможете і відпочити, і цікаво провести час!

Заповідник «Tустань». Наскельне місто-фортеця Тустань ІХ-ХVІ століть – це дивовижна пам’ятка природи, музей та місце проведення найкрутіших фестів!

Трускавець – новий гірськолижний курорт!

Dream Park «Покатушки на плюшках». Нова зимова розвага в самому Трускавці – катання на сноутюбах. Гірка зі штучним засніженням облаштована неподалік питного озера за санаторієм «Карпати».

Гірськолижна база «Крутогір» розташована усього за 15 км від Трускавця у мальовничому місці. Ландшафт бази оптимальний для освоєння лижних трас на дистанціях 100, 250 та 450 метрів. Щоб гарантовано кататися на лижах за будь-якої погоди, на трасах є гармати для штучного засніження та постійно працюють ратраки.

Буковиця – новий гірськолижний курорт за 10 км від Трускавця. Тут на вас чекають 4-місний витяг (на гору можна потрапити лише за 6 хвилин), 2 гірськолижні траси – 1 050 м та 850 м, потужні гармати, які насипають сніг по всій довжині трас, окремі траси для дітей та новачків, тюбінг-парк, своя лижна школа, прокат, ski-сервіс.

Власне, тут є абсолютно все, що потрібно для хорошого відпочинку і оздоровлення. Тобто саме те, чого так потребує наш організм навесні. Тож вибирайте дати та насолоджуйтесь Трускавцем разом з Join UP!.