Агентам

Улюблені тропіки взимку: відпочинок на півдні Шрі-Ланки з Join UP! на крилах SkyUp. Оновлено 05.11.2021

Із настанням прохолодного сезону у наших широтах ласкаве сонце Шрі-Ланки і теплі морські води Індійського океану приваблюють все більше. Тож Join UP! відновлює туристичну програму на південне узбережжя цього екзотичного острова. Плануємо відправити перший тур напередодні Нового Року — 28 грудня.

Наш перевізник — SkyUp Airlines, переліт здійснюватиметься в Хамбантоту (аеропорт Маттала) — столицю південної провінції Шрі-Ланки з безліччю пляжних курортів, неподалік від найбільш відвідуваного національного парку країни Яла.   

Улюблений напрямок для зимового відпочинку

Шрі-Ланка о будь-якій порі року готова гостинно зустрічати всіх, кому для перезавантаження і відновлення сил потрібно поніжитися на красивому пляжі, уповільнитися і перепочити від щоденних турбот, поповнити свою скарбничку вражень дослідженням екзотичної дикої природи і древніх руїн та іншими радощами цього затишного тропічного раю. А ще взимку на півдні острова сухо, сонячно, безвітряно й неспекотно — ідеально для неквапливого розслабленого відпочинку.

Умови турів

Тривалість пакетного тура — 10-11 ночей. Ціни на одну людину стартують від 21929 грн*.

До пакетного тура входить:

  • авіапереліт і трансфер в обидві сторони
  • проживання і харчування на вибір
  • поліс медичного страхування та для невакцинованих туристів — додаткова обов’язкова страховка від Covid-19
  • віза
  • обов’язковий ПЛР-тест за 72 години або тест на антиген за 48 годин до посадки на рейс
  • обов’язковий ПЛР-тест після прибуття на острів для невакцинованих/не повністю вакцинованих туристів (безкоштовно)

Доплати за візу (для дітей до 12 років — віза безкоштовна), ПЛР-тестування до вильоту (обов’язкове для всіх за винятком дітей до 2 років), обов’язкову страховку від Covid-19 для невакцинованих туристів додаються до туристичного пакета під час бронювання.

Актуальні напрямки, графік і ціни турів можна подивитися в онлайн-підборі (пошук тура).

Умови в’їзду

Уряд Шрі-Ланки розробив спеціальний протокол прийому туристів, згідно з яким повністю вакциновані мандрівники можуть в’їжджати і переміщатися островом без обмежень. Також одразу після прибуття в країну їм не потрібно повторно робити ПЛР-тест. Не вакцинованих та не повністю вакцинованих мандрівників розміщують у готелях Flexible bio-bubble з усіма звичайними зручностями. З екскурсій нині для них доступні групові одноденні до національного парку Яла та форту Галле (перелік буде поповнюватися). У такій «бульбашці» мандрівники мають перебувати протягом 7 ночей/8 днів або до завершення 14-денного поствакцинального періоду1, після чого, за бажання, можуть вибрати інший готель і переміщатися островом без обмежень.

Метою таких нововведень є передусім забезпечення безпеки і здоров’я туристів і жителів країни. Водночас правила розроблені і впроваджені у такий спосіб, щоб відпочинок приносив виключно задоволення і жодних стресів, незважаючи на певні обмеження.

Детальніше про вимоги щодо в’їзду у країну — за посиланням. Також рекомендуємо перевіряти умови в’їзду до країни на офіційному сайті посольства Шрі-Ланки в Україні.

Що спробувати на Шрі-Ланці

  • посмакувати цейлонський чай. Кращого, ніж тут, на його батьківщині, навряд чи вдасться знайти десь ще. За можливості, побувати на чайних плантаціях, щоб на власні очі побачити, як вирощують один із найсмачніших у світі чаїв
  • оглянути історичні пам’ятки. Програма-мінімум: погуляти вуличками колоніального форту Галле та перейнятися красою національного природного парку Яла під час джип-сафарі його просторами
  • познайомитися ближче зі слонами. Поспілкуватися з цими величними створіннями можна у притулку для слонів Піннавела
  • спробувати серфінг або дайвінг. На Шрі-Ланці чудові можливості для цих активностей для будь-якого рівня підготовки
  • сповна насолодитися пляжним відпочинком. Це ж одне з найкрасивіших місць світу

*Ціна актуальна на дату публікації

1Інформацію додано 05.11.21