Агентам

Ціни менші, вражень більше. Чим здивує серпневий Дубай?

Що відповісте на пропозицію побувати в першому у світі тематичному футбольному парку; випити чайних моктейлів у стінах імерсійної галереї сучасного мистецтва та помилуватися вражаючими краєвидами Пальми Джумейри з висоти 300 метрів?

Так-так, ви все правильно зрозуміли. Ми запрошуємо вас у Дубай. Чому зараз? Бо у серпні там вигідні ціни, купа класних подій та можливостей насолодитися містом без скупчення туристів. Хіба можна таке пропускати? Тож, поки ви вибираєте готель і новенький купальник, команда Join UP!™ ділиться небанальними рекомендаціями для яскравої мандрівки.

  DUBAI GARDEN GLOW

Понад 500 світлових інсталяцій, візуальні арт-ілюзії, акробатичні та музичні шоу, інтерактиви та розваги для дорослих і дітей. Це точно буде “Вау!”. Готуйтеся ловити поглядами мешканців саван та прерій на світловому сафарі, зустрічати динозаврів та робити десятки кадрів у 3D-лісі.

  LA PERLE

Розповідь про історію країни у вигляді театрально-акробатичного шоу на воді – чого тільки не вигадають у Дубаї! Але ж як це видовищно! Отже, пані та панове, вмощуйтеся зручніше, на вас чекає півтори години унікального міксу акробатики, спецефектів, традицій та сучасного мистецтва.

  AYA

Увага, інстаграмери, здаємо локацію, фото з якої назбирають сотні сердечок на ваших сторінках. AYA – це імерсивний експериментальний всесвіт з 12 зон, де з допомогою звуків та візуальних ефектів створюються історії. Але на цьому дива не закінчуються. Усі простори “реагують” на гостей і трансформуються. Тобто кожен досвід буде тільки вашим і неповторним.

  ATLANTIS AQUAVENTURE

Знаємо, що точно стане хайлайтом цієї поїздки – суботні заходи сонця в одному з найбільших аквапарків світу – Atlantis Aquaventure. Тільки уявіть, щосуботи цього літа (до 24 серпня) можна до ночі кататися на понад 100 водних гірках, релаксувати в басейнах під зорями та милуватися неймовірними загравами під Dj-сети. Хіба не мрія?

  REAL MADRID WORLD

Новинка цього сезону – перший у світі тематичний парк, присвячений футболу, Real Madrid World. Хотіли дізнатися, як це – бути гравцем «Реала», ось вам і можливість завдяки імерсійній екскурсії Bernabéu Experience. А потім гостей парку чекатиме ще близько 40 атракціонів, зокрема одна з найвищих гірок світу – Stars Flyer (понад 140 м).

  DUBAI SPORTS WORLD 2024

Той випадок, коли ходити на тренування хотітиметься не менше, ніж релаксувати в басейні чи на пляжі. Адже 14-й Dubai Sports World 2024 у самому розпалі. Що це? Топовий спортивний фестиваль, який об’єднує майданчики, інфраструктуру та професійні майстер-класи з 10 видів спорту: футбол, баскетбол, теніс, волейбол, бадмінтон та інші. До речі, цього року список поповнився текболом – новою грою, що поєднує в собі елементи настільного тенісу та футболу. Це ж можна бути першим серед друзів, хто спробує в неї пограти!

  “ЛІТНІ СЮРПРИЗИ” (SUMMER SURPRISES)

Улюблене свято всіх шопоголіків, що триває ціле літо і дарує знижки на брендові речі в магазинах Дубая аж до 70%! А ще в програмі купа промопропозицій від відомих ресторанів, парків розваг, атракцій та локацій з програмами і активностями для всієї сім’ї. Усе, що треба для яскравої та вигідної відпустки.

Здавалося, зачекінилися в Бурдж-Халіфа та в історичному кварталі Аль-Фахіді, покаталися на доу в затоці Дубай Марина та на джипах у пустелі, побували з родиною у Ferrari World і можна вже зі спокійною “подорожувальницькою” душею поставити “Done”* навпроти Дубая і планувати мандрівку до наступної дестинації, чи не так? Аж виявилося, що там ще стільки всього цікавого! А ми знали, тому вже все підготували для WOW**-серпня у WOW-місті.

Дубай із Join UP!™

Відкривайте ще більше граней Дубая з Join UP!™.


* від англ. “Зроблено”
** від англ. “Вау!”
*** за внутрішньою статистикою Join UP!™