Агентам

Шрі-Ланка: будь як вдома! Зустрічай нову програму на крилах SkyUp!

Шрі-Ланка – це та екзотика, про яку мріє, певно, кожний. Океан та неймовірної краси пейзажі, смачна та цікава (інколи інакше і не скажеш) їжа, завжди усміхнені обличчя місцевих мешканців, яскраве вбрання, багато храмів, де відчуваєш якесь піднесення та легкість, можливість щодня пробувати щось нове і зовсім незвичне – серфінг, підкорення скелі Сігірія, відвідання чайних плантацій, катання на тук-туку… справ не злічити! Так, ця країна дуже відрізняється від нашої. Але водночас – так, тут теж на вас чекає відчуття дому – ми над цим добряче попрацювали!

Шрі-Ланка з Join UP! це:

  • Мегановина! Зовсім скоро ми запускаємо рейси до Шрі-Ланки! Вильоти на крилах SkyUp стартують вже 27.10.2019. Літаємо з Києва у четвер та неділю на 11 та 12 ночей. Зізнавайтесь, ви ж теж цього чекали так само сильно, як і ми?
  • Блоки на регулярних рейсах flydubai. Так! І ми літаємо вже зараз і до березня! Вильоти з Києва – 4 рази на тиждень у понеділок, п’ятницю суботу та неділю. З Одеси – у суботу.
  • Великий вибір готелів на будь-який смак на різних курортах країни, які так вам полюбилися.
     
    Радимо ці готелі:

    Tangerine Beach 4* Royal Palms Beach 5*
    ? Eden Resort & Spa 5* ? Dickwella Resort & Spa 4*
    ? Avani Kalutara Resort 4* ? Temple Tree Resort & Spa 4* 
    ? Hikkaduwa Beach Hotel 3* ? Lanka Super Corals 3*
    Heritance Ahungalla 5* ? Club Palm Bay 4*
    ? The Palms 4* ? Club Waskaduwa Beach Resort & Spa 4*+
  • Постійна підтримка. Наш концепт для Шрі-Ланки «Будь як вдома» – це філософія нашого ставлення до цієї країни. Незважаючи на те, що ця країна екзотична і багато речей сильно відрізняється від того, до чого ви звикли, ми разом з приймаючою стороною зробимо все, щоб ви почувались тут комфортно  та затишно, а також – відчували підтримку 24/7.
  • Насичені екскурсійні тури. Обирайте з нашого топ-5:
    • MINI TOUR – 1 день
    • Перлина Шрі-Ланки (GEM of DREAM) – 2 дні
    • Highlights Of Sri Lanka – 3 дні
    • Природа та історія – 4 дні
    • Райський острів – 5 днів

ПІДБІР ТУРУ

Олександр Шевченко

керівник напрямку Шрі-Ланка

Шрі-Ланка – важливий напрямок для компанії, це була одна з перших екзотичних країн, яка з’явилась у нашому портфелі ще десь 10 років тому.

«Згадаєте, чи ще хоч хтось працював з цим напрямком тоді? А для мене Шрі-Ланка – ще й дуже особлива країна, бо саме з неї починалась моя історія у Join UP!, і тепер я символічно повертаюсь до нього, щоб зробити цю екзотику доступною та ближчою для кожного українця. І ось важлива і така очікувана для нас новина – вже наприкінці жовтня ми літатимемо до Шрі-Ланки на крилах авіакомпанії SkyUp! Тож, продовжуючи наш концепт, ми зробимо все, щоб ви почувалися на Шрі-Ланці як вдома!»

Ланкійський To Do List 

Коли потрапляєш на Шрі-Ланку, то перше і найважливіше завдання – не розгубитись серед безлічі цікавинок. Тому для початку ось вам невеличкий список дуже важливих ланкійських справ:

    • Навчитись місцевому ритму. Ланкійці – люди, які не люблять поспіх. Справи тут вирішуються неквапливо, а  чарівне «завтра» може розтягнутись на тиждень. Але, здається, саме ось цей повільний ритм життя – простий секрет щастя місцевих мешканців. Тож навчіться і ви не переживати та розслаблятися, упевнені – за якийсь час у вас з обличчя також не сходитиме невимушена посмішка.
    • Випити чаю, звісно. Ну хто з нас ніколи не куштував цейлонський чай? Таких людей, підозрюємо, просто не існує! А де ж шукати найсмачніший чай? Певна річ, на його батьківщині. Неодмінно варто поїхати в гори – на чайні плантації – і подивитись, як вирощують чай та скуштувати терпкий напій саме тут. А ще – завітати до музею чаю, що розташований неподалік від Королівського ботанічного саду в Пераденії. І не забудьте купити кілька пачок на подарунки!
    •  Поспілкуватись зі слонами. Ці красиві велетні – важливі та знакові тварини на Шрі-Ланці. І тут ви зможете дізнатись про них багато цікавого. Наприклад, що вага новонародженого слоненяти становить близько 120 кілограмів. Або що дорослий слон щодня з’їдає до 300 кг корму і випиває до 200 л води. А ще – зробити купу фотографій цих прекрасних тварин і навіть погодувати їх. Для цього варто їхати, наприклад, до  притулку для слонів Піннавела.
    • Спробувати серфінг. Ну або вдосконалити свої навички у цьому красивому виді спорту. Для цього тут є чимало можливостей. Шрі-Ланка багата хорошими місцями для серфінгістів різних рівнів підготовки.
       
    • Дізнатись більше про Будду. О! Тут для цього безліч можливостей! Наприклад, відвідавши Храм зуба Будди в Канді, або Золотий і Печерний храми Дамбулла, або Пік Адама, який є священним місцем для буддистів – вважається, що тут на вершині зберігається відбиток стопи Будди. Так, на Шрі-Ланці буддистами ви, можливо, і не станете, але точно зацікавитесь цим вченням і будете знати про нього дуже багато.
    • Скуштувати місцеві страви. Ну як без пункту про їжу? Адже ланкійська кухня така різноманітна! Рибне карі з рисом і ще 100500 видів карі, ваталаппам – пудинг з кокосового молока, кьорд – щось середнє між домашнім сиром та йогуртом, кавум – смажене у фритюрі солодке тісто з рисового борошна і пальмового меду… на вас чекає дуже багато кулінарних відкриттів!

Ну що, готові до нової цікавої подорожі? Тоді не зволікайте та вже зараз бронюйте тур на Шрі-Ланку разом з Join UP!