Агентам

Оце так новина! Бонусна програма від Baron Palace Sahl Hasheesh 5*!

Ви любите подарунки? Упевнені, що так! А якщо це не просто подарунок,  а приємна винагорода за вашу роботу? О, тоді це вдвічі приємніше, правда? Що ж, у нас  є новина, яка вам неодмінно сподобається – адже вона  стосується одного з ваших улюблених напрямків і одного з ваших улюблених готелів.

Зустрічайте бонусну програму від готелю Baron Palace Sahl Hasheesh 5*!

У чому суть програми?

Анастасія Андрейченко

заступник керівника напрямку Єгипет

Ми завжди дуже ретельно і з любов’ю обираємо готелі, з якими працюємо.

«Особливо тісно ми співпрацюємо з тими партнерами, з якими у нас схожі філософія бізнесу, розуміння потреб туристів та бажання зробити все для того, щоб відпочинок був максимально комфортним, приємним та вигідним. Саме тому ми з радістю інформуємо вас про бонусну програму від готелю Baron Palace Sahl Hasheesh 5*, що дозволить вам суттєво зекономити. Тож користуйтесь усіма перевагами!»

Це про любов

Ну а поки ви бронюєте тури з проживанням у готелі Baron Palace Sahl Hasheesh 5*, ми розкажемо, за що так його любимо.

Упевнені, що ви пам’ятаєте цей неймовірний готель – адже саме його ми обрали для проведення такої важливої та знакової для нас події – церемонії нагородження Winner`18, що відбулась у березні. Уже тоді багато з наших агентів самі перевірили і оцінили якість сервісу, обслуговування та харчування.

Закохатись у цей готель є сотні причин. Ми сьогодні назвемо п’ять:

Цей готель відомий як місце відпочинку для вимогливих туристів, які полюбляють досконалість у всьому. Baron Palace Sahl Hasheesh 5 *негласно вважають 6 * готелем у цьому регіоні. Упевнені, що відвідавши його, ви з цим погодитесь.

У готелі працює система Premium All Inclusive, а це означає, що за період відпочинку ви взагалі забудете, як користуватись гаманцем, і точно будете знати, як живуть шейхи.

У готелі є різні зони. (Ще б пак! На території у 100000 кв.м.!) Окрема зона «Тільки для дорослих» – для спокійного, медитативного відпочинку та зона для сімейного відпочинку, де є все, щоб навіть найменшим гостям завжди було чим зайнятись.

Їжа. Цей пункт хочеться виділити, бо страви тут неперевершені! Тематичні вечері, величезний вибір страв у головному ресторані, великий вибір фруктів, десертів, морепродуктів. Ух!

Стиль. Про нього ми теж хочемо розказати окремо. Адже в цьому готелі ви будете відчувати себе немов у палаці – витончені колони, традиційна східна плитка з візерунками, різьблені елементи декору – це просто шалена краса!

ПІДБІР ТУРУ

Користуйтесь усіма перевагами бонусної програми Baron Palace Sahl Hasheesh 5* та відпочивайте розкішно разом з Join UP!