Агентам

Мандрівка у безкінечність: екскурсійні тури до Шрі-Ланки

Побачивши лазуровий океан Шрі-Ланки, звичайно, хочеться відразу погойдатися на його хвилях, потім отримати свою порцію засмаги і перепочити у пальмовому затінку. А що далі?

Після усього цього на вас чекає ще безліч справ! Бо за затишними пляжами і розкішними готелями, у глибині острова ховаються справжні естетичні скарби — чайні плантації, з яких хочеться малювати пейзажі, архітектурні подарунки давніх цивілізацій і, звичайно, чудо у вигляді тутешньої природи. І ми запрошуємо відкрити їх разом під час наших незабутніх екскурсійних турів.

Мандрівки до Шрі-Ланки із Join UP! це суцільна радість:

  • Радість перельотів на улюблених крилах SkyUP (прямі чартерні рейси, з дозаправкою у Шарджі (1 година, не виходячи з літака) з вильотами чотири рази на тиждень) і додаткові можливості вильотів разом з Qatar Airlines і Turkis Airlines.
  • Радість відкриттів з нашими насиченими екскурсійними програмами. Найцікавіші місця, новий досвід і неперевершені враження.
  • Радість подарунків. Даруємо 10% знижки на всі екскурсійні програми від 2-х до 6-ти днів до 29.01.
  • Радість комфорту в чудових готелях з нашої величезної бази. Деякі з них мають для вас особливі пропозиції.
Готель Пропозиція
The Blue Water Resort & Spa 5* (Ваддува) Дитина на ВВ безкоштовно* + ваучер на $100 на екскурсії
Cinnamon Bey 5* (Берувела) 20% знижки на НВ і 40% на AI + ваучер на $100 на екскурсії
Araliya Beach Resort & Spa Unawatuna 5* (Унаватуна) 5% знижки на номер Deluxe ВВ
Jie Jie by Jetwing 5* (Панадура) 10 ночей за ціною 8 на заїзди з 12.01.2022 до 12.02.2022

Екскурсійні програми

На пошуки скарбів острова

Тривалість: 2 ночі/3 дні

Маршрут: Нувара-Елія – Канді – Піннавела

Доторкнемося до всього найкращого на острові! Розкішний ботанічний сад, знаменита чайна плантація, таємничий буддійський храм і навіть знайомство зі слонами – у нашій програмі. Найцікавіше з туру:

Водоспад Рамбода. Дорогою з Нувара-Елія до Канді ми відвідаємо місце, яке неможливо оминути увагою. Водоспад Рамбода, 108 метрів заввишки, вважається одним із найкрасивіших на острові. У його підніжжя ви побачите великий басейн, в якому можна поплавати та насолодитися краєвидом.
Озеро Богамбара. Озеро Канді (Богамбара), як його ще називають, розкинулося у самому серці однойменного міста. Це штучна водойма, оточена густою зеленню, яка була створена місцевим правителем ще на початку 19-го століття. Сьогодні сюди приїжджають за неймовірними панорамами міста, які відкриваються з берегів озера. А ще, зовсім поруч розташований старовинний храм Зуба Будди, до якого ми також навідаємося.
Храм Зуба Будди. Незвична назва храму відсилає до легенди, яка розповідає про його створення. Кажуть, що після кремації Будди комусь вдалося дістати з попелу кілька його зубів, які мають магічні властивості. Один з них доставили до Канді, де спеціально для збереження святині було побудовано величний храм. Сьогодні споруда є частиною Світової спадщини ЮНЕСКО.
Піннавела. Слони вважаються своєрідним символом острова. І ми вирушимо туди, де до них ставляться з особливою увагою. Піннавела — притулок та розплідник цих тварин, який налічує найбільшу у світі їхню популяцію, серед тих, що живуть у неволі.

Занурення у казку

Тривалість: 3 ночі/4 дні

Маршрут: Яла – Елла – Нувара-Елія – Канді – Піннавела

Острів, де океан та гори змінюються пальмовими хащами, а залишки старовинних цивілізацій ховаються серед екзотичних квітів, де кордони чайних плантацій заходять за горизонт, а майже в кожному місті є власний водоспад, за описом і справді схожий на казку! Пропонуємо не зволікати і разом з нами поринути у цю магічну атмосферу. У програмі туру:

Водоспад Равана. Однією з фішок цієї мандрівки стане бурхливий водоспад Равана, розташований у місті Елла. Шлях до нього проходить крізь мальовничий гірський серпантин, а це вже — сама по собі пригода. Окрім краси, водоспад, потоки води якого спадають з висоти 1 370 метрів, може похизуватися цікавою історією — саме тут розгорталися події одного з епізодів давнього епосу Рамаяна.
Буддійські руїни в парку Яла. Далі рушаємо до національного парку Яла, вглибині якого на нас чекають руїни старовинного буддійського міста. Вони потопають у зелені, яка за цей час встигла облюбувати давнє каміння. Навколо чути щебетання пташок і шелест листя. Враження, ніби дверцята вінтажної шафи ненароком привели не до Нарнії, а до якогось містичного буддійського закутку.
Нувара-Елія. Високогірна перлина країни. Це чайне містечко розташоване на висоті 1 884 метри над рівнем моря. Перед вами відкриються панорами небаченої краси, ретельно висаджені плантації, на яких дбайливими руками збирають чи не найкраще чайне листя у світі. Також тут відвідаємо фабрику, де досі збереглося обладнання з колоніальних часів, і великий ботанічний сад Хакгала. Не забудьте придбати пачку міцного місцевого чаю, щоб вдома потішити себе чашкою гарячого напою з ароматом спогадів про далекий острів.
Ботанічний сад Параденія. Його також називають Королівським. Це найбільший та один із найкрасивіших ботанічних садів країни. Він був заснований ще на початку 18-го століття і сьогодні зустрічає гостей різноманіттям екзотичних рослин — пальм, кактусів, орхідей, хвойних, бамбука, папороті тощо. З-поміж інших виділяється окремий сад спецій.

Чарівна мозаїка Цейлону

Тривалість: 4 ночі/5 днів

Маршрут: Яла – Дамбулла – Сигірія – Полонарува – Сигірія

Острів, сповнений яскравих кольорів та не менш яскравих емоцій, широко розкриє вам свої обійми під час цього незабутнього туру.

Джип-сафарі у Ялі. Готові до великої активної пригоди? Гайда з нами на захопливий сафарі-тур на повнопривідних джипах у Національному парку Яла. Тут можна зустріти безліч диких тварин, серед яких ви побачите леопардів, слонів і крокодилів. Дорогою завітаємо до печер, де досі збереглися древні наскельні малюнки, і до стародавнього буддійського монастиря, який є важливою святинею для місцевих жителів.
Печерний храм Дамбулла. Цей величний храм був витесаний прямісінько у скелі ще в 1-му столітті до нашої ери. Тільки подумайте, скільки історичних подій пережила ця споруда. Сюди й досі приїжджають паломники з різних куточків світу. І ми також не проминемо можливості помилуватися його красою та зазирнути всередину, де розмістилися сотні великих та малих статуй Будди.
Фабрика батика. Батик — тканина неймовірної краси з тонкими візерунками, намальованими вручну. Пропонуємо прогулятися фабрикою, де її виготовляють і дізнатися тонкощі цього стародавнього ремесла. Чи вдасться вам втриматися, щоб не купити один із цих витворів мистецтва? Цього ми не можемо гарантувати.
Полонарува. Це місто було столицею країни в епоху Середньовіччя. Найбільше тут приваблюють мандрівників грандіозних розмірів статуї Будди, що вирізьблені у гранітній скелі.

Готові до зустрічі з новим світом? Рушаймо до Шрі-Ланки разом із Join UP!

* мається на увазі безкоштовне розміщення за системою BB для дитини віком до 11,99 (dbl+chd)