Агентам

Літо – фієста: чому Іспанія – ідеальний варіант для всіх

Знаєте, за що ми найбільше обожнюємо Іспанію? За її неймовірний колорит та різноманіття. Удень – релаксова сієста, а ввечері – драйвова фієста; на одному боці вулиці – мішленівський ресторан, а на іншому – автентичний ринок з фруктами та морепродуктами по кілька євро. Ось ми розглядаємо шедеври Гауді, тут же шопінгуємо в бутиках улюблених брендів, а через кілька кварталів уже милуємося кольоровими папужками та слухаємо вуличних музикантів у парку.

А між усім цим ще й ніжимося під сонечком та ловимо хвилі Середземного моря. В Іспанії кожен знайде свій ідеальний метч. Пропонуємо цього літа переконатися в цьому особисто разом із Join UP!™

ІСПАНСЬКІ КУРОРТИ З JOIN UP!™

  • Досвід. Це вже наш 11-й сезон в Іспанії! З 2013 року ми відправили туди понад 96 тисяч туристів*. І в це літо заходимо з неабиякими досягненнями.

Найбільший гарантований блок серед українських туроператорів

  • Літаємо цілий рік з Кишинева до Барселони на крилах Fly One. А з 28.05.2024 до 27.09.2024 розширюємо програму вильотів до 4-х рейсів на тиждень: у вівторок, четвер, п’ятницю та неділю.
  • А також пропонуємо тури на Тенерифе на крилах Wizz Air з:

Бухареста (Румунія)
Варшави (Польща)

  • Сильна готельна база. У нашому портфоліо представлений величезний вибір готелів та апартаментів у Барселоні, на Коста-Брава, Коста-Дорада та Тенерифе. До того ж, за найнижчими цінами за рахунок обсягів.

Рекомендація від Join UP!™

  • Тури різної тривалості. Вікенд для шопінгу, літня відпустка чи навіть воркейшн з каталонським вайбом. З Join UP!™ усе можливо, адже ми пропонуємо тури до Барселони тривалістю від 2-х до 21-ї ночі. Ось іще один доказ того, що Іспанія з нами – ідеальний варіант для всіх!
  • Надійні партнери. Ми впевнені, що сила – у синергії. Тому вже багато років наш партнер в Іспанії – компанія ITravex, з якою у нас чудовий метч за філософією ведення бізнесу, прагненням до інновацій та креативності.

За спиною ITravex близько 30 років досвіду та робота в 11 країнах світу.
ITravex – учасник програми TIDS IATA та консорціуму Turisme de Barcelona.
Кілька разів компанія входила до списку бізнесів Європи, що найбільш динамічно розвиваються, за версією Financial Times.
У команді ITravex працюють професійні гіди, які вільно володіють англійською та російською мовами.
Власний автопарк з суперкомфортними автобусами.
Насичена та різноманітна програма активностей, щоб у туристів точно не залишилося сумнівів, що в Іспанії кожен може знайти для себе щось круте.

ІСПАНІЯ ДЛЯ ВСІХ

Літо в Іспанії – завжди прекрасна ідея, з ким би ви не їхали. Ось лише кілька варіантів відпочинку на місцевих курортах для різних туристів з найрізноманітнішими запитами:

Безтурботний релакс на морі.

Мальовничі береги Коста-Брави зі стильними бутіковими готелями та золоті пляжі Коста-Доради – до ваших послуг! До речі, останні завдяки м’якому клімату, пологому заходу в море та розвиненій курортній інфраструктурі – ідеальний вибір для відпочинку з дітьми.

Занурення в локальну культуру.

О, це наше улюблене: досліджувати колоритні рибацькі поселення, блукати величезними ринками в пошуках місцевих делікатесів, пити крафтове вино з тапасами прямісінько на локальній виноробні або дивитися шоу фламенко в культових Tablao Cordobes чи Tablao de Carmen.

Знайомство зі світовим мистецтвом.

Кращого місця годі й шукати: архітектурні шедеври Гауді, “Трикутник Сальвадора Далі”, оригінали Пікассо і Жоана Міро у будівлі, що проєктував учень Ле Корбюзьє. А чого варті Барселонський центр сучасної культури та Музей сучасного мистецтва. На візит до них сміливо можна виділяти цілий день.

Шопінг з подругою.

Ви знову за правильною адресою. Барселона входить до десятки модних столиць світу.** А влітку тут починається сезон знижок, і речі улюблених брендів можна купити на 80% дешевше! У центрі міста цілих 5 км вулиць з бутиками та магазинами, а крім того, десятки торгових центрів та аутлетів у Барселоні та на її околицях.

Яскравий гастрономічний досвід.

Із десятки найкращих шефів світу за 2023 рік – рівно половина іспанці****. Тож гурманам тут точно буде чим зайнятися. Один із варіантів – замовити вечерю з морепродуктів у ресторані Moments з двома зірками Мішлен, яким керує Рауль Балам – син найтитулованішої жінки-кухаря Іспанії.

Екстрим та пригоди.

Готуйтеся ловити адреналін у другому завбільшки європейському парку розваг Port Aventura та Ferrari Land, а також в аквапарках “Акваполіс” та “Аквалеон”. Це місця, від яких однаково в захваті і діти, і дорослі. А як щодо того, щоб промчати кілька кілометрів за кермом боліда на гоночній трасі F1 автодрому Circuit? Чи вийти на поле головного стадіону ФК «Барселона» – «Камп Ноу», де виступали з концертами Френк Сінатра та Майкл Джексон, а Ліонель Мессі отримував титул найкращого бомбардира за всю історію «Барселони»?

Ми ж казали, що Іспанія – ідеальний напрямок для всіх! Бронюйте літо у стилі фієста з Join UP!™

*За внутрішньою статистикою компанії
**За даними Fashion Schools
***The best chef awards
**** публікація містить рекламні матеріали