Агентам

Hilton La Romana 5* у Домінікані на Новий рік. Оце так пропозиція!

Сьогодні у нас новина, від якої ви почнете пританцьовувати у ритмі сальси, діставати валізу та шукати купальник. І ми вас розуміємо – адже для танців та радощів у вас є цілих три причини!

1 На вас чекає неймовірна подорож до Домінікани! Побувати в теплих краях, біля океану – це вже дуже крутий привід радіти.

2 Тепер у вас є плани на зимові свята! Так, більше не треба ламати собі голову та розмірковувати, де та як провести Новий рік чи Різдво. Тож тепер вам залишилось тільки подумати про подарунки – найприємнішу частину підготовки.

3 Разом з готелем Hilton La Romana 5* ми пропонуємо ну дуже вигідні ціни на 27.12.2020! Ви ще в когось такі бачили?

Hilton La Romana 5* AI Deluxe Garden View:*

DBL – 4307 USD

2AD+1CHD(3-12,99) – 5839 USD

2AD+2CHD(3-12,99) – 7371 USD

Так-так, вам не здалося. Тож швидше бронюйте, адже акційна ціна діє при бронюванні з 26.11.2020 до 14.12.2020!

Загалом відпочинок у Домінікані з Join UP! – це:

  • Нагадаємо, що Домінікана – у зеленій зоні, тому вам не потрібно робити тестів до чи після подорожі або перебувати на самоізоляції, коли повернетесь.
  • Прямий переліт з Києва до Ла-Романа. Вильоти прямо до свят: 27.12.2020, 06.01.2021 та 17.01.2021.
  • Цікаві екскурсії, що надихають. У Домінікані є що подивитись – купа вражаючих місць та краєвидів. Отже, вибирайте та досліджуйте, а ми в свою чергу підготували для вас як групові, так і індивідуальні екскурсійні програми.
  • +25 градусів. Саме така тут середня температура взимку. Ну хіба не ідеально?
  • Чудовий вибір готелів. Тільки Hilton La Romana 5* чого вартує! І ось про нього ми сьогодні і поговоримо детальніше.
Алла
Шевченко
керівник
напрямку Домінікана

«Ми знаємо, як часом важко визначитись з планами на Новий рік, але ж так хочеться його відсвяткувати десь у незвичному місці, щоб все було продумано і комфортно. Щоб було весело, смачно, цікаво… Тому впевнена, що влаштувати собі подорож до Домінікани на зимові свята – це чудова ідея. А якщо ще додати до цього можливість дуже вигідно відпочити у готелі Hilton La Romana 5*, то тут і сумніватись нема чого – потрібно лише встигнути забронювати тур за акційними цінами до 14.12.2020 і насолоджуватись!»

HILTON LA ROMANA 5* – PERFECT CHOICE

Головні новини ви вже знаєте, тому можемо приділити увагу одному з ваших улюблених готелів у Домінікані – Hilton La Romana 5*. Тож прямо зараз трохи зануримось в атмосферу цього місця.

Hilton La Romana 5* – це сімейний курорт, який працює за концепцією All-Inclusive Family. Тут ви зможете чудово провести час як удвох – насолоджуючись романтичним відпочинком, так і з дітлахами, яким тут точно буде чим зайнятись.

Варто окремим пунктом виділити і місце розташування готелю, бо якби за цей пункт давали «Оскар» – він був би саме у Hilton La Romana 5*. Тож розповідаємо: готель затишно розмістився на південно-східному узбережжі країни, у живописній гавані на одному з найкращих пляжів Домінікани Bayahibe. Ще один важливий факт – цей пляж має всесвітньовідомий сертифікат Blue Flag Beach Certification.

Їжа у Hilton La Romana 5* – це також те, про що варто поговорити окремо. Тут усе продумано для вашого комфорту. На вас чекає необмежений доступ до ресторанів à la carte без попереднього бронювання. І місцеві кухарі вас точно підкорять своєю майстерністю та вибором страв. І щодо напоїв – для вас підготували величезну кількість першокласних міжнародних та місцевих варіантів, тож завітайте до одного з восьми барів та лаунджів.

Піклування про кожного гостя – основний пріоритет у готелі. Тому тут є цілодобове обслуговування номерів та послуги консьєржа, а також – послуги офіціантів біля басейну та на пляжі. Ну й щоденне поповнення міні-бару – приємне доповнення до відпочинку.

Любите відпочивати активно? Тоді вам сюди! Мегасучасний фітнес-центр з усім необхідним для кардіо- та силових тренувань, широкий вибір занять на пляжі, на суші і в воді – зокрема теніс, пляжний волейбол, океанський батут, айсберг у басейні, гігантські шахи, велосипедний центр, уроки танців, євробанджі, пінг-понг… Нудьгувати часу точно не буде!

Про насичений відпочинок для дітей теж подбали – працює дитячий клуб для малечі віком від 3 до 12 років, а також Teen Zone з програмами розваг для підлітків.

Є бажання трошки відірватись? Ну, то приєднуйтесь до тематичних вечорів, завітайте до казино або танцюйте до світанку на дискотеці – адже ви на відпочинку!

Ну що, заплануємо прямо зараз круту подорож до Домінікани з відпочинком у культовому Hilton La Romana 5* разом з Join UP!?

*Ціни актуальні на момент публікації