Агентам

Гамарджоба, Грузіє, ми скучили: у березні починаємо відкривати нові місця і насолоджуватися улюбленими маршрутами з Join UP! Оновлено 18.06.2021

Грузія така різна, гостинна і загадкова, що досліджувати її ніколи не набридне. Тому з радістю повертаємося до улюбленої справи: з 1 березня починаємо подорожувати до Грузії з Києва, а з квітня — ще й з регіонів (Одеса, Харків, Львів). Наш партнер-перевізник — SkyUp.

Розклад рейсів та умови турів

Стартуємо 1 березня

Київ — Тбілісі — Київ.

Спочатку літатимемо тричі на тиждень: по вівторках, четвергах і неділях. Поступово будемо збільшувати частоту і наприкінці березня плануємо відправляти туристів на відпочинок щодня, а з кінця травня — навіть і декілька разів на день.

Стартуємо 27 квітня

Харків — Тбілісі — Харків: четвергах і неділях.

Харків — Батумі — Харків: по середах і суботах.

Стартуємо 28 квітня

Одеса — Тбілісі — Одеса: по понеділках і п’ятницях.

Одеса — Батумі — Одеса: по неділях, а з червня ще й по четвергах.

Львів — Тбілісі — Львів: по суботах, а з червня ще й по середах.

Тривалість пакетного тура — від 3 ночей. Ціни на одну людину стартують від 13310 UAH.

До пакетного тура входить:

  • авіапереліт і трансфер в обидві сторони,
  • проживання і харчування на вибір,
  • поліс медичного страхування.

Відкриваємо Грузію по-новому: умови в’їзду1

Вакциновані відвідувачі

Обмежень щодо вакцин для в’їзду в Грузію немає.

У разі в’їзду в країну літаком потрібно мати сертифікат вакцинації (документ має бути англійською мовою) про повний курс вакцинації.

У разі в’їзду в країну наземним або водним транспортом потрібно мати сертифікат вакцинації (документ має бути англійською мовою) про повний курс вакцинації, а також не більше ніж за 72 години до перетину кордону зробити ПЛР-тест.

Особлива процедура діє для в’їзду з Індії або у разі перебування в Індії у проміжок до 14 днів від дати в’їзду в Грузію. На додачу до сертифіката про вакцинацію відвідувачі мають надати негативний ПЛР-тест, зроблений не більше ніж за 72 години до в’їзду в країну, та відбути 14-денну самоізоляцію (для іноземців власним коштом).

Невакциновані відвідувачі

Громадяни Грузії (за винятком дітей, що не досягли 10 років)1, за наявності зробленого не більше ніж за 72 години до в’їзду негативного ПЛР-тесту, мають відбути 8-денну самоізоляцію АБО власним коштом зробити повторний ПЛР-тест на 3-й день перебування у країні. Якщо самоізоляція неможлива, обов’язковим є відбуття карантину. За відсутності ПЛР-тесту, громадяни Грузії мають відбути 8-денну самоізоляцію. Якщо самоізоляція неможлива, обов’язковим є відбуття карантину.

Іноземцям (за винятком дітей, що не досягли 10 років)1 необхідно мати зроблений не більше ніж за 72 години до в’їзду в країну негативний ПЛР-тест (документ має бути англійською мовою і виключно у паперовій формі) І на 3-й день перебування у країні власним коштом зробити повторний ПЛР-тест. Також заздалегідь, до перетину кордону країни, потрібно заповнити спеціальну анкету і прослідкувати, щоб на електронну пошту надійшло підтвердження про заповнення — його треба буде показати під час реєстрації в аеропорту.

Іноземці, які перебували в Індії у проміжок до 14 днів від дати в’їзду в Грузію, власним коштом відбуватимуть обов’язковий 14-денний карантин. Робити ПЛР-тест на 3-й день перебування у Грузії їм не потрібно.

Нагадуємо, ресторани і заклади громадського харчування працюють у звичайному режимі щодня, крім вихідних. У країні триває комендантська година з 23:00 до 05:00, яка поширюється на туристів в тому числі. На вулиці та в приміщеннях громадського користування обов’язково треба надягати маску.

Особливості ПЛР-тестування на третій день перебування в Грузії2

Турист може зробити тест самостійно або за допомогою наших партнерів. Приблизна вартість самостійної здачі тесту — $30*. Також ПЛР-тест можна зробити у партнерів Join UP!, оплата здійснюється під час забору матеріалу для проведення тесту:

Тбілісі

  • партнер LLC TABERNE: необхідно самостійно відвідати лабораторію біля готелю Kopala OLD в центрі міста. Ціна — $23* за тест
  • партнер Adjara Tours: надається трансфер в лабораторію й назад у готель. Ціна — $30* за тест

Батумі

  • партнер LLC TABERNE: до готелю приїздить мобільна лабораторія. Ціна — $23* за тест
  • партнер Adjara Tours: надається трансфер в лабораторію й назад у готель. Ціна — $30* за тест

Результати тестів надходять на надану туристом електронну пошту. Для отримання оригіналу документа з результатами тесту необхідно звернутися до свого гіда.

В комбінованих турах Тбілісі — Батумі тест робиться в одному із міст залежно від програми, результати так само надходять на вказану туристом електронну пошту.

У разі виявлення у туриста захворювання представники компетентних органів зв’яжуться з ним телефоном і в ході спілкування визначать формат лікування — амбулаторно в спецготелі для хворих на Covid-19 чи в лікарні. У місце для проходження лікування туриста доставить спецтранспорт. Строк ізоляції становить від 10 до 14 днів, для зворотнього рейсу необхідно буде надати негативний ПЛР-тест.

Ті, хто хоча б одного разу побував у Грузії, неодмінно сюди повертаються, щоб знову:

  • покуштувати хінкалі, хачапурі, чемерулі
  • подегустувати декілька сортів вина, а може і більше
  • насолодитися прогулянками вузькими вуличками Тбілісі
  • відвідати Сігнагі — місто любові і закоханих
  • потрапити у столицю грузинських царів Мцхету
  • побувати на грузинському застіллі з їхніми довжелезними тостами
  • відвідати ботанічні сади Тбілісі і Батумі
  • поїхати в гірську Аджарію і там повечеряти у місцевих, які наллють чачі і навчать танцювати

*Ціна актуальна на дату публікації

1Інформація додана 17.06.2021 та оновлена 18.06.2021
2Інформація додана 17.06.2021