Агентам

Час здійснювати мрії! Зустрічаємо Новий рік у Дубаї

Зізнайтеся, ви ж теж мріяли хоча б один Новий рік зустріти в Дубаї: відчути той магічний вайб, вибирати подарунки у сяйві гірлянд та казкових декорацій і загадати те саме заповітне бажання на березі моря? То навіщо відкладати, давайте забронюємо поїздку вже зараз! І ні, для цього зовсім не потрібні всі гроші світу. Але так, це буде так само “WOW!”****. Час здійснювати мрії і руйнувати міфи з Join UP!™. Ми точно знаємо, що відпустка в Дубаї може бути доступною, а ці емоції і досвід однозначно безцінні. Переконайтеся і ви!

НОВОРІЧНИЙ ДУБАЙ З JOIN UP!

Вогники гірлянд та світлові шоу, які виблискують на хмарочосах наче в калейдоскопах, неймовірні інсталяції на вулицях, тепле повітря та свіжий морський бриз, радісні “Happy New Year!”* з усіх боків, панорами, від яких перехоплює подих, музика та вишукані меню. Скільки, думаєте, може коштувати ця казка? Готуйтеся приємно дивуватися: цього сезону Join UP!™ пропонує тури до ОАЕ в новорічний період всього

від 34 780 грн* з гала-вечерею
і від 37 837 грн без.

*Вартість вказана за 1 людину при двомісному розміщенні на 7 ночей з вильотом з Кишинева.

Хіба не “WOW!”?

Команда Join UP!™ дбайливо підібрала для вас перелік готелів з дуже приємними цінами. Вам залишилось лише вибрати – з гала-вечерею чи без.

Рекомендовані готелі з гала-вечерею

Рекомендовані готелі без гала-вечері

Пропонуємо гарантовані блоки місць на рейсах:

до Дубая

з Кишинева на крилах Fly One щовівторка, щочетверга, щоп’ятниці і щонеділі.
з Бухаресту на крилах Fly Dubai

А також вильоти на крилах Fly Dubai під запит з польських аеропортів Варшави, Кракова та Познані.

до Абу-Дабі

з Кишинева на крилах Wizz Air щосереди, щоп’ятниці та щонеділі.

Летімо до мрії! Ми вже і подарунок підготували – новорічний чекліст у Дубаї.

Ірина
Мосулезна
Managing Director Join UP!™!

“Коли я вперше подорожувала до Дубаю, дуже хвилювалась, що не зможу повноцінно ним насолодитися через сприйняття країни як дуже дорогого курорту. Але в результаті усе було зовсім інакше. Ми зупинились у готелі 2*, де виявилися фантастичні сніданки та ще й безкоштовний трансфер на пляж. Уявляєте, який це бонус для бюджетного туриста!

Першого ж дня на вулиці я побачила червоний екскурсійний автобус, що проїздив повз, і зрештою він став нашим основним “гідом”, бо купивши один квиток на його маршрути, ми побачили всі куточки емірату, а на додачу отримали безкоштовні квитки до музеїв. Моя порада тим, хто подорожує до Еміратів, – цікавтесь екскурсіями, бо іноді вони коштують менше, ніж вечеря в ресторані, а сам тур уже включатиме вечерю. Тобто ви отримуєте розважальну і екскурсійну програму та й ще дуже смачну їжу з місцевою атмосферою.

У результаті ми навіть не встигли оббігати всі знакові місця, але я точно ніколи не забуду перше знайомство з вечірнім шоу фонтанів біля Бурдж Халіфи. Згадую, і одразу мурашки по тілу, як того дня. Такі самі відчуття були ще тоді, коли здійснилася моя маленька мрія – наживо побачити легендарний Бурдж-ель-Араб.

Тож не бійтеся відкривати для себе незнайомі країни, тим паче, коли вони такі доступні”.

Дарʼя
Нєфьодова
маркетинг менеджер Join UP!™

“У свою першу мандрівку в Дубай ми поїхали втрьох з подругами, коли нам було десь по 20 років.

Тур коштував, здається, менше, ніж ми витратили в молах на шопінг. Але головне – Дубай з мінімальним бюджетом не розчарував нікого з нас, адже ми здійснили свої маленькі мрії: піднялись на Бурдж Халіфу, побачили фонтани, прогулялись на Палм Джумейру, поніжилися на пляжі з неймовірним видом на хмарочоси, з’їздили у захопливе сафарі на джипах та зустріли фантастичний захід сонця у пустелі.

Тож навіть при обмеженому бюджеті можна насолоджуватися простими речами в одному з найдорожчих міст світу та отримати приємні спогади”.

ЯК І ДЕ ЗУСТРІТИ НОВИЙ РІК В ДУБАЇ

З усім світом у Global Village

Як вам ідея за одну ніч зустріти Новий рік кілька разів, але щоразу по-різному, так як це роблять на різних континентах? Усім разом радісно вигукувати “Санат джадідат саїда!”, “Нає сал кее шубґакааманаен!” чи “Mutlu yıllar!”*, підтанцьовувати під традиційну музику, дивитися, як зустрічають 2025-й на вулицях Делі, Стамбула та інших міст. А між цим:

  • випробувати найрізноманітніші атракціони Global Village,
  • віртуально побувати у десятках країн, прогулюючись між їхніми павільйонами,
  • влаштувати собі гастротур зі стравами кухонь світу

Орієнтовна вартість квитків від 280 грн**.

На танцполі топового клубу

Якби існував рейтинг найкращих новорічних вечірок, упевнені, дубайські клуби точно були б у топі. Знаємо, ваші туристи-тусовщики і фанати нічного життя собі не пробачать, якщо не потраплять на одну з них, тож ось список найяскравіших:

  • Пляжна вечірка Zero Gravity. У програмі: захід сонця, величні дубайські хмарочоси та оглядове колесо на горизонті, відблиски святкових салютів та музика від зіркових діджеїв на чолі з Джоелом Коррі (Joel Corry).

Вартість квитків від 3360 грн***.

  • Ribs & Brews в Hilton Dubai. Чого очікувати? Сети діджеїв, спеціальне меню у стилі “Ребра та пиво”, приголомшливі панорами та головний хайлайт вечора – запуск повітряної кулі опівночі на фоні новорічних салютів Бурдж Халіфа. Оце буде видовище!

Вартість квитків від 3360 грн.

  • Карибський вайб на пляжі Тамока. На гостей чекає “телепорт” на безтурботну вечірку на Антильських островах під ритми латиноамериканської музики, але з вражаючими видами на Ain Dubai та феєрверки навколо. І це лише один з варіантів, як може виглядати новорічна магія в Дубаї.

Вартість від 16296 грн.

У пошуках пригод в горах

У новий рік з новим досвідом – як вам така ідея? Усе, що відкладали, на що не вистачало часу або рішучості, можна зробити в туристичному центрі Hatta Wadi Hub в гірському поселенні біля Дубая. Парк повітряних розваг з гігантськими гойдалками та зіплайном, 50 кілометрів веломаршрутів… Або, може, вашим туристам давно хотілося пролетіти гірським схилом у зорбі чи поплавати на каяках у гірському озері? Час втілювати бажання.

Новий рік в Дубаї – це дійсно магія, і щоб відчути її, не потрібно бути чарівником чи мільйонером. Переконайтеся у цьому з Join UP!™.


*”З Новим роком!” англійською, арабською, гінді та турецькою
** вартість зазначена на основі минулого сезону за курсом дирхама до гривні на момент публікації
*** тут і далі за курсом, актуальним на момент публікації.
**** з англ. «Вау!»