Агентам

Андорра. Зимові казки

Узимку наша віра в чудеса та казки посилюється в багато разів. Чому? Не знаємо. Чи то через магію снігу, що виблискує на сонці, немов мільйони маленьких діамантів, чи то через очікування Нового року з подарунками від Санта-Клауса, чи то через загадкове Різдво. А може, свою роль відіграють блискучі святкові прикраси та пісні Френка Сінатри. Але хай там як, а зима – це особлива пора, коли так і хочеться поринути у казку. Власне, чого ж про магічні пригоди тільки мріяти?

Варто лише забронювати тур до Андорри і потрапити у власну зимову казку. Готові до пригод?

Андорра з Join UP! це:

  • Зручні перельоти на крилах SkyUp до Барселони зі швидким трансфером на курорти Андорри. Вильоти стартують уже 02.12.2019 і відбуватимуться три рази на тиждень – у понеділок, середу та суботу.
  • Великий вибір затишних готелів, де зимовий відпочинок точно буде казковим. Наприклад, радимо:
? Espel 3* Hotansa Magic Andorra 4*
Hotansa Encamp 3* Piolets Park & Spa 4*
Hotansa La Mola 2* Hotel Plaza Andorra 5*
  • Комбіновані тури Андорра + Іспанія, щоб ви змогли і покататися, і насолодитися атмосферою іспанських містечок.
  • Концептуальні тури Hola-la! Ви вже встигли побувати в одному з них?

ПІДБІР ТУРУ

Іван Лисак

керівник напрямку Андорра

Усі ми в дитинстві зачитувались казками, і сто відсотків – у кожного з нас були свої улюблені.

«Та з віком ми чомусь перестаємо вірити у казки, а марно – чи будуть вони у нашому житті, залежить тільки від нас. Ми хочемо, щоб ваше життя було суцільною казкою, тому запрошуємо вас у дивовижну Андорру, де ви проведете прекрасні зимові канікули!»


Зимові казки Андорри


Казка перша

Про Снігову Королеву.

Наша Снігова Королева не любила спекотні країни та пляжний відпочинок, зате мріяла про красиві засніжені гори, де вона б гуляла разом з Каєм, робила б фотографії сніжинок, роздивлялась би візерунки на склі, що, немов таємні послання, залишав мороз, гралась би в сніжки та ліпила сніговиків. Вона мріяла про такі пригоди, та не казала Каю, який щоразу пропонував поїхати взимку до теплих країн. Але цього разу вона вирішила зробити собі подарунок і замовила тур на двох до Андорри у Join UP!. Це була найщасливіша зима Снігової Королеви та Кая, який захопився катанням на сноуборді.

Андорра – це країна, де дуже красива зима. Гірські схили, закутані снігом, затишні будиночки, вечірня ілюмінація, що додає романтики, багато напрочуд красивих місць для прогулянок – ну хіба не такою має бути ідеальна зима?

Казка друга

Про те, як хлопчик подолав свій страх

Клаус був маленьким страхопудьком. Він єдиний серед своїх друзів не вмів кататися на велосипеді, спав з увімкненим світлом, боявся води, і загалом єдине, що він любив – це проводити час вдома, читаючи книжки. Але одного разу він разом з батьками відправився в Андорру. Тут він годинами сидів і дивився, як діти та дорослі катаються на лижах. Це видовище його захоплювало, але сам він ніяк не міг наважитись спробувати. Та одного разу він познайомився з інструктором Ніною – красивою та усміхненою дівчиною, яка вчила дітлахів кататись на лижах. Вона так вразила Клауса, що цей завжди сором’язливий хлопчик наважився взяти кілька уроків катання. І от дивина! Уже за кілька днів він подолав свій перший спуск!

В Андоррі чудова гірськолижна інфраструктура, хороші траси для різних рівнів підготовки, а також велика кількість шкіл, де професійні інструктори навчать вас кататись з нуля або ж допоможуть покращити свої навички.

Казка третя

Про вічне кохання

Елеонора не вірила у вічне кохання. Бо що ж це взагалі таке? Буває дружба, прив’язаність, пристрасть. Але вічна любов – то щось таке несправжнє, як у неї вірити, якщо навіть не знаєш достеменно, що буде завтра? І так було, доки вона не познайомилась з Антоніо – чоловіком, який розумів її без слів. Чоловіком, що розділяв усі її інтереси, завжди підтримував її у всіх починаннях і завжди був поруч у складні хвилини. Але Елеонора гнала геть «рожеві думки про вічне кохання». Доки вони разом не поїхали до Андорри. І там, прогулюючись увечері романтичними вуличками міста, яке все було прикрашене перед Новим роком, Антоніо сказав, що його любов триватиме доти, доки не розтане сніжинка у його руці. Елеонора обурилась – скільки ж може не танути сніжинка?! І вже хотіла піти геть, як Антоніо відкрив долоню і показав, що у нього в руці обручка зі срібною сніжинкою, що не розтане ніколи. Так почалась історія вічного кохання, нехай Елеонора в нього і не вірила.

Андорра – це країна безмитної торгівлі. Саме сюди їдуть іспанці та французи на закупи, і саме тут варто влаштувати шопінг, якщо вас цікавлять витончені прикраси, парфуми, брендовий одяг та взуття і навіть – техніка. Робіть подарунки собі і близьким вигідно!

Казка четверта

Про чашку гарячого шоколаду, яка здійснила мрію

Франческа завжди хотіла відкрити своє маленьке кафе. Де буде найсмачніша кава в місті та страви, заради яких сюди приїжджатимуть навіть з інших країн. Де можна буде знайти старі платівки та книжки. Де завжди буде багато живих квітів. Але вона не наважувалась відкрити кафе. Ба більше – навіть розказати комусь про свою ідею. Доки Франческа не поїхала відпочити з подругами в Андоррі – тут, накатавшись на лижах, вони зайшли до ресторанчику зігрітись і пообідати. Сівши біля вікна та смакуючи фантастичний гарячий шоколад з корицею, вона глибоко вдихнула і… розповіла про свою ідею подругам. Вони щиро підтримали її та взяли з неї обіцянку вже за рік запросити їх до свого кафе. І знаєте що? Вона виконала обіцянку.

В Андоррі – смачна та ситна їжа. Тут готують чудовий глінтвейн і гарячий шоколад. А ще тут просто неодмінно варто спробувати La parillada – велике блюдо приготованих на грилі різних сортів м’яса: яловичини, свинини, кролятини і індички, Butifarra – смажену каталонську ковбасу, Mariscada – асорті з морепродуктів, Masegada – солодкий національний пиріг з ароматом анісу. Смакота!

Створюйте свої зимові казки, здійснюйте мрії, насолоджуйтесь кожним зимовим днем разом з Join UP!