Агентам

Природа та міські пригоди: Сербія з Join UP! для тих, хто не хоче на море. Оновлено 09.07.21

Поки більшість звичних європейських напрямків для літнього відпочинку залишаються недоступними, у країн Балканського півострова відкривається друге дихання. Join UP! продовжує відкривати менш звідану Європу і вже у квітні починає тури в мальовничу і неочікувано багату на враження Сербію.

Не морем єдиним

Сербія не має виходу до моря, але це не робить її менш цікавою для відпочинку. Країна є батьківщиною винахідника Ніколи Тесли і одного з найвідоміших римських імператорів Костянтина Великого, а Белград — одне з найдавніших міст у Європі. Тут надзвичайна природа — гори, національні парки, озера і термальні курорти. А за активністю нічного життя Белград взагалі дасть фору кращим клубним столицям Європи.

Умови турів1

Тривалість пакетного тура – від 3 ночей. Ціни на одну людину стартують від 3753 грн* за умови розміщення на двох.

До пакетного тура входить:

  • авіапереліт і трансфер в обидві сторони,
  • проживання і харчування на вибір,
  • поліс медичного страхування.

Актуальні напрямки і графік турів можна подивитися в онлайн-підборі (пошук тура)1

Умови в’їзду у Сербію

Для в’їзду у Сербію потрібно мати негативний результат ПЛР-тесту, зробленого не більше ніж за 48 годин до вильоту2

Вимога щодо ПЛР-тестування не поширюється на дітей, які не досягли 12 років, за умови, якщо батьки/опікуни мають негативний ПЛР-тест. 

Актуальну  інформацію про правила в’їзду у країну можна перевіряти за посиланням. 

Нагадуємо, туристи можуть зробити ПЛР-тест самостійно в одній з лабораторій з рекомендованого МОЗ України переліку або за спецціною в одній з тих лабораторій цього переліку, які є партнерами Join UP!. Подробиці щодо умов і графіку здачі тестів для туристів, які бронюють пакетні тури Join UP!, за посиланням.

Причини відвідати Сербію

  • Перезавантажитися. Прогулянки цікавими місцями незнайомого міста емоційно заряджають. У Белграді точно варті уваги центральний квартал з вуличними музиками і кафешками на кожному кроці, Белградська фортеця і старовинний парк Калемегдан, музей Ніколи Тесли і набережна з вечірками на річних корабликах.
  • Надихнутися природою. Можна відвідати острів-парк Ада Циганлія або ж втекти за затишком до села Перучац — купатися у казково красивій смарагдовій річці Дрина і величезному водосховищі, милуватися водоспадами і величезними скелями, смакувати форель з місцевої рибної ферми. Якщо хочеться більш активних розваг, у сусідньому містечку Баїну-Башту можна покататися на велосипедах.
  • Розслабитися. Чисте повітря, гарячі джерела, лікувальні грязі місцевих спа-курортів, таких як Врнячка-Баня, особливо цінуються туристами зі всього світу.
  • Дослідити історію. У Сербії достатньо фортець, стародавніх міст і монастирів, щоб відкрити щось для себе щось нове. Окрім Белграду, варто відвідати Нові-Сад, Суботіцу, Ніш і його околиці.

*Ціна актуальна на дату публікації


1Інформація оновлена 09.07.21
2Інформація оновлена та додана 09.07.21