Агентам

Кайсері: більше, ніж ви уявляєте!

Ну все, здається нам ніколи не вибратися з Туреччини! Ця країна магічним чином заволоділа не тільки нашою літньою відпусткою, але й пробралася у плани на зимовий відпочинок.

Але ми зовсім не скаржимося. Навпаки – вже перебуваємо у стані захопленого очікування на побачення з видовищними старовинними пам’ятками, польоти на повітряній кулі, підкорення засніжених вершин і смакування найкращими стравами. Планів – безліч!

А ми у Join UP!, як завжди, створили прекрасні умови для їхнього втілення. І навіть підшукали ідеальне турецьке місто, де є все для прекрасного зимового відпочинку – неперевершений Кайсері. Ділимося подробицями.

Кайсері з Join UP! це:

  • Комфортний переліт на крилах SkyUp.
    Київ – Кайсері з 31.12.2021, далі – щосуботи до 19.02.
  • Пакетні тури, до яких вже включені всі атрибути чудового відпочинку: переліт, трансфер, страхування, проживання, харчування.
  • Найцікавіші місця регіону в маршруті наших групових екскурсій.
  • Комбіновані тури Ерджиєс/Кайсері+Каппадокія.
  • Готелі на будь-який бюджет у нашій великій базі, яка постійно поповнюється.

Рекомендуємо придивитися:

ЧОМУ СЮДИ?

Відвідати стародавні пам’ятки. Деякі з них – з тисячолітньою історією.
Закрити лижний гештальт. Настав час зимових розваг на сучасному гірськолижному курорті.
Пошопінгувати. Величезні шопінг-моли Туреччини готують круті знижки до зимового сезону.
Політати на повітряній кулі. Необов’язково, звичайно. Але, якщо так – то де, як не тут?
Зробити безліч крутих знімків. Тут так гарно, що з відпустки ви повернетеся людиною з напрочуд натренованими пальцями.

ЩО ПОБАЧИМО?

Наша мандрівка починається з Кайсері – древнього міста з дуже багатою історією. Тому пам’ятки, старожитності і цікавинки тут можна зустріти на кожному кроці, навіть під час безцільної пішої прогулянки містом. Та ми хочемо впевнитися, що ви не впустите найголовніші принади, тож передбачливо зібрали їх у нашому топі.

Комплекс Хунат Хатун
Цей комплекс звели на честь Махпері Хатун, коханої дружини султана Алауддіна, ще на початку 13-го століття. Наразі саме тут розмістилася найбільша на території Анатолії мечеть сельджуків. Окрім неї, можна побачити старовинний хамам та медресе – мусульманську школу.

Цитадель Кайсері
Одна з найпривабливіших древніх принад міста. Ця велична цитадель була побудована з вулканічного каменю ще у 6 столітті до нашої ери. Сьогодні всередині вирує життя – у численних туристичних крамницях, розташованих у стінах старовинної будівлі. Особливого шарму цитадель набуває темного часу доби, коли навколо темно-сірих стін вмикається освітлення.

Каппадокія
Каппадокія розташована зовсім недалеко від Кайсері, приблизно за годину їзди на авто. Тож цілком логічно включити її до плану на відпустку. Це місто з його дивовижними будівлями та незвичними димарями – залишками древніх вулканів краще досліджувати з висоти. Нехай то буде один з багатьох оглядових майданчиків, балкон розкішного готелю, або корзина повітряної кулі, яка стала неофіційним символом Каппадокії.

ЧИМ ЗАЙМЕМОСЯ?

Звичайно ж, ми сюди не тільки за екскурсіями їдемо. Кайсері – місто, сховане у мальовничих горах. Опинившись тут, на лижі захочеться стати навіть тому, хто раніше ніколи не відчував потягу до зимового спорту. І, дуже доречно, зовсім поруч на нас чекає Ерджієс – один із найкращих гірськолижних курортів Туреччини. Найцікавіше про нього:
Відстань від Кайсері до Ерджієса – приблизно 25 кілометрів.
Це сучасний, добре обладнаний курорт, гостей тут почали приймати лише у 2011 році.
Над оснащенням курорту працювали спеціалісти зі Швейцарії та Австрії, де, як ви знаєте, розташовані зразкові споти для лижників.
На надсучане обладнання курорту було витрачено близько 250 мільйонів євро.
Ерджієс збудований на схилі згаслого вулкану, однойменної гори.
Найвища точка зони для катання розташована на висоті 3400 метрів.
Сьогодні тут можна знайти траси різних рівнів складності: сині, червоні, чорні.
Їхня загальна довжина – близько 102 кілометрів.
На території функціонує 18 підйомників.
На усі траси діє єдиний скіпас.

Вартість одноразового скіпасу:

Для дорослого – 83 UAH*
Для дітей до 12 років – 62 UAH

Євген
Романчук
керівник напрямку Туреччина:

Так мало часу – так багато бажань. Це я зараз про зимову відпустку. Адже нам усім так хочеться отримати від неї максимум вражень, встигнути все, що напланували, і при цьому як слід відпочити.

« І тут на допомогу приходить Туреччина, яка тримає марку однієї з найгостинніших до мандрівників країн і, окрім першокласного пляжного відпочинку, пропонує ще й неймовірний Кайсері! Покататися з вітерцем на одному з крутих гірськолижних курортів, релакснути в хамамі, насолодитися незабутніми панорамами в Каппадокії, а може, ще й на повітряній кулі політати? Тепер ви встигнете все!»

Вимальовується незабутня мандрівка! Відкривайте для себе зимову Туреччину разом із Join UP!


*всі ціни вказані для ознайомлення та можуть відрізнятися від актуальних