Агентам

J Forum. New Trends. New vectors

У нас в офісі тільки й розмов, що про Форум! Ми в деталях обговорюємо програму, постійно доповнюючи її ідеями та фактажем, який буде для вас найбільш корисним та цікавим. Ми готуємо насичені презентації, перевіряємо локації та всі можливі деталі заходів. А ще – заворожено спостерігаємо за формою реєстрації, адже тільки за перші години після того, як ми анонсували проведення другого Форуму, до нього приєдналось 400 агентів. Кожні кілька хвилин у різних куточках України та в Білорусі хтось реєструється на J Forum, і прямо зараз у нас уже 1225… а, пробачте, вже 1226 учасників. До речі, ви вже приєдналися?

Якщо ні, то нагадуємо, що це можна зробити тут

РЕЄСТРАЦІЯ

А у нас для вас стільки новин, що з деякими ми просто не можемо чекати – тож розкажемо зараз про основні чотири вектори нового зимового сезону, на яких ми разом з вами зосередимось.

Ми ретельно досліджуємо, які напрямки найбільше люблять туристи, якими тільки починають цікавитись, та разом з вами створюємо та розвиваємо туристичні тренди. І сьогодні розкажемо про вектори, яким будуть присвячені J Forum та вся зима.

  • Вектор «Welcome to Europe». Логічно, що після впровадження безвізу з багатьма європейськими країнами, українські туристи почали активно цікавитись цими напрямками. Полетіти на вікенд до Парижа чи Барселони тепер дуже легко і не потребує ніякого планування заздалегідь з підготовкою десятка папірців. Ми спостерігаємо збільшення пасажиропотоку не тільки зі столиці, але й з регіонів.  І тому для нас так важливо створити максимально вигідні та комфортні умови для тих, хто хоче подорожувати Європою. Разом зі SkyUp ми відкрили понад 20 нових маршрутів країнами Європи, один з них – Львів–Прага, що з’явився нещодавно. Хіба був в Україні такий рейс раніше? Ми створили вже улюблений багатьма формат подорожей  Weekend for U – короткі та спонтанні мандри у європейські міста. Ми розробляємо тематичні тури та слідкуємо за найяскравішими подіями у кожній країні, щоб запросити на них наших туристів.

У центрі уваги на Форумі: Чехія, Кіпр, Франція, Іспанія, Італія

  • Вектор «Winter is coming». Ми знаємо, як набирає оберти зацікавлення зимовими видами спорту. Сноуборди та лижі  тепер можна знайти ледь не на кожному балконі (зізнавайтесь, у вас є?). Тому для нас важливо, щоб кожен турист міг знайти підходящі для себе гірськолижні курорти, де він зможе насолоджуватись активним відпочинком красиво, спортивно та вигідно. У нас більше 20 гірськолижних курортів, є власні чартери на SkyUp і польотні програми з іншими авіакомпаніями,  автобуси в Болгарію. З деяких точок, наприклад з Турина, можна дістатися до гірськолижних курортів Італії, Франції та Швейцарії. Додам до цього списку наші пропозиції гірськолижного відпочинку в Україні – і ідеальна зима вам гарантована!

У центрі уваги на Форумі: Андорра, Словаччина, Польща, Австрія, Болгарія, Грузія, Італія (Франція + Швейцарія), Фінляндія

  • Вектор «Exotic Mood»Саме екзотичні напрямки – це те, з чого починалась історія туроператора Join UP!. Наші перші блоки і чартерні напрямки були по екзотиці. 2013 року ми відкрили українцям такі напрямки, як Шрі-Ланка, Індія, ОАЕ. А зараз активно розширюємо кількість екзотичних напрямків і відкриваємо нові – Балі, Хайнань, Танзанія. Так, про екзотику ми знаємо все! І розкажемо вам!

У центрі уваги на Форумі: Шрі-Ланка, Таїланд, Індонезія, Китай, Мальдіви, Танзанія, Бразилія, Куба, Мексика

  • Вектор «Arabian world». Ми відкрили двері в арабський світ і продовжуємо розвивати концепції, що допомагають краще зрозуміти тонкощі кожної країни. Ми відриваємо для вас Єгипет заново, ми тамуємо спрагу пригод у Тунісі, ми робимо все, щоб відпочинок у найбагатшій країні світу – Катарі, а також у шикарному ОАЕ був для вас розкішним та вигідним. Ми максимально розширюємо польотну програму з регіонів – наприклад, у нас є Єгипет з Херсона та Миколаєва, регулярні рейси з Харкова. І це лише початок!

У центрі уваги на Форумі: Єгипет, ОАЕ, Катар

Ось про кожен з векторів ми й поговоримо докладно на Форумі та дамо вам усі інструменти для легкої, цікавої та продуктивної роботи у новому сезоні. Цього разу ми дещо змінили формат Форуму, аби концентрація знань для вас і можливість поставити всі питання керівникам напрямків були максимальними. І не забудьте, що на вас чекає експрес-лекція з SMM у кожному місті!

Нагадуємо дати J Forum у вашому місті:

  • 04.09. Харків. Kharkiv Palace Hotel, проспект Незалежності, 2
  • 06.09. Дніпро. I Cultural Business Hub, проспект Дмитра Яворницького, 3
  • 13.09. Одеса. Bristol Hotel, вулиця Пушкінська, 15
  • 16.09. Львів. Lviv Arena, вулиця Стрийська, 199
  • 24.09. Мінськ. Crowne Plaza Minsk, вулиця Кірова, 13
  • 03.10. Київ. Тут готуйтесь до великого сюрпризу!

Інші подробиці – тут. І не забувайте приєднуватись до J Forum Telegram