Агентам

ЧайTime у лютому. Lovely meet

Лютий – останній місяць зими, коли холод, морози та сірі пейзажі вже остаточно набридли. Певно тому ми всі з нетерпінням чекаємо на День святого Валентина – коли по місту з’являється купа червоних сердечок у вигляді повітряних кульок, листівок, м’яких іграшок, коробок цукерок та величезних букетів.

Але навіщо обмежуватись тільки одним днем? Адже свою любов можна і потрібно показувати щоденно! Тож ми оголошуємо лютий – місяцем усіх закоханих. Щоб ви щодня мали приємну нагоду просто так подарувати щось людям, яких любите. Ще раз сказали теплі та зворушливі слова – і не важливо, як саме – по телефону, у листі, у валентинці чи просто на вушко. І це ще один спосіб зробити холодні зимові будні теплішими та яскравішим.

Запрошуємо вас на наші лютневі зустрічі Lovely meet, де ми будемо разом пити шампанське, пригощатись макарунами та підписувати для дорогих вам людей листівки Love is. А ще ми говоритимемо про найбільш романтичні місця та ідеї для незабутніх побачень у таких країнах: Йорданія, Індонезія (Балі) та Греція.

Альона Орловська

event-manager

Лютий – найромантичніший місяць року, дивовижний час любові та теплоти в такий, здавалося б, холодний період.

«Саме любов змушує нас йти на непередбачувані вчинки, перемагати себе, ставати кращими, разом мріяти і планувати спільні подорожі. Тож на наших зустрічах цього місяця ми розкажемо, куди варто поїхати і де влаштувати романтичну вечерю зі своєю другою половинкою»

Ми обговоримо, чим незвичним можна зайнятись в Йорданії. Розкажемо, як зробити космічну фотосесію в пустелі Ваді-Рам, де знімали інопланетні пейзажі для фільму «Марсіанин». Оберемо чудові SPA-центри, де є послуги парного масажу, та магазини з місцевою косметикою, яка стане чудовим подарунком для тих, кого любиш. Складемо рейтинг закладів, в які неодмінно варто завітати, щоб скуштувати місцеву кухню в затишній атмосфері, та поговоримо про всі переваги романтичного відпочинку на Мертвому морі.

На зустрічі по Індонезії ми розкажемо, де можна з інструкторами зайнятися парною йогою на березі океану, в яких готелях є чудові локації для фотосесій, де на вас чекають панорамні басейни та відомі ресторани з морепродуктами. Ми обговоримо  романтичні екскурсії найкрасивішими місцями острова та з’ясуємо, в яких храмах можна залишити стрічечку, загадавши вічне кохання. Дізнаємось, які існують місцеві сімейні традиції та що символічне варто купити в подарунок своїй половинці.

На ЧайTime з напрямку Греція ми з’ясуємо, що думали про кохання давньогрецькі філософи та чим відома грецька богиня Афродіта, храми якої будували по всій країні. Ми розкажемо, де можна записатися на кулінарні майстер-класи, щоб навчитись готувати не лише грецький салат, поговоримо про традиції великих грецьких родин та визначимо список таверн, куди неодмінно варто завітати, щоб відчути місцевий колорит. Як вам такий план?

Усі зустрічі починаються о 15:00.

Дата Напрямок Керівник напрямку Куратор
15.02.2019 Йорданія Олександр Поліщук Світлана Куцеконь
22.02.2019 Індонезія (Балі) Дмитро Хромов Ігор Пономарьов
26.02.2019 Греція Дарія Мар’янова Людмила Костильова

 

РЕЄСТРАЦІЮ ЗАВЕРШЕНО