Агентам

Зустрічаємо весну на Криті разом із Join UP! і мережею готелів Mitsis

Весна — це пробудження, пора, під час якої життя розквітає з новими силами. Це також час, коли розпочинається туристичний сезон, а мандрівники готуються вирушати за новими враженнями.

Весняне сонце на Криті вже починає дарувати морю свої теплі обійми. Не вірите? Тоді відвідайте цей мальовничий острів та переконайтеся в цьому самі. Пляжі на Криті вже готові зустрічати гостей, так само як і готелі на його узбережжях.

Mitsis — це відомий бренд, представлений на багатьох курортах Греції. Нижче пропонуємо деякі з готелей мережі, де можна зупинитися, якщо ви вирішите прикрасити свою весну відпочинком на Криті.

Mitsis Bali Paradise Hotel 4*

Цей готель розташований у курортному селищі Балі, неподалік від моря.
Вікна номерів Mitsis Bali Paradise виходять на сад або на морську блакить, тому милуватися красою Криту ви зможете навіть не виходячи з готелю. На території є два басейни та аквапарк. Mitsis Bali Paradise пропонує багато спортивних розваг, а також клуб для малечі.

Mitsis Cretan Village Beach Resort 4*+

Готель знаходится буквально навпроти золотого пляжу курорту Аніссарас. Mitsis Cretan Village Beach Resort може запропонувати гостям безліч спортивних та водних розваг. На території працює міні-клуб та інші атракції для дітей, є басейни з морською водою для гостей будь-якого віку. Обирайте один з семи варіантів розміщення — і в дорогу!

Mitsis Royal Mare 5*

Mitsis Royal Mare у 2019 пройшов реновацію, тому зустрічати гостей він буде у всій красі, як і належить готелю, що називають “королівським”. Mitsis Royal Mare розташований на першій лінії, має три басейни, пропонує жваву анімацію, дитячий клуб, багато варіантів для активного відпочинку для гостей різного віку. Для відпочинку туристів також доступний пляж, що має відзнаку “Блакитного прапору”.

Та це ще не все! До 30 квітня* бронюйте тури на Крит з проживанням у одному з цих трьох готелях та отримайте безкоштовне підвищення із групового трансферу, до набагато комфортнішого, індивідуального.

  • Період дії акції: до 30.04.2024 (включно).
  • Період для подорожей: з 25.04 до 31.05.2024.
  • Аби отримати апгрейд трансферу, Вам потрібно додати повідомлення з промокодом “Mitsis24” до заявки під час бронювання туру.
  • В акції приймають участь наступні готелі:Mitsis Bali Paradise Hotel 4*,Mitsis Cretan Village Beach Resort 4*+,Mitsis Royal Mare 5*.

Важливо: промокод можна використати лише в день створення заявки. Також він діє виключно для нових бронювань.

Як дістатися до Криту?

Ми літаємо на цей острів із Кишинева та Жешува. Аби ви могли вчасно та без зайвих турбот дістатися до аеропорту, Join UP! організовує трансфери з міст України:

з Києва та Дніпра до Кишинева (зупинки у різних містах України, список за посиланням)

зі Львова до Жешува

Зустрічайте весну яскраво, ловіть кожну мить та насолоджуйтесь сонячними емоціями разом із Join UP!

*зміна умов від 10.04