Агентам

Zoom Занзібар. Наближаємо екзотику з Join UP!

Зима ближче, ніж здається. А це означає – час продумувати пляжний лук і переглядати мультфільм “Король Лев”. Навіщо? Щоб підготуватися до захопливої подорожі на екзотичний Занзібар з Join UP! Так-так, ви все правильно зрозуміли. Як в об’єктиві камери, ми наближаємо сонячну Африку в усіх деталях. Щоб снігові вершини Кіліманджаро, дикі савани, райські пляжі на Індійському океані та масаї з їхніми колоритними ритуалами стали максимально доступними!

Ну що, готові поміняти холодну зиму на яскраві пригоди в Африці? Ми – так! І вже все підготували, щоб наша подорож на Занзібар була максимально комфортною та насиченою!

ТАНЗАНІЯ З JOIN UP! ЦЕ:

ПРЯМИЙ ПЕРЕЛІТ НА НАЙНОВІШИХ БОРТАХ
Join UP! разом зі стратегічним партнером SkyUp Airlines запускає чартерні рейси з Кишинева, Варшави, та Бухареста прямо на Занзібар

Летимо на рідних крилах авіакомпанії SkyUp

Рейси будуть прямими і триватимуть лише на годину довше очікуваного через зупинку для дозаправки в Хургаді. Однак пасажирам не потрібно буде пересідати під час цієї зупинки — вони залишаться на борту, а кондиціонування під час дозаправки буде увімкнено.

Чим не привід Celebrate your flight*? Адже це так важливо, щоб яскраві емоції починалися з перших хвилин подорожі. Тому ми подбали про всі деталі, які подарують відчуття свята на кожному рейсі:

Переліт із дозаправкою всього 1 годину (без виходу з літака). Лише 10 годин, і ви в Африці!
Комфортний борт Boeing 787-800 на 189 крісел.

Польотна програма стартує з 1 листопада.
Пропонуємо тури з Кишинева на Занзібар тривалістю 8, 16, 24 ночей.

Нагадуємо, що для українських туристів, ми запустили прямі автобусні рейси зі зручним графіком до аеропорту Кишинева з:

СИЛЬНИЙ ПРОДУКТ
Напрямок Танзанія представлений у портфелі Join UP!™ з 2015 року. За цей час ми відправили туди понад 22 тисячі туристів і зібрали круту колекцію готелів у різних цінових сегментах, зокрема й цілих 20 ексклюзивів на курортах Занзібару. Тут є і бюджетні варіанти, і дизайнерські бутик-готелі, і автентичні апартаменти для тих, хто максимально хоче відчути місцевий вайб, затишні бунгало на пляжі та просторі вілли для відпочинку з дітьми.

Ексклюзивні готелі від Join UP!

НАДІЙНІ ПАРТНЕРИ
Ми хочемо так наблизити Африку, щоб її можна було пізнати до найдрібніших деталей, найтонших запахів і смаків, найглибших нот автентичних звуків і відтінків Індійського океану. Тому працюватимемо у синергії з партнерами, які точно знають, як це зробити – MSG Touristik. Чому саме вони?

Понад 25 років досвіду.
Власна компанія з управління готелями у Танзанії.
Цілодобова підтримка туристів.
Великий вибір екскурсій, які покажуть туристам справжній Занзібар.

ZOOM ЗАНЗІБАР

Занзібар – це особливий екзотичний світ, сповнений секретів, несподіванок та всього нового. За 8 років роботи з напрямком ми досконально вивчили навіть найвіддаленіші куточки острова і тепер за допомогою нашої концепції Zoom** Занзібар наближатимемо для вас кожну його грань і даруватимемо вам можливість відчути її всіма рецепторами.

  • Відкриємо для дітей вражаючий світ тварин: покажемо ту саму скелю Сімби та “африканську п’ятірку” – слонів, левів, носорогів, леопардів та буйволів під час сафарі у дикій савані; познайомимо їх із забавними червоними мавпочками у парку Йозані. До речі, на сафарі можна їхати з дітьми від 4-5 років. Тільки уявіть, скільки захоплення буде у малюків, коли вони наживо побачать усіх цих екзотичних тварин із улюблених мультиків та книг!
  • Помилуємося зграями дельфінів під час круїзу на традиційних човнах доу.
  • Максимально близько доторкнемося до культури корінних народів, спостерігаючи танці племені масаї, представники якого – одні з найвищих людей у світі.
  • Вирушимо на сплав річкою Руфіджі, щоб дорогою вдихнути повітря найбільших мангрових лісів Східної Африки та подивитися, як живуть люди у прибережних селах.
  • Відчуємо всі види африканського тепла, включаючи навіть гарячі вулканічні джерела біля пагорбів Бехо-Бехо.
  • Вивчимо всі відтінки заходу сонця над Індійським океаном і всі кольори тропічних рибок біля берегів Тюремного острова, куди відправляли найнебезпечніших і найбільш схильних до втечі рабів.
  • Насолодимося смаком місцевого тунця, можливо, навіть виловленого власними руками, продегустуємо рамбутани, папайю, кокоси та більше 10 видів бананів, і звичайно ж, скуштуємо мандазі – африканські пиріжки, а також інші страви кухні суахілі, на нічному ринку в рідному місті Фредді Мерк’юрі.

Настільки наблизивши Занзібар, ми зруйнуємо міф про те, що тут можливий лише дорогий і нудний пляжний відпочинок. Насправді, тут так багато можливостей для тих, хто хоче відчути себе фотографом National Geographic, для любителів вечірок, активного відпочинку та повноцінної сімейної відпустки. Тут справді є все!

Ми зробимо Занзібар ближчим не тільки для туристів, а й для агентів. Наша команда вже готує вам корисні матеріали, шпаргалки та цікаві формати навчання, щоб відкрити всі секрети напрямку. І, звісно, ми вже подбали про додаткові вигоди.

Це концепція раннього бронювання від Join UP!, з якою ви отримаєте:

додаткову комісію при бронюванні,
знижки від готелів,
великий вибір пропозицій, зокрема й ексклюзивних.

Переконайтеся, наскільки близький екзотичний світ Занзібара, вже цієї зими з Join UP!


*англ. Святкувати політ
** англ. наближати

Час вильоту

Замовити
дзвінок