Агентам

Зимова казка у засніжених горах Андорри від Join UP!

Яка ж це насолода — покататися на санчатах, лижах, зліпити сніговика з морквяним носом та зробити свого янгола на білому й гладенькому снігу.

Потім зняти промоклі рукавички, верхній одяг і, закутавшись у теплий плед, влаштуватися з чашкою гарячого й солодкого какао біля затишного вогника — усе як в дитинстві, куди хочеться повернутися і зловити знову ці незабутні моменти. Ми пропонуємо не зволікати та починати планувати свою подорож до вкритих снігом гір Андорри, де ми вже все підготували для того, щоб ваш відпочинок став справжньою казкою з дитинства. Повірте, нам є що запропонувати тим, хто закоханий у зиму так само, як і ми!

НУМО В ГОРИ!

Зима може бути похмурою, але не з нашою концепцією Winter garden* — ми прагнемо наповнити ваше життя позитивними емоціями, сонячними днями та теплими спогадами. І ми впевнені, що гірськолижний відпочинок — один із чудових способів отримати все це й бути в моменті.

Андорра — прекрасне місце для зимових видів спорту з широким вибором курортів, адже там є якісні траси, сучасні підйомники та спорядження і багато снігу, особливо взимку. Але, що б наші туристи не захотіли спробувати і яке б місце для відпочинку не вибрали, ми залюбки допоможемо вам організувати ці зимові канікули якнайкраще.

Андорра разом з Join UP! — це:

  • Літаємо на крилах Fly One щочетверга, з 07.12.2023 до 21.03.2024.
  • Пропонуємо тури на 7, 14 та на 21 ніч, щоб на повну насолодитися зимовими канікулами, які до того ж можна поєднати з мандрівкою до Барселони!
  • Вартість туру на 7 ночей за одну особу при двомісному розміщенні, зі сніданками та вечерями — від 24 049 грн.
  • Інформацією по Ski сервісу можна знайти тут.
  • Комфортний трансфер з Барселони до Андорри всього за 2,5-3 години.
  • Надійні партнери ITravex з 30 роками досвіду в 11 країнах, які швидко допоможуть туристам з будь-яким питанням.
  • Усі готелі в Андоррі від нас — на зеленому фоні зі швидким підтвердженням. Ловіть топ:

СНІЖНІ КУРОРТИ

Чарівний лижний куточок — Андорра — поділяється на дві зимові зони: Грандваліра та Вальнорд. Кожна з них по-своєму особлива і складається з низки курортів. Який вибрати — вирішувати вам, адже всі вони мають свої неповторні риси та вартують уваги.

  • Пал-Арінсаль. Там поєднався відпочинок як для новачків, що віддають перевагу різним нескладним трасам, так і для справжніх ентузіастів, які люблять круті, підступні схили.
  • Ордіно-Аркаліс. Сноубордисти люблять цей курорт, бо спеціально для них там влаштовані найкращі умови та свій сноу-парк. А якщо ви лише вперше опановуєте цю справу — найдовша в Андоррі траса для новачків завдовжки 8 кілометрів вже чекає!
  • Пас-де-ла-Каса – Грау-Роч. Бажаєте екстриму? Це місце, де розташована найвища точка спуску з Піренеїв — 2 640 метрів: неймовірний краєвид, але з дуже слизькими спусками, тож це чудова можливість для справжніх знавців зимових видів спорту відшліфувати свою майстерність.
  • Енкамп. Ідеально підійде для початківців та дітей: схили не такі круті в порівнянні з іншими місцями. Але, якщо передумаєте, Енкамп має найсучаснішу канатну дорогу Funikamp, довжина якої 6 кілометрів — завдяки їй можна з легкістю поїхати покататися до інших курортів Грандваліри.
  • Сольдеу – Ель-Тартер – Канільо. Стовідсотковий вибір молоді, бо там панує культ активного нічного відпочинку: вечірки в клубах, ресторанах, яскраве освітлення, сучасна музика та красивий антураж для інстаграмних фото. А траси — на будь-який смак і настрій, тож кожен знайде собі щось до душі.

А якщо захочеться ще більше емоцій, пропонуємо відвідати відомий парк розваг Naturland, що розташований недалеко від міста Сант-Жулія-де-Лорія. Там працює популярний атракціон Tobotronc, протяжність якого становить понад 5 кілометрів — найдовший тобоган* у світі! Він з’єднує між собою Firing Range та La Rabassa Snow Park і відкриває прекрасний краєвид на красиву трасу Ла-Рабасса. Усього там близько 1 700 підйомів та 3 600 спусків! Довгенька прогулянка, еге ж? Але саме те, що треба, щоб зловити купу вражень у свою скарбничку спогадів!

ЗІГРІВАЄМОСЬ ТА РОЗВАЖАЄМОСЬ

Покаталися на лижах, сноуборді, відвідали Naturland і навіть спустилися на тобогані. А що ж далі? Час для релаксу! Ось наш топ-5 “що зробити та куди піти, щоб відновити сили”:

  Ніжимося у SPA! Хіба не про це ви мріяли щогодини на роботі? Нарешті можна буде дозволити собі розслабитися та зняти напругу. У кожному запропонованому нами готелі є якісні SPA, тож беріть свій білосніжний халат і ходімо на масаж з краєвидом засніжених гір!
  Йдемо ситно попоїсти? Кожен готель на курортах має якісні, затишні місця, де можна порадувати свої смакові рецептори. Обов’язково радимо скуштувати такі національні страви андоррської кухні:

Трінчат — картопляне пюре з капустою та цибулею-порей, обсмажене з кубиками бекону та накрите яйцем пашот або листям цикорію;
Еспінакас по-каталонськи — салат зі шпинатом, сосновими горішками та родзинками або в’яленими сливами;
Ескуделья — ситне рагу, схоже на суп, яке зазвичай подають взимку та на свята. Готується з великою кількістю різного м’яса, а також картоплі, капусти, квасолі гарбанцо та пасти.
  “Де моя кредитка? Хочу на шопінг!” Андорра відома не тільки своїми можливостями для лижників та відпочинком у SPA — ця країна перебуває у зоні безмитної торгівлі. Тож що бажаєте: якісний одяг, аксесуари, сувеніри чи щось для дому? Занотовуйте собі шопінг-центри для крутих покупок:

Illa Carlemany Shopping Center, Av. Carlemany, 70, AD700 Escaldes-Engordany;
Pyrenees Andorra, Av. Meritxell, 11, AD500 Andorra la Vella;
Esports Cubil, edificio Esports Cubil, CG-2, AD100 L’Aldosa de Canillo.
  Якщо вже все спробували, може, під кінець подорожі з’їздимо до Барселони? Усього декілька годин машиною — і привіт, сонячна Іспаніє, де також шопінг, море, клуби та багато інших розваг, які тільки можна уявити, у ритмі сієсти та палкого фламенко цілий рік.

Зимові пригоди так близько, тож чому б не спланувати цю мандрівку вже зараз?


* Winter garden — англ. “Зимовий сад”
* тобоган — двомісні керовані сани, ручками яких можна контролювати швидкість на поворотах протягом усієї траси
* Ціни актуальні на момент публікації