Агентам

Зима під сонцем, або чому варто вибрати Шарм-ель-Шейх із Join UP!

Коли від прохолоди похмурих вулиць починаєш мріяти про гарячу ванну та сонячні дні, саме час замислитися про теплий відпочинок на березі Червоного моря. Яскравий та насичений Шарм-ель-Шейх — зі своїм особливим шармом — ідеальний для планів перезимувати та зарядитися енергією і щасливими спогадами.

Це напрямок, який ми та наші туристи любимо всім серцем уже котрий рік поспіль. Адже чого тільки вартують історія та культура цієї країни! Сьогодні розповідаємо, чим ще може сподобатись Шарм-ель-Шейх мандрівникам, окрім відомих розваг, і чому така подорож стане для вас незабутньою.

ХОЧУ НОВИХ ВРАЖЕНЬ!

Ви вже каталися на багі, були на сафарі та дайвінгу? Ходили на шопінг на Soho Square, подорожували до знаменитої гори Мойсея та монастиря Святої Катерини? Відвідували національний парк Рас-Мохаммед і навіть були на “Дахаб Діскавері”? По-перше, вау, це дійсно вражає! По-друге, хороші новини — ми постійно розвиваємося, тому маємо чим вас здивувати. З нашою концепцією Rediscover відкриваємо Єгипет з нового боку!

  • Шарм-ель-Шейх майже ніколи не спить — цікаві локації можна знайти як у готелях, так і поза ними. Тож якщо ввечері все ж відчуєте легкий вітерець арабських ночей, пропонуємо відвідати найпопулярніші місцеві клуби, де справді може бути гаряче:

Hard Rock

Na’Ama Bay, El Soultan Qabous Street, South Sinai 46619

Бар-клуб з атмосферою американського заходу. Тут хочеться замовити кружку чогось холодного і роздивитися всі гітари та експонати, які надають цьому місцю особливого колориту.

Space Sharm

Sharm Al Shiekh, South Sinai 8761352

Нічний клуб з постійними вечірками, до проведення яких запрошують відомих діджеїв. Усі актуальні події можна знайти на їхньому сайті. Одна з фішок місця — спеціальна лазерна система, яку розробляли творці освітлення для пірамід та сфінкса в Гізі.

Dolce Vita

Qesm Sharm Ash Sheikh, South Sinai 8760320

З великим танцмайданчиком та басейном, цей нічний клуб розташований посеред пустелі, просто неба. Якщо любите різноманітні коктейлі, голосні треки та милуватися яскравими зорями над головою, танцюючи до світанку — вам сюди.

  • Sharm night program. Якщо ж вам досі не вистачало спокійного відпочинку, то завітайте за нашою програмою до одного з вишуканих ресторанів: Fares, Star Fish, Soho або Little Buddha. Майстерні кухарі Шарм-ель-Шейха приготують для вас найсмачніші морепродукти в місті, поки ви насолоджуєтеся атмосферою вечора, споглядаючи яскраві нічні вогні навколо. Бонус від нас — наразі вартість всього лише 15$ з особи!
  • Розкішне SPA. Відвідайте один з найкращих SPA-центрів у місті — Golden Spa. Саме те, що потрібно, щоб зігрітися, якщо не вистачає зимового сонця. Сауна або джакузі, сухі або пінні пілінги і масажі, які розслаблять на сто відсотків — чому б не дозволити собі відкинути всі думки та турботи і не поринути у приємні відчуття? А для туристів Join UP! діє приємна вигода: 90-хвилинна програма “Roxolana” у цьому SPA за спеціальною ціною —  40$ замість 80$.
  • Big Switch On. Хто ще не відвідав це свято, той багато втратив, бо воно чи не найгарніше на Близькому Сході. Десятки вогників, інсталяцій та скульптур одночасно запалюються, коли ця подія відкриває початок зимового сезону. Цього року — 24 листопада — на Big Switch On запрошений гурт “Odyssey”, відомий своїми диско-хітами “Native New Yorker”, “Use It Up and Wear It Out”.
  • Містичний Наваміс. Неподалік від Шарм-ель-Шейха, у Синайській пустелі, можна побачити низку гробниць, побудованих як колодязі з каменю. Вони були побудовані приблизно за 4000 років до початку нашої ери, проте досі невідомо, ким саме були люди, які там поховані, і хто спорудив це для них. Цікаво, що вхід до кожної з гробниць орієнтований на захід, щоб ловити останню заграву дня.
  • Слідами історії. Душа хоче пригод? Пропонуємо екскурсію до Каїра, де ви побачите величні піраміди, могутнього Сфінкса та древніх мумій з їхніми скарбами. А наші гіди не просто розкажуть про історію єгипетської цивілізації, а занурять у неї цікавими фактами, традиціями та стародавньою культурою.

5 ФАКТІВ ПРО БУХТУ ШЕЙХА

А якщо ви ще чогось не знали про Шарм-ель-Шейх або взагалі тут уперше, ми знайшли для вас декілька цікавих та корисних фактів про цей популярний напрямок.

  1. Шарм-ель-Шейх — з араб. бухта (затока) шейха — місто, яке входить до так званої Червономорської Рив’єри.
  2. Найекстремальніший експонат для підводної екскурсії — транспортний корабель “Тістлегорм”. Його можна побачити в Суецькій затоці, де він затонув з військовим вантажем на борту 1941 року. До нього часто спускаються дайвери, які мають спецвишкіл та сертифікат.
  3. Місцевих на курортах рідко зустрінеш: вони здебільшого живуть у компаундах — територіях з басейнами, озелененням, прибиранням, своїми супермаркетами та розвагами.
  4. Чим закритіший одяг, тим краще, навіть на території готелю. Допускаються плавки, купальні шорти, закриті види купальників, але тільки біля моря чи басейну.
  5. У Шарм-ель-Шейху платити за візу не потрібно — Синайський штамп дозволяє будь-кому безплатно перебувати на півострові до 13 ночей.

НЕЗАБУТНІЙ ВІДПОЧИНОК ВІД JOIN UP!

Ну а ми, як завжди, вже підготували все, щоб ваш відпочинок вийшов неймовірним!

  • Комфортний політ на крилах SkyUp Airlines з:

Молдови — Кишинів
Польщі — Жешув, Гданськ, Катовіце, Познань, Варшава
Румунії — Бухарест, Клуж-Напока, Яси, Сучава, Тімішоара

  • Ми любимо зимовий сезон так само, як і ви, тому запустили автобусні рейси з України до:

Кишинева
Жешува
Сучави

  • Літаємо з концепцією смачного харчування на борту Celebrate your flight* — насолоджуйтесь відпочинком уже одразу на борту!
  • Наші надійні партнери із Sun International завжди допоможуть з будь-яким питанням, а їхні професійні гіди подбають про те, щоб ваш відпочинок був незабутнім!
  • Класні бонуси для всіх, хто відпочиває в Шарм-ель-Шейху:

City Tour в подарунок — час дізнатися багато нового і цікавого, щоб потім було що згадати та розповісти друзям.
KIDS GO FREE – діти до 12 років у супроводі дорослого можуть вирушити на прогулянку на батискафі безоплатно!

  • І, звісно, топ готелів, щоб відпочити із задоволенням:

Зустрінемось в Єгипті?

*Celebrate your flight — англ. Святкуй свій політ