Агентам

Занзібар – острів, де мрії здійснюються!

Шум океану, під який так приємно засинати. Екзотичні фрукти, що стануть найкращим та найсмачнішим сніданком. Неймовірний вибір морепродуктів, що зроблять ідеальною кожну вечерю. Такі незвичні та захопливі традиції місцевих мешканців, які хочеться досліджувати, дізнаючись про них все більше і кожного разу дивуючись. Фантастичної краси пейзажі, магію яких не зможе зафіксувати жоден фотоапарат – одна гора Кіліманджаро чого варта! Безліч тварин, яких так хочуть побачити і діти, і дорослі… Цей перелік – за чим ми скучили у Танзанії – можна продовжувати до нескінченності. Але навіщо, якщо є можливість прямо зараз запланувати подорож до цієї колоритної країни? А ми, в свою чергу, підготували все, щоб ви отримали всю необхідну інформацію за напрямком, мали можливість вибрати чудові готелі, насолодились усіма принадами місцевого відпочинку і почували себе у безпеці.

Тож як вам ідея – вирушити у неймовірну подорож до Занзібару? От і ми вважаємо, що це чудовий план, втіленням якого варто займатись вже прямо зараз.

Важливі деталі:

Звісно, що одне з перших питань, яке наразі виникає у мандрівників – це безпека та всі нові правила подорожування. Про всі деталі ми розкажемо на вебінарах, але вже зараз приготували для вас невеличку шпаргалку:*

  • До Занзібару ми літаємо на крилах авіакомпанії flydubai через Дубай. А також з 26.10.20 на крилах Turkish Airlines через Стамбул та на Qatar Airways з 26.10.20 через Доху.
  • Хороші ціни на тури. Дивіться самі!
  • Ми вибрали для вас чудові готелі на острові. Наприклад, радимо:
Tropicana Kendwa Beach 3*+
Sunset Kendwa Bungalows 3*
Paradise Bungalows 3*
La Fontana Bungalows 3*
Smiles Beach Hotel 4*
Palumboreef Beach Resort 3*
Palumbo Kendwa 4*
Paradise Beach Resort 4*
Samaki Lodge & Spa 4*
Gold Zanzibar Beach House & Spa 5*
Karafuu Beach Resort & Spa 5*
Pearl Beach Resort & Spa 5*
Riu Palace Zanzibar (Ex.Hideaway of Nungwi) 5*
  • На самому острові добре подбали про вашу безпеку – і в готелях, і в громадських місцях діє масковий режим, виконується вимога дотримуватись дистанції, всюди є санітайзери.
  • Плануючи подорож до Занзібару, вам необхідно буде пройти кілька ПЛР тестів: тест здається на зворотному рейсі на Занзібарі. Його вартість – 80 доларів США, після повернення в Україну ви також маєте здати тест або пробути на самоізоляції 14 днів.
  • Якщо ви плануєте летіти через Дубай, то вам потрібно буде пройти ще один тест не більше ніж за 96 годин до прильоту. Цей же тест ви надасте після прильоту до Занзібару.

ВЕБІНАР ЗА НАПРЯМКОМ

Хочете більше дізнатись про Занзібар та все, що необхідно зараз знати, якщо ви плануєте туди подорож? Тоді приєднуйтесь до наших вебінарів!

Дата Час Ім’я, посада спікера Play
10.09.2020 12:00 Євгеній Хаджинов, керівник напрямку Танзанія
12:10 Анастасія Дробушевич, резидент, менеджер компанїі Leptis Tours.
Пряме включення з готелю RIU PALACE 5* та Zuri Zanzibar 5*

«Занзібар – це ну дуже красива та цікава частина нашої планети, яку неодмінно варто відвідати кожному. І справа не тільки в колориті цього місця – з його племенами, незвичними стравами, неймовірними святами, стародавніми ремеслами, а й у тому, що тут на вас чекає ну дуже хороший відпочинок, під час якого ви зможете повністю перезавантажитись та набратись сил й натхнення. На острові на вас чекають прямо такі «мальдівські» пляжі з блакитним океаном та білосніжним пісочком, особливо, якщо ви виберете для відпочинку північну частину острова. Тут і фантастичний снорклінг, під час якого ви зможете познайомитись з підводними мешканцями, і природа, яку мені не вистачить слів описати  – така вона різноманітна та красива! Тому ми такий акцент робимо на екскурсійну програму – щоб ви також побачили всю цю красу. Тож не відкладайте на «колись» вашу подорож на Занзібар та вибирайте тур прямо зараз!»

Занзібарський To Do List:
Прогулятись Кам’яним містом – найстаршою частиною Занзібару. Ви неодмінно оціните своєрідну місцеву архітектуру, поринете у ритм міста та, наприклад, зможете завітати до будинку, де мешкав соліст легендарної групи «Queen».
Поплавати на Накупенде – це острів поряд з Занзібаром, який називають «зникаючим», через те, що він з’являється над водою тільки під час відпливу. А після того, як вдосталь поплаваєте – насолодитись барбекю-обідом. 
Дізнатись дивовижну історію острову Прізон. Як ви вже здогадались, свою назву він отримав не просто так – тут дійсно колись давно побудували тюрму, яку за призначенням так і не використовували. Зараз ця місцина славиться чудовими пляжами і тим, що тут можна зустріти черепах, вік яких – понад 100 років.
Насолодитись прогулянкою на човнику доу. Тільки уявіть – провести цілий день на традиційному човнику! Подорож почнеться у рибальському селищі Фумба на заході острова, а далі – відвідини тропічних островів, пошук найкрутіших місць для снорклінгу… Справжні пригоди!
Закохатись у Jozani Chwaka Bay. Це один з найкрутіших національних парків Танзанії. Його ще називають лісом червоних мавп – адже саме тут можна зустріти цих милих звірів. А ще ви точно оціните місцеву флору – тут і велетенські фікуси, і шаленої краси папороті, і дивовижне дерево махагоні, деревина якого має червоний колір.
Попірнати на острові Мнемба. Цей острів – мрія тих, хто полюбляє дайвінг та снорклінг. Ви неодмінно закохаєтеся у красу підводного світу! Тож не забудьте камеру, яка може знімати під водою.

Як вам такий список справ на осінь? Дізнавайтесь про Занзібар більше, відкривайте всю його красу разом з Join UP!

*всі правила актуальні на момент публікації. Просимо уточнювати інформацію на момент бронювання.