Агентам

Відкриваємо всі грані Шрі-Ланки із комбо-турами від Join UP!

Поєднувати різні активності та дестинації в одній подорожі – новий тревел-тренд. Ми в Join UP!™ його уважно вивчили і вже цього сезону підготували свою відповідь.

Змішайте пригоди у тропічних джунглях, атмосферу тисячолітніх буддійських святинь та райські пляжі на березі Індійського океану, додайте трохи спецій, справжнього цейлонського чаю та екзотичних фруктів, перемішайте і – вуаля! Виходить подорож мрії на Шрі-Ланці з комбо-турами від Join UP!

ЩО ТАКЕ КОМБО-ТУРИ ВІД JOIN UP!

Шрі-Ланка в портфелі Join UP!™ – з 2010 року. За цей час 250 тисяч туристів з нами переконалися, що екзотика ближча і доступніша, ніж здається. А ми, зі свого боку, вивчили кожен куточок острова, і тепер наша місія показати всю його красу і багатство культури через екскурсійну програму. Тому цього сезону команда Join UP!™ разом із партнерами Delux Holidays розробила комбо-тури, поєднавши пляжний відпочинок із насиченою екскурсійною програмою.

У чому їхня особливість?

  • у можливості за одну поїздку поєднати різні види відпочинку,
  • відвідати відразу кілька курортів Шрі-Ланки,
  • відчути атмосферу та комфорт різних готелів: стильних апартаментів у центрі Коломбо або Канді та романтичних бунгало на березі океану,
  • познайомитися з культурою та природою багатьох регіонів,
  • розбавити пляжний відпочинок найрізноманітнішими активностями,
  • відкрити більше дивовижних граней острова та відчути себе тут like a local,
  • поповнити стрічку в Instagram крутими фото з десятків захоплюючих локацій,
  • цілих 6 програм: від одноденної оглядової екскурсії до захопливого маршруту на цілий тиждень, у якому зібрані найкрутіші локації острова,
  • гіди Delux Holidays зустрічають туристів прямо в аеропорту, і занурення в ланкійський easy going вайб починається відразу після прильоту.

І ще одна чудова новина та доказ того, що з нами подорожі завжди максимально яскраві та вигідні! Усі вхідні квитки в екскурсійних турах з 1.11.23 до 1.03.24 для туристів Join UP! – безкоштовні.

ТОП ЛОКАЦІЙ ШРІ-ЛАНКИ З КОМБО-ТУРІВ ВІД JOIN UP!

Легендарна Сігірія

Піднятися на знамениту скелю і завмерти від захоплення навколишніми пейзажами. А ще тут збереглися рештки фортеці 5 століття. Тільки уявіть, входити до неї потрібно було через ворота у вигляді пащі лева, висічені в камені, а за ними – ціле місто з:

  • 5600 кв. м унікальних фресок, що покривають весь схил гори. Більша частина їх збереглася донині і прославилася як “гігантська картинна галерея”;
  • Каскадами оборонних ровів і кам’яними садами, які колись були притулком для буддійських ченців;
  • Водними садами з басейнами, струмками та, можливо, першими у світі фонтанами.

Як не захоплюватися цими масштабом та красою?! Недарма Сігірія вважається однією з найбільш відвідуваних визначних пам’яток країни та охороняється ЮНЕСКО.

Стародавня столиця Полоннарува

Полоннарува – середньовічна столиця та резиденція правителів Шрі-Ланки – обов’язкова локація для відвідування країни. Тільки подивіться, що чекає там на туристів:

  • Найвідоміший храм Шрі-Ланки – Гал Віхара. Так-так, тут наживо можна оцінити масштаб та шедевральність всесвітньо відомих гранітних статуй Будди, які тисячоліттями охороняють це священне місце. Довжина найбільшої з них – 14 метрів, і як люди створювали ці скульптури, не маючи сучасного обладнання, досі залишається загадкою.
  • Ватадаж, історія якого оповита безліччю легенд, і за однією з них комплекс був побудований для зберігання реліквії – зуба Будди.
  • Унікальні архітектурні комплекси Ніссанка Лата Мандапайя та Будинок образів Ланкатілака.
  • Залишки Королівського палацу. Слухаючи його історію, одразу переносишся у 12 століття і разом із королем Паракрамабаху проходиш всіма сімома поверхах замку. Подейкують, тут була ціла тисяча розкішних палат.
  • Національний парк Міннерія. Не пропустіть шанс побачити найбільшу тусовку слонів на всьому азіатському континенті. З травня до вересня вони збираються тут сотнями, а компанію їм складають понад 20 видів тварин та 160 видів птахів! Наприклад, леопарди, буйволи, олені, мангусти.

Багатогранний Канді

Канді – столиця останнього сингальського королівства – ідеальне місце для знайомства з історією мистецтва та культурою острова. А також мрія багатьох буддійських паломників. Що тут дивитися?

  • Храм Зуба Будди (Шрі Далад Малігава). Саме у цій святині зберігається одна з найважливіших реліквій буддизму. За 2 500 років у світі збереглося всього 3 священні зуби Будди, і у ваших туристів буде нагода побачити один із них!
  • Ботанічний сад Пераденія. Найбільший і найкрасивіший ботанічний сад на Шрі-Ланці, якому незабаром виповниться 300 років! Як щодо того, щоб прогулятися посеред 4 000 видів тропічних рослин і влаштувати неймовірно красиву фотосесію у Саду орхідей чи біля тюльпанового дерева, посадженого на початку ХХ століття британською королівською парою Георгом та Марією?
  • Озеро Канді. Важко повірити, що трохи більше ніж 200 років тому цієї краси не було. Але це правда. Озеро наказав створити останній правитель королівства Канді, а на острові, у центрі озера, він облаштував свій гарем. А зараз, замість принцес, тут мешкають найрізноманітніші тропічні тварини.
  • Танцювальне шоу Канді. Magul Bera, Puja Natuma, Devol Natuma – традиційні танці ланкійських племен, які можна побачити тільки тут, на острові. Це чарівний калейдоскоп яскравих автентичних костюмів, акробатики, танцювальних рухів, що імітують звичайні заняття місцевих мешканців, та вогняних шоу.

Золотий храм Дамбулла

Дамбулла – це найбільша печерна святиня Південної Азії, куди вже 22 століття сходяться тисячі паломників. Тільки уявіть, цьому творінню понад дві тисячі років і всередині досі можна побачити статуї Будди, створені ще до нашої ери! Усього їх тут близько 150, і це найбільша колекція у світі!

Нувара-Елія

Яка ж подорож на Шрі-Ланку може обійтися без чайної історії? Запрошуємо до Нувара-Елії – «міста світла», яке славиться своїми чайними плантаціями, що розкинулися на висотах від 1 400 до 2 400 метрів. А ще обов’язково варто прогулятися його вуличками та насолодитися старовинною колоніальною архітектурою: старими англійськими особняками, чарівними двориками та красивими садами, оточеними полями для гольфу.

Фотогенічна Елла

Оглядовий майданчик Малий пік Адама в містечку Елла – ідеальне місце, щоб побачити, якою може бути Шрі! І тільки на одній цій точці можна зробити безліч розкішних фотографій на тлі чайних і рисових плантацій, гірських і міських пейзажів, водоспадів. Ну, а самою хітовою інсталокацією, звісно, буде унікальний 9-арковий міст!

Сучасна столиця Коломбо

Перед початком будь-якого туру можна додати 1 день у Коломбо – найбільшому та найбільш густонаселеному місті Шрі-Ланки. Чим славиться столиця?

  • Колоніальною архітектурою – чого тільки вартий район Форт з одним із найстаріших готелів Азії, який досі приймає гостей, та центральним променадом – набережною Галле-Фейс.
  • Буддійськими святинями, серед яких особливе місце посідає храм Гангарама, один із найбагатших на Шрі-Ланці, при якому функціонує центр навчання буддійських ченців, технікум, бібліотека та музей.
  • Вуличною їжею – ятки зі стрітфудом пропонують тут величезний вибір всього: від традиційного котту роті (страва зі шматочків традиційного хліба, овочів, курки та спецій) до свіжих морепродуктів.
  • Яскравим нічним життям з барами, клубами та казино.
  • Можливостями для шопінгу – від колоритних вуличних ринків до багатоповерхових сучасних торговельних центрів.
  • Гарними пляжами, наприклад, Mount Lavinia, Negombo та Panadura.

Ну, хіба можна тепер, дізнавшись про такі багатства Шрі-Ланки, не скористатися шансом побачити і відчути все це наживо?! Знаємо відповідь. Тому вже подбали про подорож мрії для ваших туристів.

Шрі-Ланка з Join UP!

  • Комфортні перельоти на крилах SkyUp. Старт польотної програми з 27 грудня.
  • Прямі рейси з Кишинева з дозаправкою у Бахрейні (1 година, без виходу з літака). Трохи більше 10 годин – і ви на Шрі-Ланці!
  • Приліт до аеропорту Маттала на Шрі-Ланці, у південній частині острова, звідки зручніше діставатися до найпопулярніших курортів: Тангалле, Галле, Хіккадува. А також – ще одна перевага для туристів, яким цікаві екскурсійні програми – поруч є багато популярних пам’яток. Наприклад, національний парк Яла, пік Адама, дев’ятиарковий міст.
  • Тури на повноцінних 9, 10 та 20 ночей. Ми пропонуємо ранні вильоти на Шрі-Ланку та зворотні рейси після обіду. Таким чином у туристів буде більше часу на відпочинок!
  • Хороша готельна база. У нашому портфоліо представлена більшість ваших улюблених готелів. Рекомендація від Join UP!
    Araliya Beach Resort & Spa Unawatuna;
    Club Waskaduwa Beach Resort & Spa;
    Citrus Hikkaduwa;
    Centara Ceysands Resort & Spa;
    Hikka Tranz by Cinnamon.
  • Надійний партнер Delux Holidays, який має понад 10 років досвіду на ринку.

Відкрийте всю багатогранність Шрі-Ланки із комбо-турами від Join UP!