Агентам

Ваше незабутнє літо в Хорватії

Літо – це час, коли всі ми дуже активно збираємо нові враження, місця, пригоди,відкриття та подорожі, щоб їхнього заряду вистачило на весь інший час. Наприклад – на довгу холодну зиму.

Тому так важливо вже зараз планувати літні подорожі, щоб провести найкрасивішу частину року насичено, весело та незабутньо. Уже вирішили, куди поїхати на літні канікули? Якщо ні, то ми вам допоможемо! Наприклад, як вам ідея відпочити в Хорватії? Тим паче що до нового сезону ми приготували для вас цілу купу новинок!

Зустрічайте! Хорватія з Join UP! це:

  • Власна чартерна програма на крилах авіакомпанії SkyUp!
  • Ми попіклувались про те, щоб ви могли обрати тур у ваших улюблених регіонах: південь країни, Середня та Північна Далмація, Істрія.
  • Великий вибір готелів на будь-який смак. Наприклад, радимо:
Істрія (Пула) Середня і Північна Далмації (Спліт):
  • Готельний ланцюг Laguna
  • Lone Hotel 5*
  • Monte Mulini Hotel 5*
  • Delfin Hotel Porec 2*
  • Готельний ланцюг Аmadria
  • Готельний ланцюг Blusun
  • Medena Hotel 3*
  • Medena Apartments 3*

Південна Далмація (Тиват):
Splendid Hotel 3* Valamar President Hotel 5*
Vis Hotel 3* Valamar Lacroma Hotel 4*
  • Широкий набір цікавих та насичених екскурсій. Адже в Хорватії так багато природних див, які неодмінно треба побачити!
  • Послуги для VIP-туристів (індивідуальні трансфери та екскурсії,організація заходів тощо).

ПІДБІР ТУРУ

Альона Барчук

керівник напрямку Хорватія

До того як я почала працювати з напрямками Чорногорія та Хорватія, вони здавались мені доволі схожими.

«Однак, вивчаючи і постійно відвідуючи і одну і другу країну, я зрозуміла, скільки у них спільного і які є принципові відмінності. По-перше, Хорватія – це для більш вибагливих туристів.  За останні кілька років тут були зроблені величезні вкладення у сферу туризму. Сервіс, готелі, інфраструктура – все для вимогливих туристів, які цінують комфорт. Так, ціни тут будуть вищими, ніж у Чорногорії, але й рівень відпочинку – також. А ще мене неймовірно вражає, як хорвати ставляться до своєї історії, зберігаючи її та із задоволенням розповідаючи про неї всім гостям. Тож це буде не лише красивий, але й дуже пізнавальний відпочинок»

1000 причин любити Хорватію

Насправді, ми впевнені, що їх навіть більше тисячі. І коли ви приїдете сюди на відпочинок, то неодмінно зможете назвати свої. Ми озвучимо лише кілька, після чого ви одразу почнете обирати тур в цю чудову країну.

  1. Країна 1185 островів. І ні, ми не про Мальдіви, а саме про Хорватію! Вони зовсім різні за розміром – від великих островів площею 405 км² до малих скель. І, до речі, з них лише 47 є населеними.
  2. Пляжі на будь-який смак. Залежно від регіону, ви зможете обрати пляжі, який вам більше до вподоби. Кам’янисті чи піщані, безлюдні чи з великою кількістю барів і ресторанчиків, з розвагами для дітей чи такі, які більше підійдуть для тих, хто любить поєднувати пляжний відпочинок з танцями у клубах під відкритим небом, або з великою кількістю зелені, що більше схожі на парк чи пляж з реклами Баунті. Також зверніть увагу на острови Брач та Корчула і пляж Златний раг.
  3. Дивовижні природні парки. О, впевнені, що ви закохаєтесь у місцеву природу просто з першого погляду! Чого тільки вартує парк Крка, де на вас чекає 860 видів рослин (цікаво, скільки з них ви зможете назвати?), а ще тут 7 надзвичайно красивих водоспадів. Ну як вам ідея влаштувати у цих місцях пікнік? А Плитвицькі озера? Навіть важко описати їхню запаморочливу красу!
  4. А скільки тут рукотворних див! Амфітеатр Пули, палац Діоклетіана, князівський палац у Дубровнику, фантастична вулиця Страдун, Францисканський монастир, давньоримське місто Салона та безліч інших місць, побачивши які, ви точно скажете: Wow!
  5. Дійсно комфортний відпочинок. У Хорватії на вас чекає справді широкий вибір готелів і ваших улюблених вілл. Тому тут ви зможете відпочивати всією великою родиною, шумною компанією друзів або усамітнившись для романтичної та спокійної подорожі удвох.

Проводьте літо так, щоб його прекрасні моменти ви згадували з посмішкою ще дуже довго. Насолоджуйтесь кожним днем відпочинку в Хорватії разом з Join UP!