Агентам

Україні – 30! Святкуємо, мріємо, плануємо!

Дорога Україно, вітаємо тебе з Днем народження!

30 років – дуже цікавий вік для людини! Це час, коли ти з одного боку ще дуже молодий, сповнений сил та бажання творити, а з іншого — уже маєш певний досвід, знаєш себе, свої недоліки і переваги та чітко розумієш, чого хочеш. А 30 років для країни — це мало чи багато? З одного боку, здається, що це ну зовсім трошки, бо що таке ці кілька десятків років на тлі століть та тисячоліть? А з іншого… ці 30 років були для тебе дуже насиченими та важливими, вони стали крутим фундаментом на майбутнє: для потужних проєктів, для нових усе більш масштабних перемог.

Українські стартапи стають відомими в усьому світі, голлівудські зірки ходять в одязі від українських дизайнерів, наші спортсмени завойовують купу медалей на Олімпійських іграх, про наші фільми говорять на престижних міжнародних кінофестивалях, а музика українських музикантів звучить на найкрутіших концертних майданчиках світу. І все це лише за 30 років!

Ми впевнені, що весь цей час ти тільки розігрівалась і набирала обертів, а тепер будеш грати на повну силу: запускати проєкти, які обговорюватимуть навіть у найвіддаленіших куточках планети, розвивати бізнес та сміливо виходити на світовий ринок, дивувати новаторськими підходами, збирати захоплені відгуки про роботи наших митців, ставати дуже привабливим напрямком подорожей для туристів.

А ми, зі свого боку, зробимо все, що в наших силах, щоб тобою пишався кожен житель, щоб про нашу прекрасну країну дізнавалось якомога більше людей в усьому світі.

З Днем народження, наша неймовірна! Любимо тебе всім серцем!