Агентам

У чому секрет популярності готелів Mitsis на Криті?

Найбільш сонячні та насичені історії про відпочинок народжуються на Криті. Тутешня кухня та щира гостинність готельєрів з року в рік зачаровують туристів.

Крит — найбільший острів Греції, і прекрасних готелів тут чимало. Але мережа Mitsis посідає особливе місце серед уподобань мандрівників. Ми раді, що можемо запропонувати ексклюзивні умови бронювання.

Ми розпитали людей, які знають ці готелі до найменших дрібниць: від марки матраца до рецепта піна колади. Як би вони провели свій вихідний на Криті, у Mitsis Royal Mare, Mitsis Cretan Village та Mitsis Bali Paradise?

Chrysoula
Giannaraki
генеральна директорка

Прокинутися у двомісному бунгало з морським краєвидом — ось запорука чудового ранку. У міні-барі напевно знайдеться щось освіжальне, адже його поповнюють кожні два дні. За цей час зазвичай навіть сім’я 2+2 не встигає спустошити запаси. А нові матраци так і ваблять: повернися ще повалятися!

Хоча б один раз за всю відпустку я влаштувала б собі пізній сніданок. З 9-ї до 12-ї у ресторані Pacifico подають бранч. Я б взяла скрамбл або омлет з овочами та сиром: м’яким манурі з овечого молока або кислуватим низькокалорійним ксіномізітра. І, звісно, не можна оминути боули з йогуртом. Ми використовуємо straggisto — густий йогурт, що містить вчетверо більше молока. Але безлактозні та знежирені варіанти теж є.

Вільний час присвятила б догляду за собою. Ніщо так не повертає відчуття спокою, як SPA і таласотерапія. А потім можна вирушити на прогулянку чи на море. Селфі в центральній частині готелю, біля годинника, схожого на Біг-Бен — обов’язково! І, звісно, біля відкритого басейну. Після полудня у воді відбиваються пальми — наче намальовані, а барви стають ще яскравішими.

Бажання народжуються у серці, а воно не знає слова «неможливо». Якщо відчайдушно захочеться чогось особливого, можна запитати персонал, і вони не відмахнуться. Та ми так ретельно складали меню, що я встигла полюбити багато цьогорічних страв. Обов’язково сходила б:

  • До головного ресторану Symposio — він доступний цілодобово. Удень звичний шведський стіл, а в нічний і вранішній час є достатній вибір холодних і гарячих страв.
  • До нашого нового італійського Allegro.
  • У пляжний Albatros — він спеціалізується на грецьких стравах з морепродуктами. Лосось чи восьминіг на грилі, смажені кальмари, мідії… Важко вибрати щось одне. Провести вечір із сім’єю хотіла б саме тут.
  • До середземноморського Candia. Випила б вина — ми замовляємо його на грецьких виноробнях — і спостерігала б за хвилями.
  • У головний бар Minos — зустріти захід сонця. У руці неодмінно коктейль — щось сезонне: маракуя, кавун, ігристе вино, лід. Можна засидітися до 2-ї години ночі за довгою розмовою. Чомусь саме у відпустці, у такі вечори, легко думається про плани на життя.
Nikos
Liapakis
генеральний директор

Важко вибрати — номер, бунгало, апартаменти — усі гарні. Та й я не засиджувався б усередині, а з самого ранку вирушив на пробіжку. Але якщо хочете пораду, зверніть увагу на сімейні апартаменти, там п’ять ліжок. Знахідка для сім’ї 2+3. Міні-бар усюди поповнюють через день.

Головний ресторан Veranda відчинений цілодобово. Для нічного фуршету та раннього сніданку вибір страв на дещицю менший, ніж упродовж основних робочих годин. А які тут грецькі сніданки:

  • Тако з кретанською оливковою олією, стиглими помідорами, орегано та сиром: фета, дивовижним солодкуватим грав’єра або вершковим мізітра.
  • Традиційна сфакіанська піта з ніжною сирною начинкою та медом.
  • Міцна грецька кава.

Після сніданку — море, море, море. Якщо ви приїхали з дітьми, до ваших послуг три відкриті дитячі басейни та водна гірка завдовжки 75 м — сподобається і малюкам, і підліткам. І цьогорічна новинка — куточок із піцою. Підлітки — головні поціновувачі концепції grab-and-go*. Взяли собі щось і вільні йти займатися власними справами. Моя донька вчиняє саме так.

Для сімейного обіду я віддав би перевагу ресторану Thalassa. Він розташований поряд з пляжем; можна прийти в чомусь повсякденному — необов’язково повертатись у номер та підбирати вбрання. Адже іноді не хочеться відволікатися ні на що — просто насолоджуватися часом разом.

А наступного дня — Taverna La Pergola. Я люблю м’ясні страви, а їх тут багато. Стіфадо — грецьке рагу з яловичини, клефтіко з баранини, сувлакі, грецька мусака

Ми самі печемо хліб. Сири та йогурт купуємо у найкращих місцевих виробників. Я ніколи не полюбляв солодке, але цього року не можу пройти повз наше морозиво! Ми робимо його зі свіжого молока, близько 12 смаків на вибір. Раз у раз беру собі порцію, і так до 10-ї вечора.

Щовечора у програмі або жива музика, або діджей, або якесь шоу. Усюди хочеться побувати. Бари працюють до першої години ночі — як і багато наших туристів, я б із задоволенням зустрів тут захід сонця, а то й затримався довше, з піна коладою. Здавалося б, класичний коктейль. Але ми додаємо до нього свіжий ананасовий сік і вдосталь колотого льоду. Коли я вперше його спробував, то вигукнув: «Боже мій, як ви це придумали?!» З таких деталей і складається ідеальний відпочинок.

Manolis
Anagnostakis
генеральний директор

Двомісний номер з видом на море? Чи чотиримісний з видом на сад, адже тут ідеальне співвідношення ціни та якості? Навіть не знаю. Усюди нові матраци, приладдя для ранкових чаю-кави… Залишу цей вибір за вами.

Я упевнений, що відпустка пройде як слід, навіть якщо не складати конкретних планів. З 6-ї ранку відкривається головний ресторан Panorama. Сирний пиріг з медом у моєму рейтингу на першому місці. А після сніданку всі дороги відкриті: готель розташований біля підніжжя Танос, майже в центрі острова. Зручно дістатися куди завгодно! Можна взяти машину напрокат або вирушити на екскурсію.

Якщо зустріну наших туристів за межами готелю, точно зупинюся поспілкуватися. Що зможу, підкажу та пораджу. Для мене це не сервіс, а привітність. Думаю, як і для інших співробітників. До 2027 року ми плануємо повністю перепрофілювати готель у п’ятизіркову локацію. У нас є майстерплан, але найбільше на зміни надихають самі мандрівники: їхні відгуки та побажання.

Нещодавно ми оновили лежаки на пляжі, збільшили їхню кількість. Тепер тут панує така атмосфера, що можна ніжитися, наче грецькі боги, які мають попереду вічність. Мабуть, покинути пляж мене спокусить лише вечеря. І не хвилюйтеся щодо зайвих калорій — краще візьміть до традиційних страв ракію. Я зробив би саме так.

Усюди, де людям подобається відпочивати, є бар. Там завжди дуже святково. А ресторан Elia нагадує мені про критські весільні гуляння. Вони тривають близько п’яти днів, гостей дуже багато, але головне — настрій! Я сподіваюся, незабаром ми будемо проводити тут весільні церемонії.

Для дітей працюють міні-клуб та три водні гірки, є дієтичне меню та послуги няні за запитом. Ні про що не доводиться турбуватися, адже все продумано та підготовано — це і є рай.

Mitsis оточить вас турботою, увагою, щирою гостинністю. І немає потреби кидати монетку в море — ця відпустка на Криті залишиться у вашому серці!

Крит = Join UP!™

Широка польотна програма з рейсами кілька разів на тиждень:

  • У Молдові летимо на Fly One з Кишинева.
  • У Польщі на SkyUp летимо з Жешува, Варшави, Катовіце.
  • У Румунії на SkyUp летимо з Бухареста, Клуж-Напоки, Сучави, Яс.
  • З країн Балтії на SkyUp летимо з Риги, Таллінна, Каунаса та Вільнюса.

За безтурботним відпочинком — на Крит! Там на вас уже чекають.


* з англ. — щось готове, що можна швидко взяти і вирушити у своїх справах
** Публікація містить рекламну інформацію