Агентам

Туреччина як на долоні: нові екскурсійні тури для вас!

У мандрівках до Туреччини прекрасне все. Та іноді здається, що однієї подорожі замало для того, аби побачити все найцікавіше, що може запропонувати ця неймовірна країна.

Історичні пам’ятки і величні архітектурні споруди, від яких перехоплює подих, мальовничі природні пейзажі і цікавезні музеї. Ну як бодай щось з цього оминути увагою? От і ми у Join UP! не стали, тому презентували новинку – екскурсійні тури. Такого в нас ще не було!
Готові прийти у захват від наших насичених програм та турів під гаслом «Осягнути неосяжне»? Маємо їх аж чотири!

ЕКСКУРСІЙНІ ТУРИ ТУРЕЧЧИНОЮ

Пориньте в шалений мікс турецьких традицій

  • Тривалість: 7 ночей/8 днів
  • Маршрут: Стамбул – Анкара – Каппадокія – Конья – Памуккале – Бурса – Стамбул

Мандруйте зі Стамбула до майже всіх найвизначніших тревел-спотів Туреччини.

Топ програми:

Підземне місто. Блукаючи підземним містом у Каппадокії, можна відчути себе як мінімум Індіаною Джонсом. Безліч ходів та ярусів було створено для стародавнього поселення. Тільки уявіть, колись таке містечко могло вміщувати до 20 000 людей!
Політ на кулі*. Побувати в Каппадокії і не політати на кулі – це як поїхати до океану і навіть не намочити ноги. І ми нізащо не допустимо, щоб ви пропустили таку можливість! На вас чекає незабутня прогулянка з крутими краєвидами, які можна (і варто!) зняти у сторіс.
Танець дервішів. Видовищна візитівка Туреччини. Це той самий, де статні чоловіки вдягають білі широкі наряди і довго та красиво кружляють під енергійні мотиви. До речі, у цього танцю є сакральний сенс – у східній культурі він символізує смерть та чудесне воскресіння. Помилуємося ним разом під час вечірньої шоу-програми.
Термальні джерела Памуккале. А тут ми будемо розслаблятися і насолоджуватися неперевершеними панорамами. Усе в одному місці. Адже насичені кальцієм білосніжні ванни під яскравим турецьким сонцем виглядають просто неймовірно! Недарма це одна з найвпізнаваніших інста-локацій країни.
Прогулянка Босфором. Вечірній Стамбул, який сяє всіма вогнями, особливо прекрасний. Пропонуємо вам переконатися у цьому особисто, вирушивши в романтичну морську прогулянку Босфором. З води ми зможемо побачити ключові принади цього багатогранного міста у зовсім новому світлі.

Детальніше тут.

Дослідіть багатства древніх цивілізацій

  • Тривалість: 7 ночей/8 днів, 9 ночей/10 днів
  • Маршрут: Стамбул – Анкара – Каппадокія – Конья – Памуккале – Ефес – Кушадаси – Бурса – Стамбул (7 ночей)

Почніть знайомство з Туреччиною з неймовірної Анкари, де ви отримаєте можливість оглянути старовинну спадщину, збережену до наших днів.

  Солоне озеро. За багато років свого існування Солоне озеро бачило чимало чудес. А тепер воно стане одним з чудес нашого екскурсійного туру. Мальовниче та чаруюче, воно розташувалося саме на маршруті нашого слідування з Анкари до Каппадокії.
Національний парк Гьореме. А цей музей під відкритим небом навіює думки про фантастичну планету, куди ще не ступала нога людини. Це величний монастирський комплекс, який почали будувати ще на початку нашої ери. Пейзажі з флером таємничості неодноразово привертали увагу кінематографістів, наприклад, тут знімали деякі сцени голлівудської стрічки «Примарний вершник 2».
Аванос, місто гончарів. Гончарне ремесло – предмет гордості для жителів Каппадокії. Недивно, що тут є ціле містечко, присвячене йому. В Аваносі ще за часів хеттів почали виготовляти вироби з червоної глини, яку видобувають на березі місцевої річки, і не зраджують традиції і в наші дні. Тож сьогодні тут можна дізнатися багато секретів та тонкощів цього ремесла і купити оригінальні вироби турецьких майстрів.
Караван-сарай Султанхани. Один із найбільших караван-сараїв на території Туреччини ще з 2-го століття нашої ери слугував прихистком для подорожніх та їхніх верблюдів. Цього разу ми також зазирнемо за його гостинні стіни, щоб помилуватися сельджуцькою архітектурою та внутрішнім оздобленням будівлі.
Ефес. Турецьке вікно у прекрасну античність. Місто було засноване ще у 10-7 століттях до нашої ери. І сьогодні відвідати його – це найпростіший спосіб доторкнутися до найдавнішої історії під час мандрівки країною.

Детальніше тут.

Побачте місця, про які складають легенди

  • Тривалість: 7 днів/8 ночей
  • Маршрут: Стамбул – Каппадокія – Стамбул (автобус)

Майже кожне видатне місце Туреччини має свою захопливу історію.

Пропонуємо послухати їх під час знайомства з чудовими спотами нашої програми.

Найкраще зі Стамбула. Ми поставимо собі майже нездійсненну задачу – побачити все, що може запропонувати Стамбул, за одну подорож. І, будьте певними, отримаємо непідробне задоволення від її виконання. Помилуємося палацом Топкапи, прогуляємося площею Іподром, зачаруємося красою Блакитної мечеті, не стримаємо подиву від величі собору Святої Софії. А потім натхненні рушимо далі за маршрутом.
Димоходи Пашабаг. Їх також називають димарями фей. Це кам’яні утворення, які за формою нагадують велетенські казкові гриби з чорними шапками, вкритими базальтовим нальотом. Уперті вчені стверджують, що вони мають вулканічне походження, проте ми зовсім не проти того, щоб повірити у магічну версію.
  Музей анатолійського килима. Килими – ще один предмет гордості тутешніх мешканців. У цьому музеї зібрана неймовірна колекція, деякі з експонатів якої були вручну виткані багато століть тому. Для того щоб зберегти їх для нащадків, у залах закладу підтримується певна температура та вологість.
Панорами. Ця екскурсія передбачає переїзди автобусом. Та не думайте, що вони будуть нецікавою частиною туру. Ми вибрали неймовірні маршрути, які не дадуть вам можливості відірвати погляд від вікна.
Монастир Селіме. Це найбільша релігійна споруда у всій Туреччині, яка вражає не лише своїми масштабами, а й красою та особливою атмосферою. Його арки та великі зали були вирізані прямісінько у скелях. На їхніх стінах ще й досі можна роздивитися мітки різних поколінь, які свого часу займали приміщення. Також усередині зберігається колекція древніх ікон.
Детальніше тут.

Мандруйте двома знаменитими регіонами

  • Тривалість: 2 ночі (Стамбул) + 2 ночі (Каппадокія), 3 ночі (Стамбул) + 2 ночі (Каппадокія), 5 ночей (Стамбул) + 2 ночі (Каппадокія), 7 ночей (Стамбул) + 2 ночі (Каппадокія)
  • Маршрут: Стамбул – Каппадокія – Стамбул (авіа)
  • Ціни: від 12 613 грн за одну людину

Мандрівка до двох прекрасних місць Туреччини. Захопіться Стамбулом, гуляючи його вуличками, що бережуть сліди багатьох культур та цивілізацій. А потім назавжди віддайте своє серце Каппадокії під час незабутнього польоту на повітряній кулі. Вибирайте зручну для себе кількість днів туру.

До вартості також входить переліт Стамбул – Кайсері – Стамбул.

Детальніше тут.

 

Що входить до вартості екскурсійних турів:

  • авіапереліт на комфортних крилах SkyUp
Рейси Київ-Стамбул – щопонеділка, середи та п’ятниці
  • медичне страхування
  • трансфери за програмою – комфортабельні автобуси і мальовничі маршрути
  • проживання у готелях 4* з найкращим співвідношенням ціни і якості
  • харчування за програмою
  • гід, який розмовляє вашою мовою
  • екскурсії за програмою

Готові до близького знайомства з прекрасною Туреччиною? Вибирайте екскурсійні тури з Join UP!


*Вартість польоту на повітряній кулі сплачується окремо. Польоти можуть бути недоступні за несприятливих погодних умов.