Агентам

Тепла зима з екзотичним вайбом від Join UP! та FlyDubai

Ми в Join UP! намагаємося попри війну зберегти побільше приємних традицій “нормального життя”, адже це те, що дає сили, мотивує боротися за свою країну, свободу та можливість сповна насолоджуватися мирним буттям.

Ми продовжуємо допомагати через подорожі якісно проводити час з близькими, відкривати красу світу нашим дітям, приділяти час оздоровленню і відновленню та зігріватися в холодні зимові місяці. Попередньої зими остання традиція набула нових сенсів, тому ми знову доклали зусиль, щоб додати до цього сезону тепла та приємних емоцій. Тож разом із FlyDubai пропонуємо налаштовуватися на Exotic Mood* і запрошуємо до нашого Winter garden** збирати тропічні плоди!

НАША СИЛА ПО EXOTIC MOOD

  • Улюблені екзотичні напрямки: Мальдіви, Танзанія, Таїланд, Шрі-Ланка. Завдяки нашому багаторічному досвіду роботи з цими напрямками і тісним відносинам з партнерами ми завжди можемо вам запропонувати чудовий сервіс, якісну готельну базу, оперативну обробку запитів та індивідуальний підхід.
  • Продукт для українців по всій Європі від українського туроператора. Адже де б ми не були і як би нас не розкидало зараз по світу, завжди хочеться звернутися до тих, кого знаєш, у кому впевнений, і підтримати своїх. Цього сезону пропонуємо вильоти за екзотичними напрямками з п’яти аеропортів трьох країн: Польщі, Угорщини та Румунії.
  • Пакетні тури та наземне обслуговування. Ваші туристи зможуть вибрати той формат, який їм більше підходить – проживання, переліт, трансфери, екскурсії – комбінуйте або замовляйте все разом.
  • Експертиза. Ми подбали про те, щоб ви мали всі інструменти, які допоможуть працювати продуктивніше та швидше приходити до етапу продажу турів вашим туристам:

Досвід наших консультантів, які провели вже більше 500 рекламних турів, значну частину з яких – за екзотичними напрямками, і дослідили всі ці країни вздовж та впоперек і зможуть допомогти вам з будь-яким питанням та надати всю потрібну інформацію і про готелі, і про особливості курортів.

Отож, розповідаємо, які екзотичні плоди чекають на туристів у Зимовому саду Join UP!

WINTER GARDEN: EXOTIC MOOD З JOIN UP!

Ще десятиліття тому Join UP! задав тренд подорожей до екзотичних країн, показавши, що вони насправді ближчі та доступніші, ніж нам здається. Цієї зими знову пропонуємо переконатися в цьому з нашою концепцією Exotic Mood. Ми подбали, щоб ця подорож стала ідеальною в кожній деталі, починаючи з перших хвилин у літаку. Саме тому авіапартнером обрали компанію Flydubai – авіалінії, що 14 років поспіль були номінантом на звання кращого лоукост-авіаперевізника на Близькому Сході і 9 разів перемагали в цій номінації!

Пропонуємо щоденні вильоти до Мальдівів, Таїланду, Занзібару
та Шрі-Ланки з:

Варшави,
Познані,
Кракова,
Будапешта,
Бухареста.

Мальдіви

Білосніжні пляжі, бірюзові води Індійського океану, легкий вітер, що плутається у волоссі та доносить п’янкі аромати свіжих квітів та тропічних фруктів – так виглядає зима на Мальдівах. Ви з нами?

Мальдіви з Join UP! – це:

  • великий вибір варіантів розміщення від готелів до усамітнених бунгало, навколо яких лише океан.

Наша рекомендація:

  • Новий досвід та яскраві враження з насиченою екскурсійною програмою: риболовля, снорклінг чи дайвінг серед одних з найкращих рифів світу, круїз з дельфінами чи знайомство з життям місцевих мешканців – кожен знайде щось для себе.
  • SPA-салони та масажні кабінети, де зібрані найкращі SPA-процедури та техніки з усього світу.

Таїланд

Знаємо, як ви любите цей напрямок: його блакитні лагуни, райські пляжі, незвичайні храми, плавучі ринки з солодкими тропічними фруктами і топовий стрітфуд на жвавих вулицях. Тому цього сезону Таїланд знову в Зимовому саду (Winter Garden) Join UP!

Наша сила:

  • Велика колекція готелів, у якій є і бюджетні варіанти, і дизайнерські бутик-готелі, і автентичні апартаменти для тих, хто хоче відчути місцеве життя, і затишні бунгало на пляжі, і просторі вілли для відпочинку з дітьми.

Рекомендація від Join UP!:

  1. Ambassador hotels
  2. Sunshine Hip 3*
  3. Sunshine Hotel & Residence 3*
  • Програма активностей та екскурсій на будь-який смак: річкові круїзи, тайський Діснейленд, сафарі, колоритні ринки та вулички Бангкока з найкращим у світі стрітфудом, пригоди в джунглях, райські пляжі, та неймовірно красива природа – ідеальний набір, правда?

Танзанія

За 8 років роботи з напрямком команда Join UP! прекрасно вивчила острів і пропонує разом відкривати Занзібар у деталях. Для цього вже підготували:

  • Великий вибір готелів у різних цінових сегментах, зокрема й цілих 20 ексклюзивів.

У нашому топі:

Давайте створювати Exotic mood та продовжувати традицію теплих яскравих зим із Join UP!


*англ. Екзотичний настрій
** англ. Зимовий сад
*** англ. Безтурботне життя