Агентам

Тенерифе чи Майорка? І те, і те, будь ласка!

Щодня ми приймаємо сотні, а то й тисячі рішень. Навіть якщо не всі усвідомлюємо. Що обрати на сніданок, що вдягти, якою дорогою піти, що купити в магазині… і ще просто безліч таких самих, здавалось би, дрібниць, з яких, насправді складається все наше життя. Ми в Join UP! за те, щоб ви завжди приймали правильні рішення і ніколи не сумнівались, якщо питання стосується подорожей – просто кажіть «так!», а ми подбаємо про те, щоб усі ваші візити в різні країни були комфортними і цікавими. І вже зараз пропонуємо не розриватись у виборі між прекрасними іспанськими островами Тенерифе та Майоркою, а планувати подорож  в обидва місця.

Чарівні іспанські острови з Join UP! це:

  • Зручна польотна програма на крилах авіакомпанії SkyUp – ми зробили все, щоб ви насолоджувались магією островів якомога довше і ваш відпочинок починався вже на борту літака.
  • Ми літаємо:
    • Тенерифе з Києва: з 26.04 два рази на тиждень у вівторок та п’ятницю;
    • Майорка з Києва: з 02.06 два раз на тиждень у середу і неділю.
  • Дійсно великий вибір готелів на будь-який смак. Радимо:
Тенерифе:

  • Best Jacaranda 4*
  • Gala 4*
  • Cleopatra Palace 4*
  • Iberostar Sabila 5*
  • Hard Rock Tenerife 5*
  • Hovima Santa Maria
    Aparthotel 3*
Майорка:

  • Hsm Reina Del Mar 3*
  • BG Java Hotel 4*
  • Sol Barbados 4*
  • Sol Guadalupe 4*
  • Melia Antillas Calvia Beach 4*
  • Blau Privilege Porto Petro (ex. Puravida Resort Blau Porto Petro) 5*
    • Насичені екскурсії та можливість обрати комбінований тур. Ви ж любите відпочивати насичено?

Іван Лисак

керівник напрямку Іспанія

Тенерифе і Майорка – це два зовсім різні і водночас неймовірні острови. На кожному з них ви обов’язково знайдете місця, від краси яких перехоплює подих.

«Добре розвинута туристична галузь на обох островах забезпечить максимально комфортний відпочинок. Велика кількість готелів на різний смак і бюджет задовольнить потреби всіх категорій туристів. А у Join UP!, як завжди, величезна кількість найпривабливіших пропозицій! Раннє бронювання в самому розпалі, тож поспішайте!»

Магія островів

Тенерифе та Майорка – чудовий вибір для тих, хто любить прекрасну погоду, довгі прогулянки набережною, морепродукти та затишок іспанських містечок – такий, коли хочеться просто розслабитись і насолоджуватись життям.


Тенерифе

«Острів вічної весни» приваблює своєю природою і особливою атмосферою, адже весна – певно, найромантичніша і найпрекрасніша пора року. То як встояти перед  теплою, красивою і заквітчаною весною, що триває 365 днів на рік? Що саме робити на Тенерифе? Ось наш невеличкий список.

To Do List

  1. Піднятись на оглядовий майданчик вулкану Тейде. Як вам така розвага? Вулкан Тейде – це найвища точка Іспанії. До вулкана веде канатна дорога, а з оглядового майданчика, що розмістився на висоті 3555 метрів, ви зможете побачити всі Канарські острови – а це видовище дійсно вражаюче.
  2. Влаштувати прогулянку містечком Сан-Крістобаль-де-ла-Лагуна. Не тільки ж на пляжі відпочивати, правда? А це містечко вам неодмінно сподобається, адже тут збереглась дивовижна колоніальна архітектура, що внесена до списку ЮНЕСКО. Та й затишних закладів і терас, де можна випити келишок вина, тут вистачає.
  3. Поспілкуватись з найрізноманітнішими тваринками. Для цього на Тенерифе є багато різних можливостей – наприклад, можна поїхати у «Лоро-парк», де живе 500 видів папуг, дельфіни, косатки, пінгвіни, морські леви, черепахи, тигри та інші тварини. Або ж відправляйтесь до звіринцю «Парк мавп», де на вас чекає 20 видів мавп, а також рептилії, пантери, ягуари, екзотичні птахи і навіть домашні тваринки, якщо ви за ними встигли скучити.

Майорка

Цей острів теж неможливо оминути увагою. Чудові пляжі, особливий колорит, дуже красива природа і сила-силенна розваг. Чим же тут зайнятись в першу  чергу?

To Do List

  1. Насолоджуватись пляжним відпочинком. Майорка – це понад 200 пляжів на будь-який смак, і 30 з них відзначені «Блакитним прапором». Тут і пляжі для веселого сімейного відпочинку з волейбольними майданчиками і безліччю кафе, і усамітнені бухти, де можна влаштувати романтичний пікнік, і дикі пляжі… Просто обирайте!
  2. Додати драйву. На Майорці ви знайдете багато можливостей для насиченого і яскравого відпочинку. Скелелазіння, дайвінг, віндсерфінг – що спробуєте в першу чергу?
  3. Більше вражень! Острів полонить не тільки красою природи, а й розмаїттям цікавих місць. Додайте до свого списку того, що тут варто побачити, акваріум Пальма-де-Майорки, містечко Вальдемоса, палац Альмудайна, замок Бельвер, монастир Люк та печеру Дракона.

Ну що ж, впевнені, ви вже не сумніваєтесь, що варто відвідати і Тенерифе, і Майорку – залишилось лише визначитись з тим, з якого острова почати. Вирішуйте і бронюйте тур прямо зараз!