Агентам

Створювати спогади разом: 14 ідей романтичного відпочинку в Україні

Ми в Join UP! за те, щоб дарувати коханим любов і турботу кожного дня, а 14 лютого – просто як ще одна можливість зробити це по-особливому.

Знаємо, що зараз спільні моменти з коханими важливі як ніколи. І дуже хочемо, щоб вони були максимально яскравими, теплими та залишалися в пам’яті якомога довше. Тому підготували для вас підбірку готелів для ідеального романтичного вікенду. Лишається лише обрати!

ТОП-14 ГОТЕЛІВ ДЛЯ РОМАНТИЧНОГО ВІДПОЧИНКУ ВІД JOIN UP!

Карпати

Засніжені вершини гір, SPA-процедури, що розслаблюють, та гарячі чани від зоряним зимовим небом, ароматний карпатський чай та п’янкий глінтвейн, якими можна насолоджуватися на затишній терасі з коханою людиною. Хіба цих причин не достатньо, щоб подороЖИТИ Україною вже зараз?! Обирайте свій ідеальний варіант.

Romantik Spa 4*, м. Яремче

Один з найромантичніших готелів Карпат, про що говорить уже сама назва. Romantik Spa – єдиний комплекс в регіоні, що працює за системою Ultra All Inclusive. Готуйтеся прокладати маршрути між термальними басейнами та джакузі, льодяною та соляною кімнатами, смачними ресторанами та місцевими пам’ятками. Це точно будуть незабутні вихідні.

А до Дня закоханих у готелі ще й організовують романтичний вечір з живою музикою.

Вартість – від 8320 грн / dbl / UAI / доба*.

Клуб Яремчанський 4*, м. Яремче

Затишне шале в альпійському стилі чи дизайнерські готельні номери з видом на річку Прут – що б ви не обрали, це буде про спокій, комфорт, неймовірні природні пейзажі та історію. Адже “Клуб Яремчанський” відроджує традиції відпочинку та гостинності однойменного закладу, що існував тут ще наприкінці 19 ст. Разом насолодитися ранковою кавою на панорамній терасі, прогулятися, приготувати смачну вечерю в тандирі та зануритися в улюблені книжки у затишній бібліотеці – чудовий план, правда?

Вартість – від 2751 грн / dbl / ВВ / доба*.

Morva Premium Spa 4*, м. Яремче

Дизайн-готель, де ви не знайдете двох однакових номерів, зате відшукаєте спокій та тотальний релакс в оточенні гірської природи. Уявіть: ранок, коли можна досхочу поніжитися в обіймах коханої людини, поснідати з краєвидом на водоспад, а потім – день SPA і довгих піших прогулянок… Ну хіба не ідеально?

Вартість – від 7705 грн / dbl / НВ / доба*.

Phoenix Relax Park Hotel, с. Поляниця/Буковель

Котеджне містечко в самому серці Карпат з великим вибором апартів, котеджів і шале для двох. А ще тут безліч класних місць та інстаграмних локацій для закоханих. Тож чому б не влаштувати романтичну фотосесію? У розкішному SPA, з пухнастими альпаками в зоопарку, на панорамній гойдалці, біля місцевого Стоунхенджу чи на оглядовому майданчику з видом на гори.

Вартість – від 2250 грн / dbl / RO / доба*.

Переглянути весь список

Didukh Eco Hotel & Spa 4*, Буковель

Це так захопливо, разом відкривати нові місця та традиції рідної країни. І Didukh Eco Hotel & Spa – якраз ідеальний для цього. Адже він увесь про автентику: багата символіка в дизайні, панорамний ресторан SAZHA з концепцією національної кухні під керівництвом зіркового кухаря Юрія Діденка, традиційні святкування, а до цього всього – панорамний басейн з видом на Українські Карпати та розкішний SPA-комплекс.

Вартість – від 8000 грн / dbl / ВВ / доба*.

F&B Spa Resort 4*, с. Поляниця / Буковель

Тут на вашу пару точно чекає незабутній відпочинок, адже ви проведете ці дні в самому центрі Буковелю. Уявіть, релакс у теплому панорамному басейні після насиченого дня катання, а потім ще справжній SPA-марафон із саунами (їх тут аж 4), лазнями, хамамом, соляною кімнатою та джакузі.

У F&B Spa Resort романтика навіть у повітрі, що там вже говорити про номери! Тут навіть є HoneyMoon Room для абсолютної атмосфери.

14 лютого в готелі влаштовують благодійну вечерю з виступами Dzidzio та Олександра Пономарьова. Тож можна одночасно особливо провести час з коханою людиною і підтримати наших воїнів.

Вартість – від 6057 грн / dbl / ВВ / доба*.

Imperial Bukovel Hotel, с. Поляниця

Невеликий затишний готель Imperial Bukovel – ще один ідеальний варіант для закоханих. Але одразу порада від нас: бронюйте номер “Люкс” з ванною із панорамним видом на гори. От вам і бездоганний план на вечір до Дня святого Валентина.

Приємний бонус для лютневих гостей — 2 години релаксу в сауні безкоштовно.

Вартість – від 2100 грн / dbl / ВВ / доба*.

Lavanda Country Club 4*, с. Татарів

Хочете усамітнитися з коханою людиною в оточенні казкової зимової природи? Тоді заміський клуб LAVANDA – саме те, що треба. Просинатися у по-домашньому затишному номері, багато гуляти, релаксувати в чані та SPA, вечеряти на терасі атмосферного ресторану з каміном та засинати під шум стрімкої гірської річки. Звучить ідеально, і так воно і є!

Вартість – від 1760 грн / dbl / ВВ / доба*.

Mirotel Resort & Spa 5*, м. Трускавець

Ви точно чули про цей готель на топовому бальнеологічному курорті України у передгір’ї Карпат. З власним бюветом з 5 мінеральними водами, ресторанами та барами на будь-який смак, величезним вибором SPA-процедур та оздоровчих програм. Але є ще одна фішка, яку точно оцінять закохані – унікальний номер Miracle Suite, в якому ідеальну атмосферу для романтичного вечора створює спальня з круглим ліжком, фресками на стелі та великим джакузі посеред кімнати. Поспішіть забронювати!

До Дня святого Валентина в панорамному ресторані готелю Bellini’s Piano Bar & Grill підготували романтичну вечерю зі смачними сюрпризами у супроводі живої музики.

Вартість – від 5800 грн / dbl / ВВ / доба*.

Деренівська Купіль Апарт-готель 4* / Ірис 4* Закарпаття

А як щодо романтичного вікенду у місці з курортною історією в 4 століття? Аристократи і воєначальники, купці та митці приїздили в Деренівку, щоб відвідати купальні та напитися життєдайної води. Це саме потрібно зараз усім нам! І це досі є, але уже в сучасному вигляді в готелі Деренівська Купіль: величезний SPA-комплекс з масажними та бальнеологічними кімнатами, банний комплекс із закарпатською трав’яною лазнею на дровах та чан із гарячою мінеральною водою просто неба. А територія готелю з ботанічним садом та парком скульптур – ідеальна декорація для романтичної фотосесії.

До Дня закоханих в Деренівській купелі запланована ціла серія заходів та навіть тематичний пакет послуг.

Вартість в Апарт-готелі – від 3967 грн / dbl / ВВ / доба*.

Вартість в готелі “Ірис” – від 4067 грн / dbl / ВВ / доба*.

 

Львів

Місто пам’яток, шоколаду, кави, вуличних музикантів, затишних вузеньких вулиць з десятками закладів і, звичайно, романтики. Це все про Львів. Тож наступні готелі з нашої підбірки будуть із самої столиці Галичини.

Emily Resort 5*, м. Львів

Новенький готель на березі озера – Emily Resort – місце, де можна придумати найрізноманітніші сценарії для романтичного вікенду.

  • Активний – з катанням на ковзанах, тюбах чи навіть лижах, адже цього року при готелі відкрився гірськолижний курорт!
  • Релаксовий – у SPA-центрі Emily Resort аж 12 саун та парних (навіть театр-сауна є!), чан на терасі, басейни, джакузі та неймовірний вибір процедур.
  • Гастрономічний – авторське fusion-меню, вражаючий інтер’єр, відзначений топовими світовими дизайнерськими нагородами, найбільша винна карта західного регіону – і це далеко не всі магніти для гурманів, якими може похвалитися готель.

Тож, може, варто залишитись тут довше?

До Дня закоханих в Emily Resort підготували неймовірну програму, в якій є все: симфонічний оркестр, сольні виступи та інструментальні перфоманси.

Вартість – від 11 000 грн / dbl / ВВ / доба*.

Nobilis 5*, м. Львів

У розкішному 5-зірковому готелі Nobilis, у самому серці Львова, настільки дбають про комфорт гостей, що навіть розробили “меню подушок” для ідеального сну! Тож уявляйте ви виспалися, смачно поснідали, випили тієї самої львівської кави і пішли гуляти улюбленими вуличками, заглядаючи в колоритні заклади та галереї, потім поніжилися разом у SPA і завершили день романтичною вечерею з живою музикою в ресторані готелю.

Вартість – від 5448 грн / dbl / ВВ / доба*.

Optima Collection Медiваль Львiв 4*, м. Львів

Пожити в будівлі, якій близько 400 років – унікальний досвід, який так круто розділити з коханою людиною. Optima Collection Медiваль Львiв, що розташований у пам’ятці ЮНЕСКО, неодноразово потрапляв до топ кращих готелів України. У ньому ви прокидатиметесь в самому центрі одного з найромантичніших міст, де все навколо – про любов! Популярні ресторани, інстаграмний італійський дворик, лабіринти вузьких вулиць, що так тепло світяться ввечері і так чарівно оживають зранку.

Вартість – від 2834 грн / dbl / RO / доба*.

Atlas Deluxe 4*, м. Львів

Цей готель точно має чим приємно здивувати закоханих. Вишукані номери у столітній модерній будівлі, ресторан з унікальною для Львова гастрономічною концепцією – свіжим м’ясом та морепродуктами, приготованими на розпеченому лава-камені; SPA-кімната з джакузі та сауною, де можна провести незабутній вечір удвох, і бездоганний сервіс, який неодноразово відзначався різними нагородами.

Вартість – від 1424 грн / dbl / ВВ / доба*.

ПодороЖИТИ Україною разом – це завжди про любов у квадраті. Про кохання одне до одного, про любов до своєї Батьківщини та до життя.

Даруйте цю любов разом з Join UP!


* вартість вказана на момент публікації за номер Дабл на добу 13-14 лютого