Агентам

Стань воїном кіберфронту

Любі туристи, позаяк ваш комфорт і безпека є найвищими пріоритетами нашої компанії ми не можемо стояти осторонь важливих ініціатив, спрямованих на інформаційну безпеку нас як нації, і кожного індивідуально.

Ми всі розуміємо, що ворог атакує нас не лише на полі бою, але і у інформаційному просторі за допомогою хакерських схем, пропаганди та несанкціонованого контенту. Задля протидії дезінформації та незаконному контенту, очищення інформаційного простору від російської пропаганди запрошуємо долучитися до проєкту MRIYA , ініційованого Кіберполіцією України. Для Join UP! як туроператора з українським корінням надзвичайно важливо закликати наших громадян і туристів до співпраці проти будь-яких пропагандистських дій країни-агресора.

Учасники проєкту MRIYA будуть вчитися інформаційній та кібергігієні, отримають поради, що підвищать обізнаність у медіа-просторі та зможуть самостійно виявляти джерела пропаганди й знищувати їх. Обєднавшись, ми не лише допоможемо знищенню російських осередків в мережі, але і сприятимемо зменшенню рівня булінгу та цькування в Інтернеті.

Будьте активними і свідомими громадянами нашої держави і давайте пришвидшувати цю Перемогу разом!