Агентам

Сонячний і блакитний Занзібар: вибираємо райський пляж разом із Join UP!

Що потрібно зробити, щоб відчути дух Занзібару? Перше — зануритися в теплі води океану і побачити його різнокольорові рифи. Потім прогулятися пляжем під яскравим сонцем, подивитися на місцевих жителів і навчитися у них насолоджуватися кожним днем. А ввечері буде добре піти до місцевого ресторану з екзотичною кухнею та зустріти захід сонця біля готелю з білим вином та соковитими фруктами. Приємно звучить, чи не так? Давайте разом виберемо пляж вашої мрії?

Ми познайомимо вас з нашим топом найкрасивіших пляжів цього унікального острова в самому серці Індійського океану, що обіцяють приємний відпочинок та море фотографій, гідних найкращих travel-блогів* в Instagram.

РАЙСЬКІ ПЛЯЖІ

Бведжу (Bwejuu)

Пляж, оточений пальмами та будівлями з коралового каменю з солом’яними дахами. Біля входу у воду є трохи каміння, але це по своєму чарівно: спробуйте додати трохи романтики та викладіть на піску із них «кохаю» своїм коханим.

А ще тут знаходиться популярний African Blue Divers — дайвінг-центр із досвідченими інструкторами, які володіють англійською та допоможуть вам підкорити підводний світ.

Тут ви знайдете такі готелі:

  1. Bellevue Zanzibar 3*
  2. Kijani Beach Villas 4*
  3. Xanadu Luxury & Villas & Retreat 5*

Вартість проживання у готелях — від 32 566 грн за особу при двомісному розміщенні за 7 ночей*.

Кендва (Kendwa)

Величезний пляж з епічними заходами сонця, на якому не відчуваються припливи й відливи. Білий пісок, тепла бірюзова вода і безліч пальм, що створюють тінь для відпочинку — це чудове місце, щоб зробити красиві фотографії та добре помедитувати на світанку. Сьогодні Кендву називають «пляжем мільйонерів», як один із найкраще облаштованих.

Тут ви знайдете такі готелі:

Вартість проживання у готелях — від 30 270 грн за особу при двомісному розміщенні за 7 ночей.

Нунгві (Nungwi)

Ідеальне місце для нічного життя та дайвінгу. Це один із наймальовничіших пляжів на острові, де є великий кораловий риф, який однозначно варто відвідати, щоб отримати незабутні враження.

Крім того, неподалік пляжу, в лагуні відкрили океанаріум — Baraka Aquarium. Оточений скелями, дикими рослинами та рифами, він з’єднаний з океаном. Багато черепашок і цілі зграї риб — неможливо утриматися, щоб не поплавати серед них. А можливості для фотографій — просто неймовірні!

Тут ви знайдете такі готелі:

Вартість проживання у готелях — від 28 253 грн за особу при двомісному розміщенні за 7 ночей.

Кізімказі (Kizimkazi)

Прекрасні бухти, дельфіни, з якими можна поплавати, та розкішні готелі — ось що пропонує це місце. Тут берег то підіймається, то опускається, утворюючи неймовірні затоки. І часто є хвилі, які можуть підкорити любителів серфінгу та екстриму. На пляжі можна дешево орендувати різні дошки, в тому числі й для сап-серфінгу.

Тут ви знайдете такі готелі:

  1. Bella Vista Resort Zanzibar 4*
  2. Kwanza Resort 5*
  3. The Residence Zanzibar 5*

Вартість проживання у готелях — від 35 347 грн за особу при двомісному розміщенні за 7 ночей.

Джамбіані (Jambiani)

Чарівний і спокійний пляж, оточений пальмами. Під час відливу тут можна відправитися на пошуки морських зірок, коралів, дослідити різноманітних черепашок та поспостерігати за кумедними крабами. Може вам навіть пощастить зустріти місцевих чапель і сфотографуватися з ними?

За 25 км від цього пляжу знаходиться дивовижний парк Jozani-Chwaka Bay. Там мандрівники можуть побачити та дізнатися про різноманітних ендеміків Занзібара, зокрема про червону мавпу колобус, яка живе лише на деревах, майже ніколи не спускаючись на землю.

Тут ви знайдете такі готелі:

Вартість проживання у готелях – від 39 292 грн за особу при двомісному розміщенні за 7 ночей.

Матемве (Matemwe)

Найдовший пляж острова з рибальськими селами та фермами водоростей. Тут можна поспілкуватися з місцевими жителями, познайомитися з їхньою яскравою культурою і навіть купити свіжий улов.

Якщо захочете відпочити в тиші — цей пляж підійде якнайкраще, і, крім того, кожен готель тут має власний басейн, якщо ви раптом застанете відливи. Матемве — ідеальне місце, щоб спостерігати за зірками після яскравого заходу сонця, лежачи на пледі біля океану.

Тут ви знайдете такі готелі:

Вартість проживання у готелях — від 38 308 грн за особу при двомісному розміщенні за 7 ночей.

Понгве (Pongwe)

Чарівний пляж у вигляді півмісяця. І мабуть, найкращий для купання завдяки розташованому неподалік рифу, який забезпечує спокійну, чисту та безпечну воду — він чудово підійде дітям!

Приблизно за 7 км від Понгве знаходиться лісовий заповідник Kiwengwa Pongwe Forest Reserve, де кожен охочий може побачити різних тварин, понад 47 видів птахів, близько 100 видів рослин, а також відвідати коралові печери зі сталактитами та сталагмітами чудової форми. Вражає!

Тут ви знайдете такі готелі:

  1. Pongwe Beach Hotel 3*
  2. Toa Hotel & Spa 5*
  3. White Paradise Zanzibar 4*

Вартість проживання у готелях — від 37 488 грн за особу при двомісному розміщенні за 7 ночей.

Мічамві-Пінгве (Michamvi-Pingwe)

Тут можна насолодитися низкою бірюзових бухт, ідеальних для чудових фотографій. Крім того, на цьому пляжі розташований знаменитий ресторан The Rock. Він опиняється у воді під час припливу, тож туристів возять туди човном. Дуже романтично, чи не так?

Тут ви знайдете такі готелі:

Вартість проживання у готелях — від 34 207 грн за особу при двомісному розміщенні за 7 ночей.

ТАНЗАНІЯ З JOIN UP! — ЦЕ…

  • Прямий переліт з Кишинева, Бухареста, Варшави та Катовіце на Занзібар на крилах SkyUp.
  • Тури тривалістю від 7 до 24 ночей.
  • Великий вибір готелів, в яких захочеться зупинитися надовго.
  • Надійні партнери MSG Touristik, за спиною яких понад 25 років досвіду на ринку, з радістю надають цілодобову підтримку нашим туристам.
  • Захопливі сафарі та цікаві екскурсії, де ви отримаєте нові знання та чудові спогади.

Надягайте сонцезахисні окуляри, обирайте найгарніший купальник, та вирушайте на найкращі пляжі Занзібару разом із Join UP!

* travel-блогів — блогів про подорожі
* Усі ціни дійсні тільки на момент публікації.