Агентам

Солодкий вересень у Болгарії

Вересень досі у багатьох  з нас викликає ностальгічні нотки – перший дзвоник, початок учбового року, шкільна форма та важкий рюкзак. А ще – туга за літом, яке хоч і тривало цілих три місяці, але якось неймовірно швидко промайнуло. Тепер ми дорослі, і навіть якщо у нас самих є діти, яких 1 вересня треба збирати до школи, це зовсім не означає, що літо закінчилось! (Так, ось вони – переваги дорослого життя).

Тож чому б не влаштувати собі справжній солодкий вересень і не вирушити у подорож до Болгарії? Тим паче що в цей період там не просто чудово, а ідеально!

Вересень у Болгарії з Join UP! це:

  • Зручна польотна програма, що триває до 20.09.2019 з вильотами з Києва до Бургаса та Варни.
  • Автобусні тури з Києва до 15.09.2019.
  • Насичені екскурсійні програми.
  • Великий вибір готелів. Наприклад, радимо:
Riu Palace 5* Grifid Hotels Bolero 4*
Riu Astoria 4* Astor Garden 5*
SOL Nessebar Resort & Aquapark 4*

ПІДБІР ТУРУ

☝ Ну і звісно:

✔ Суттєво менша кількість туристів, адже всі діти вже у школі, а ви – ні!

✔ Нижчі ціни. Чудова нагода відпочити не тільки спокійно, але й вигідно.

✔ Ідеальна погода. Ви ж теж не любите спеку, правда? Тож насолоджуйтесь приємною вересневою погодою в Болгарії – комфортні +23 -28 вдень, +20 вночі та +23 – температура води.

Анна Самсоненко

керівник напрямку Болгарія

Обожнюю вересневу Болгарію –  коли верхівки дерев вже починають покриватись золотом, а вода в морі, як і раніше, тепла та чиста.

«Коли немає метушні  та купи дітлахів, що з вереском бігають пляжем. Коли улюблений столик у ресторанчику, який ви відвідуєте щодня, чекає саме на вас. Коли набагато приємніше їздити на екскурсії, адже немає цієї виснажливої спеки. Є тільки чудова погода, красиве море, безліч фруктів та овочів, багато сонця та відчуття, що літо не закінчиться ніколи!»

Вересневий To Do List

Усе, що ви так хотіли зробити влітку, але чомусь так і не встигли, ви легко зможете надолужити в Болгарії. Що, наприклад? Ну ось кілька варіантів:

  • Влаштувати пікнік на березі моря. Шопський салат, без якого важко уявити будь-яку трапезу в Боларії, місцеві сири, болгарський пиріг баніца з бринзою та яйцем, багато сезонних фруктів та пляшечка холодного вина. І все це – під шум хвиль. Ідеальний момент!
  • Насолодитись місцевою кухнею. Деякі болгарські страви важко їсти у спеку – адже вони гарячі та ситні. А ось у вересні, коли на вулиці вже свіжіше – саме воно! То що замовите на обід? Боб чорба – традиційний квасолевий суп, м’ясне рагу гювеч, фаршировані листочки сарми, суп з рубленого м’яса, пиріг з картоплі пататнік чи велику порцію чеверме – місцевого шашлику? М-м-м! Щось підказує нам, що як сувенір ви купите кулінарну книгу з місцевими рецептами.
  • Насититись морем. Так, у вересні море в Болгарії ще тепле, тому всотуйте його кожною клітинкою – купайтесь з ранку до вечора, займайтесь водними видами спорту, влаштовуйте прогулянки на човнику та зустрічайте на морі світанки.
  • Побачити всі знакові місця. Вересень для цього – чудовий час. Ви точно зможете зацікавлено слухати гіда і засипати його питаннями, а не думати про те, коли вже нарешті можна буде сховатись від сонця у кондиціонованому автобусі. І обов’язково оціните всю красу таких місць,як Каліакра, ботанічний сад Балчик, Созополь, ріка Ропотамо, Рильский монастир, акваріум Варни, археологічний музей Несебра та інші. Ще один бонус – навколо буде менше туристів, тож і роздивитись все вийде детальніше, і зробити фото так, щоб на ньому не було купи незнайомих людей, що випадково потрапили в кадр.
  • Провести цілий день в аквапарку. У Болгарії не надто багато аквапарків, але ті що є – точно заслуговують на вашу увагу. В них можна провести цілий день всією родиною! Радимо: аквапарк Aqua Planet у Приморсько, Aquapolis, Action Aquapark та аквапарк у Несебрі.
  • Пройти курс SPA-процедур. Усі знають, що Болгарія славиться своєю трояндовою косметикою, яку неодмінно варто купити собі та близьким на подарунки. А ще при готелях тут є чудові SPA-центри, де під час відпочинку можна пройти курс оздоровчих процедур, в яких зокрема використовують і місцеві засоби для краси та омолодження

Обирайте свій тур до Болгарії та нехай цей вересень буде солодким та дуже літнім!