Агентам

Розслаблення, оздоровлення, нові враження: ласкаво просимо до Йорданії з Join UP! Оновлено 09.07.21

Відмінні пляжі і коралові рифи Червоного моря, цілющі води і лікувальні грязі Мертвого моря, вражаюче кам’яне місто Петра і пустеля Ваді Рам з її космічними пейзажами.

А ще — чимало інших захопливих стародавніх пам’яток, що пробуджують у пам’яті біблійні сюжети і переносять в інший світ, дні якого давно минули. Це все Йорданія, і планувати свою подорож туди з Join UP! можна прямо зараз — розпочинаємо тури 21 квітня. Наш перевізник — авіакомпанія Bravo Airways.

Відкриваємо всі грані Йорданії

Акаба — пляжний відпочинок. Курорт на узбережжі Червоного моря, до якого належить саме місто Акаба і затока Тала Бей. Тут є все необхідне для якісного класичного морського відпочинку: доглянуті пляжі, чисте море з кораловими рифами для дайверів, затишні готелі. У затоці всі готелі мають приватні пляжі, а у місті ті, що не мають власного виходу до моря, надають трансфер на платні пляжі.

Акаба купається в зелені, а від вітрів курорт надійно захищають гори. Неподалік знаходиться пустеля Ваді Рам, яку ще кличуть Місячною долиною, та православна святиня — гора Небо.

Амман — активний міський відпочинок. Життя в столиці динамічне. Поруч зі старою частиною міста і бідними кварталами виріс сучасний мегаполіс із торговельними і бізнес-центрами, бутиками і ремісничими крамничками, музеями і артгалереями, ресторанами і клубами. Вдень можна займатися шопінгом, досліджувати міські пам’ятки і їздити на екскурсії, а ввечері приємно проводити час у міських вишуканих закладах.

Маін, Мертве море — оздоровчий релакс. Ці курорти для повноцінного розслаблення, уповільнення і оздоровлення. Відпочинок на Мертвому морі — це шикарні готелі в оточенні ландшафтних парків і квітучих садів, а термальний курорт Маін — це відпочинок у мальовничому оазисі серед скель і зелені з неперевершеним видом на гарячий водоспад.

Петра — арабська казка наяву. Монументальні споруди, висічені прямо у скелях, яким кілька тисяч років. Цілий каньйон, перетворений на археологічний парк з майже тисячею експонатів. Зупинитися тут, ніби потрапити в якусь іншу реальність. А продовжити звідси свою подорож у часі можна, попрямувавши у Джераш, який буквально викопали з піску. Він відомий пам’ятками римської епохи, які чудово збереглися.

Йорданія займає відносно невелику територію, тож в одній мандрівці можна вдало поєднати відпочинок біля моря з дослідженням пам’яток по всій країні. Тут стануть в нагоді наші екскурсійні програми.

Умови турів1

Тривалість пакетного тура — від 7 ночей. Ціни стартують від 16 185 грн* за одну людину при розміщенні у двомісному номері.

До пакетного тура входить:

  • авіапереліт і трансфер в обидві сторони,
  • проживання і харчування на вибір,
  • поліс медичного страхування.

Всі групові трансфери виконуються на мінівенах до 7 осіб.

Актуальні напрямки і графік турів можна подивитися в онлайн-підборі (пошук тура)1

Умови в’їзду в Йорданію

Для в’їзду в Йорданію потрібно мати:

  • негативний результат ПЛР-тесту, зробленого не більше ніж за 72 години до рейсу. Тест не потрібен дітям, які не досягли 5 років
  • поліс медичного страхування, який покриває витрати на лікування Covid-19
  • встановлений на телефон додаток AMAN App (Google Play, App Store або App Gallery) і заповнена форма, яку потрібно надати під час реєстрації на рейс
  • оплачений до вильоту обов’язковий ПЛР-тест, який робитиметься в аеропорту після прибуття в Амман. Тест не потрібен дітям, які не досягли 5 років. Внести оплату потрібно через сайт. Вартість ПЛР-тесту становить 28 йорданських динарів (близько 40 доларів США*)

Актуальну  інформацію про правила в’їзду у країну можна перевіряти за посиланням2.

*Ціна актуальна на дату публікації


1Інформація оновлена 09.07.21
2Інформація оновлена та додана 09.07.21