Агентам

Розкішний відпочинок у Єгипті з мережею готелів Rixos

Єгипет — це справжній світ східної казки та незабутнього відпочинку! Це знахідка для любителів білосніжних просторих пляжів, лагідного теплого сонця та прозорих морських хвиль. Саме тому кожного року сюди приїжджають тисячі туристів з усього світу. І цей зимовий сезон також не стане виключенням, адже Єгипет вже готовий приймати нових гостей у свої теплі обійми.

Насолоджуватися відпочинком на єгипетських курортах — просто, особливо якщо зупинитися в готелях мережі Rixos — безперечному символі комфорту та бездоганного сервісу. Ця мережа зробить будь-яку відпустку незабутньою та надзвичайно вишуканою завдяки різноманіттю розваг та послугам all-inclusive*.

Єгипетська колекція Rixos включає в себе чотири фантастичні готелі, кожен із власними особливостями:

Rixos Premium Magawish 5* — готель із системою ультра все включено, знаходиться в самому серці Хургади, на розкішному піщаному пляжі. До ваших послуг 30 басейнів, 5 ресторанів, 10 барів, Rixos Anjana SPA та ексклюзивний тренажерний зал Exclusive Sports Club. Особливістю цього готелю є власне кінне ранчо та дайвінг-центр.

Rixos Premium Seagate 5* — цей готель вражає своєю різноманітністю а la carte ресторанів та неймовірним аквапарком Aquaventure Park зі 16 водними гірками. До речі, цим аквапарком можуть користуватись також гості готелю Rixos Sharm El Sheikh 5*. Маленькі туристи зможуть провести своє дозвілля в дитячому клубі Rixy Club або клубі для підлітків Teens Club R.

Rixos Sharm El Sheikh (тільки для дорослих, 18+) 5* — яскравий готель, який завжди готовий дивувати різноманітними вечірками та професійними вечірніми шоу. Не забудьте також завітати до Rixos Royal SPA, який пропонує на вибір широкий перелік послуг, зокрема ви зможете відвідати сауну, турецький хамам, поплавати в джакузі чи спробувати різні види масажу.

Rixos Golf Villas & Suites 5* — новий готель, відкритий у жовтні 2023 року. На території гостей чекає професійне поле для гри в гольф, тенісний корт і тренажерний зал. Rixos Golf Villas & Suites 5* має дві різні зони: зона villas**, на території якої розміщено 100 вілл; та зона suites*** із номерами різних категорій, a la carte ресторанами, барами, басейнами, СПА та дитячим клубом.

Також зверніть увагу, що гості, які бронюють Rixos Golf Villas & Suites 5*, згідно з концепцією “Stay at 1, Enjoy at 3″****, можуть використовувати територію та послуги інших двох готелів: Rixos Premium Seagate 5* та Rixos Sharm El Sheikh (тільки для дорослих 18+) 5*.

Усі послуги та сервіси, за винятком резервації a la carte ресторанів, доступні з 10 до 19. A la carte ресторани та вечірні розважальні програми доступні щодня в Rixos Golf Villas & Suites 5*. Крім того, для гостей надаються автобуси-шатли, що відправляються щогодинно.

Обирайте один із готелів Rixos й отримайте казковий відпочинок разом із Join UP! Нумо насолоджуватись сонячним Єгиптом разом!

*англ. Все включено
**англ. Зона вілл.
***англ. Зона номерів люкс.
****англ. Проживайте в одному, насолоджуйтеся у трьох