Агентам

Ресторан на борту SkyUp: Celebrate your flight разом з Аero Angels

Для нас важливо, щоб кожен мандрівник починав свій відпочинок не тоді, коли вже приїде у готель і розпакує валізу, а ще в дорозі — у затишному кріслі літака, і не в очікуванні приземлення, а насолоджуючись кожною хвилиною польоту.

Тому ми створили концепцію харчування на борту Celebrate your flight, яка сповнена турботи про кожного: це не тільки про загальний комфорт та додаткові послуги під час польоту, а й про смачну їжу. Скуштувати її можна вже зараз на рейсах до Єгипту . А в цій подорожі смаками з нами буде наш партнер Аero Angels, команда професіоналів якого допомогла розробити нове меню для SkyUp Airlines. Ми впевнені — вам сподобається!

ВІД МРІЙ ДО ДІЙ

Уявіть собі невеличку кухню, всього на 12 осіб, але з великою мрією зробити щось значне для кулінарної сфери туризму. Ашраф, молодий та натхненний єгиптянин, не просто мріяв — 22 роки тому він створив компанію, яка спеціалізувалася на харчуванні для приватних та VIP-поїздок. Найпершими стравами, які його команда приготувала для клієнта, були прості сендвічі та ланч-бокси. І хоча сьогодні їх уже немає в меню, це тільки тому, що тепер, завдяки професійним шеф-кухарям, гарантії якості та місії Аero Angels, з’явилися набагато цікавіші та смачніші позиції.

Сьогодні в команді Aero Angels понад 400 осіб. Компанія обслуговує низку місцевих та міжнародних авіаліній, і крім кейтерингу керує точками харчування в Шарм-Ель-Шейху, Хургаді, Александрії, Каїрі і нарешті – всередині EMPC (Egyptian Media production City), що є найбільшим медіавиробництвом на Близькому Сході. Ну це “Вау!”, ми вважаємо, тож розпитали детальніше про нашого партнера та співпрацю

Mr. Ashraf
Kamal
CEO Aero Angels

СУЧАСНИЙ АВІАКЕЙТЕРИНГ

Наша компанія починала розвиток харчування на борту з сендвічів та напоїв, паралельно удосконалюючи процес підготовки їжі до польотів на сучасних літаках за допомогою спеціальних холодильників та печей. Після цього почала формуватися експертна робоча група, відповідальна за розвиток та розробку, яка надала можливість для авіакомпаній додати до свого меню закуски від нас. Aero Angels регулярно проводить опитування, щоб при створенні майбутніх страв розуміти бажання наших клієнтів. Тому, після багатьох відгуків і рекомендацій, ми продовжуємо працювати з наданням трьох різних смачних і повноцінних меню для сніданку, обіду та вечері, які приємно вражають смакові рецептори навіть найвимогливіших пасажирів.

Головна ціль Aero Angels — це не тільки робити смачну їжу, а й досягти максимальної безпечності харчових продуктів та довести їх до ідеальності. І це не пусті балачки — ми маємо сертифікат ISO 9001:2008 (Система управління якістю) та ISO 22000:2005 (Система управління безпечністю харчових продуктів), а також є першими в Єгипті зі сфери кейтерингу, хто отримав нагороду за досконалість та інновації в “Золотій категорії” всесвітньовідомої премії International Quality Summit Award.

Ба більше, компанія стала володарем найважливішої у світі нагороди за неймовірні бізнес-досягнення THE BIZZ 2015 в “Елітній категорії”, і ми були також обрані членом World Confederation of Businesses. Нас визнали однією з найефективніших і найвпливовіших компаній на Близькому Сході та в регіоні Перської затоки, а також відзначили відмінну якість продукту компанії та наше лідерство, яке має надихати усі бізнеси світу.

Для отримання такого статусу Aero Angels використовує сучасні технології в авіакейтерингу: сухе зберігання та новітню систему охолодження відповідно до Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP); ретельну дезінфекцію овочів та фруктів від фізичних, хімічних чи бактеріологічних небезпек; дотримання рецептів та методів приготування їжі при температурі 75 °C та її охолодження від 60 °C до 2 °C; належне пакування страв спеціальною машиною, після чого обов’язково слідує окрема перевірка упаковки персоналом на щільність та якість. Це все допомагає продуктам і стравам залишатися свіжими та смачними. І це ми навіть не розповіли й про малу частину тієї великої роботи, яка відбувається за зачиненими дверима.

БЕЗПЕКА ТА ЯКІСТЬ — ПОНАД УСЕ

Перед тим як страви потрапляють до пасажирів, вони проходять багато етапів. Чи не найважливішим етапом з нашого боку є дотримання безпеки страв на всіх рівнях — за системою Food Safety Quality. Окрім відповідного персоналу, який постійно контролює всі процеси, що їх виконує команда, та стежить за гігієною всіх приладів, контейнерів, інших засобів, працівників, ми в Aero Angels щоразу передаємо свою продукцію до та після обробки до лабораторії для отримання результатів щодо їхньої безпечності та придатності до споживання.

А далі усі без винятку контейнери, холодильники та спеціальні печі для перевезення перевіряються і позначаються особливими етикетками. Таке маркування допомагає на подальших етапах розуміти, що продукти в них готові до споживання, перевозяться за належних умов і правильної температури. Адже для нас дуже важливо забезпечувати клієнтів тільки якісними та безпечними стравами.

Майбутнє меню залежить від наявності та якості сировини на місцевому ринку, яку нам постачають. Проте персонал на виробництві, кухарі та розробники Aero Angels чудово знайомі з різними кухнями світу і постійно вдосконалюють свої навички, що дозволяє нам підбирати найкращі страви, які вразять туристів з будь-якого куточка Землі. Зокрема, ми співпрацювали з багатьма компаніями, які спеціалізувалися на навчанні та підвищенні навичок, особливо в галузі безпеки та гігієни харчових продуктів.

Хоча велика висота не впливає на стан їжі, смаки та відчуття людини інколи змінюються через можливу тривожність. Але розкриємо вам маленький секрет: смачна їжа допомагає зменшити хвилювання та стрес.

Модернізація закладів, сучасне обладнання та постійне навчання працівників, застосування вимог якості та безпечності до продуктів — це все на початку допомагало досягти найвищого рівня в обслуговуванні дуже важливих приватних поїздок. З часом наша молода команда отримувала все більше і більше схвальних коментарів та листів вдячності за високу якість та смак їжі, які тільки надихали розширювати можливості та специфіку компанії. Сьогодні, завдяки зусиллям усіє команди, наш рівень стабільно покращується, і ми робимо все для того, щоб постійно вдосконалюватися та рости.

Якщо врахувати всі точки компанії, Aero Angels виготовляє приблизно від 4 000 до 6 000 страв на день — це виходить від 800 до 1 200 страв тільки на одну з них. А наш максимальний рекорд — 4 500 страв на день для кожної точки харчування! Ми дуже пишаємось можливістю мати таке потужне виробництво і команду, яку любить свою справу.

НАЙСМАЧНІША КУХНЯ В НЕБІ

Join UP! піклується про своїх мандрівників в небі, так само як і Aero Angels, тому для нас важливо, щоб харчування було якісним, різноманітним та складалося не просто з якогось кексу та пляшки соку, а з повноцінних насичених страв. Ми завжди зважаємо на побажання клієнтів і споживачів у цьому, а особливо на такі ключові фактори, як: культура та звичаї регіонів, бюджет, свята в інших країнах, віросповідання. Є також індивідуальні особливості, які впливають на харчові вподобання, як, наприклад, алергія чи непереносимість лактози. Наша компанія також відкриває можливість для індивідуального запиту на бокси та окремі страви без солі, з низьким вмістом жиру, а також для діабетиків.

Розробка меню для SkyUp стала для нас цікавим викликом. Наше спільне бачення харчування під час польоту та бажання зробити щось особливе допомогли нам в синергії з Join UP!™, враховуючи побажання пасажирів, розробити цілих 6 різних SkyBox’ів*, які виділяються своїм смаком, поживністю, корисністю та унікальністю рецептів! До нового меню ми додали роли, сендвічі, зокрема — з різними видами сиру та м’ясом, а також іншу легку їжу на додачу до закусок.

СВІТЛЕ МАЙБУТНЄ ДЛЯ КОЖНОГО

Знаючи про проблему забруднення навколишнього середовища і щоб максимально запобігти цьому, ми ретельно фасуємо всі відходи для перероблення. Усі продукти, пакування та інші залишки, які не підлягають використанню, зберігаємо при температурі нижче 5°C, щоб надалі безпечно відправити їх на утилізацію; така практика вважається однією з найкращих у світі для перероблення сміття, тому ми пишаємося, що можемо таким чином бути в тренді і допомагати природі.

Завдяки нашим принципам та політиці, Aero Angels постійно вдосконалюється та розширює свою співпрацю на ринку кейтерингу. На сьогодні ми вже співпрацюємо з більше ніж 30 відомими як місцевими, так і міжнародними підприємствами та авіакомпаніями.

  • Тільки для одного з цих перевізників за 4 роки ми супроводжували більш як 5 100 рейсів та обслугували понад 1 269 000 пасажирів. Тільки уявіть собі масштаби, якщо порахувати всі рейси всіх клієнтів за роки!
  • Нашими партнерами є понад 20 провідних компаній, серед яких Coca-Cola та Oneworld — третій найбільший авіаційний альянс у світі.

Упевнені, що на кожного з нас чекає краще майбутнє, яке створюємо ми самі. Тому Aero Angels не планує зупинятися на досягнутому — вже готуємо відкриття нових підрозділів в Аль-Аламіні та Марса-Аламі, розробляємо інші варіанти розширення компанії, включно з майбутніми партнерами та клієнтами. Що ще? Ми ніколи не припиняємо вдосконалювати наше виробництво, тому плануємо досягти найвищих стандартів якості та безпеки харчових продуктів, які будуть визнані в усьому світі!

Досвід — це найкращий приклад успіху на шляху до мети.

Тож час куштувати нове смачне меню, яке вже чекає вас на борту літаків SkyUp. Бажаєте замовити?

*SkyBox — бокс з меню від SkyUp