Агентам

Q Premium Resort Hotel та Q Aventura Park в Туреччині. Це буде неймовірне літо!

Доки за вікном сніги і зимові тумани, ми щодня думаємо про літо. І не тільки думаємо, але й дуже ретельно до нього готуємось, щоб ви з нашою допомогою могли побалувати себе чудовим відпочинком в улюблених країнах. Ми знаємо, що дійсно багато хто з вас вже зараз планує подорож до Туреччини – однієї з найулюбленіших країн для літнього відпочинку. І тому поспішаємо поділитися з вами новинами щодо цього напрямку. Тим паче що новини дійсно приємні!

У цьому сезоні ми пропонуємо ну просто чудові умови по готелях Q Premium Resort Hotel та Q Aventura Park. До речі, ви ще в когось в Україні їх бачили?

І перед тим, як детальніше розказати, за що ми так любимо ці готелі, нагадуємо, що Туреччина з Join UP! це:

  1. Усе для вашого комфорту. Команда готельних гідів та трансферменів, яка буде обслуговувати туристів Join UP!, пройде спеціалізовані тренінги перед початком літнього сезону, щоб повністю відповідати високим вимогам та стандартам компанії. Повноцінний навчальний курс є обов`язковим та проводиться вже другий рік поспіль за участі професійних тренерів.
  2. Ціни, які вам сподобаються. Ми пропонуємо конкуренті ціни на популярні та ваші улюблені готелі. Уже зараз шукайте пропозиції в онлайн підборі турів, а ми тим часом щодня додаватимемо нові готелі, які неодмінно вас зацікавлять.
  3. Зручна польотна програма на крилах SkyUp Airline. І ми вже зовсім скоро запропонуємо преміум-концепт на борту, про який розкажемо згодом.

ПІДБІР ТУРУ

Світлана Свириденко

керівник напрямку Туреччина

Наша концепція відпочинку в Туреччині – це Hospitality.

«Адже Туреччина – невимовно гостинна країна, яка по-домашньому дбайливо ставиться до кожного туриста. Тут завжди відчуваєш себе бажаним гостем! Тому і готелі в Туреччині такі особливі – їхню атмосферу та затишок створюють люди, у яких гостинність і бажання догодити гостю – в крові. А якщо ви обираєте ще й готелі мережі Q Hotels, то чудовий відпочинок вам ну просто гарантовано!»

Q Hotels. Q – is for quality

Q Hotels – це готелі, які вам неодмінно сподобаються і якістю, і вигідними цінами, і можливостями для приємного відпочинку. Ось кілька причин, за які ми любимо ці готелі:

Q Premium Resort Hotel

  • Готель розмістився на самому березі моря, тому на вас чекає чудовий приватний пляж, де вам буде комфортно і приємно. Набридло засмагати біля моря? Тоді насолоджуйтесь велетенським басейном!
  • Ваша улюблена система Ultra All Inclusive,що включає напої і коктейлі місцевого виробництва та харчування в ресторанах готелю. За період відпочинку ви просто можете забути, як користуватись гаманцем. На вас чекають шалено смачні страви в головному ресторані та тематичних ресторанах a la carte.
  • Розваги для найменших гостей. Вам не доведеться думати, чим зайняти ваших діток – для них тут є міні-клуб, анімація і майданчики.

Леся Климюк

маркетолог

Сучасний інтер’єр, великі скульптури на вході в готель вже стали чудовою візитною карткою, біля якої кожен одразу ж робить фото!

«Q Premium Resort Hotel, мережі Q Hotels – прекрасний компактний готель, який по праву можна назвати не тільки сімейним, але і в той же час і молодіжним, адже стільки молодих компаній приїжджають сюди, аби яскраво провести час»

Q Aventura Park

  • Красива зелена територія, що більше схожа на сад, близькість моря, шаленої краси пейзажі, що відкриваються прямо з вашого вікна – ну хіба не чудовий варіант для відпочинку?
  • Безліч розваг. О, нудно вам тут точно не буде, головне – визначитись з тим, чим ви хочете зайнятись сьогодні: піти на дискотеку чи тенісний корт, приділити увагу водним видам спорту, подивитись виступ місцевих музикантів, насолодитись відпочинком біля басейнів… Який план на сьогодні?
  • Цей готель також працює по системі Ultra All Inclusive і порадує вас хорошим вибором страв у різних ресторанах, напоями та десертами.

Не зволікайте і прямо зараз плануйте своє красиве і насичене літо в Туреччині разом з Join UP! та готелями Q Premium Resort Hotel та Q Aventura Park!