Агентам

ПодороЖИТИ рідним – Карпати з Join UP!

Подорожі Україною – ідеальний спосіб для відновлення, проведення часу з близькими чи ретриту наодинці з собою. Підтримувати вітчизняних підприємців, мужністю і креативністю яких захоплюється весь світ.

Наповнюватися життям, зізнаватися в любові рідним містам, природі, традиціям, обмінюватися цією любов’ю з іншими українцями і так розпалювати її ще сильніше. Про все це зараз кожна наша мандрівка і найважливіші моменти нашого подороЖИТТЯ.

Минулого сезону відпочинок в Україні потрапив до трійки найпопулярніших зимових напрямків у структурі продажів Join UP! А цього року, впевнені, подорожей Україною буде ще більше. До чого готуватися?

Ділимося спостереженнями, планами та секретами ідеальної мандрівки з Join UP!

ЩО ПОТРІБНО УКРАЇНСЬКОМУ ТУРИСТУ

Туризм – одна з найдинамічніших сфер, тому потрібно постійно відстежувати зміни на ринку та актуальні запити туристів, щоб мати змогу запропонувати потрібний продукт. Про що свідчить наша статистика?

  • Зараз відпочинок в Україні найчастіше вибирають сім’ї з дітьми.
  • Переважно бронюють тури на 5–7 днів у західні області України.
  • Найпопулярнішими українськими місцями у туристів Join UP! у 2023 році були курорти Карпат та Прикарпаття – 40,5%1.
  • Нашим внутрішнім бестселером став “Буковель” з його величезним вибором туристичних послуг для найрізноманітнішого відпочинку з дітьми, друзями, колегами чи соломандрівки. Цього року кількість туристів, що забронювали у нас відпустку на курорті, збільшилася на 8,22% порівняно з 2022 роком, та на +34,79% – порівняно з 20212.

Що ще в тренді?

На базі нашої статистики ми підготували топ найпопулярніших запитів від туристів: яким активностям вони надають перевагу та на що звертають увагу, вибираючи готелі:

  • відпочинок у горах;
  • міський туризм і піші прогулянки;
  • екскурсії до історичних пам’яток та музеїв;
  • етно- та гастротуризм;
  • активності для дітей;
  • pet-friendly* та готелі з басейном.

ПОДОРОЖИТИ УКРАЇНОЮ З JOIN UP!

Ми віримо, що цього року наша концепція подороЖИТИ надихне ще більше українців дозволити собі відпочинок на курортах, зокрема і в рідних Карпатах.

І вже знаємо, як зробити так, щоб спогади про цю поїздку зігрівали ще довго після її завершення.

У чому переваги подорожей Україною з Join UP!?

  • Експертиза та досвід. Ми ідеально вивчили карпатські курорти та постійно стежимо за новинками і відкриттями. Тож допоможемо підібрати ідеальний та перевірений варіант під будь-який запит.
  • Цілодобова підтримка. Ми знаємо, який стрес ви переживаєте щодня, і хочемо, щоб під час поїздки ви максимально відпочили та набралися сил. Тому завжди допомагаємо оперативно вирішувати проблеми під час подорожі та дозамовити додаткові послуги. Щоб туристи насолоджувалися відпусткою, а не витрачали час на планування логістики, бронювання трансферів чи екскурсій.
  • Гнучкі умови бронювання. Планувати подорожі під час війни складно, адже ніколи не можна передбачити, що станеться наступного дня. Тому Join UP! пропонує гнучкі умови щодо зміни дат та учасників туру, а також – оплати по більшості готелів.
  • Зручна логістика. Ми пропонуємо прямі автобусні тури до популярних курортів Карпат і Закарпаття з різних міст України. Тож туристам не потрібно переживати, що не встигнуть купити квиток на потяг чи запізняться на пересадку.
  • Бонуси для агентів. Ви зможете отримати додаткові вигоди при бронюванні готелю, часто підвищені та з винятковими умовами на ринку.

Команда Join UP! постійно працює над тим, щоб створити максимум можливостей для якісного відновлення і яскравих знайомств з новими місцями та традиціями України. Отже, чого очікувати в новому сезоні?

  • Повне занурення в українські звичаї та традиції завдяки екскурсійному туру Карпатські вечорниці. Що в програмі? Багато гір, смачних гуцульських страв, захопливих майстер-класів, колоритних сіл та цікавих історій.
  • Полегшення логістики. Ми збільшуємо кількість міст виїзду автобусних турів у Карпати і Закарпаття. Тепер дістатися до улюблених курортів ще простіше.
  • Максимум яскравих вражень і сервісу для наших туристів у Львові. У турі Citybreaks in Ukraine при бронюванні популярних* готелів ми даруємо комфортний трансфер із залізничного / автобусного вокзалу до готелю, а також безкоштовну оглядову пішохідну екскурсію містом.
  • Розширення і вдосконалення асортименту популярних категорій готелів. І вже навіть зараз ви можете переконатися, що в колекції Join UP! представлений великий вибір як преміум комплексів, так і готелів бюджетного сегменту з якісними умовами проживання. Адже ми піклуємося про те, щоб відпочинок в Україні був доступний кожному.

А ще ми проаналізували найпопулярніші запити від туристів і уже підготували підбірки готелів по кожному з них.

ПодороЖИТИ Україною – це про місця, людей і моменти, якими хочеться дорожити. Створюємо їх разом з Join UP!


1 статистика Join UP!
2 показники за період 15.11 – 20.12
* від англ. “можна з тваринами”
** актуально для готелів у Львові з відповідною поміткою в режимі онлайн-бронювання. Турист отримує безкоштовну оглядову пішохідну екскурсію на наступний після заїзду день і трансфер в один бік з автобусного чи залізничного вокзалу до готелю. Ці послуги відображаються в онлайні у складі пакету
*** текст містить рекламні матеріали