Агентам

Новий рік на узбережжі Червоного моря: готелі Coral Sea чекають на гостей

Шарм-ель-Шейх — це фантастичні лазурні лагуни, які прекрасно підходять для пляжного відпочинку, а також дайвінгу та снорклінгу. Туристів тут завжди приваблюють розкішні коралові рифи Червоного моря, де живуть різнокольорові рибки. Цієї зими корали чекають і на вас, адже мережа готелів Coral Sea Hotels пропонує вам зустріти Новий рік у сонячному Єгипті!

Coral Sea Hotels — це одне з найкращих рішень для сімейного відпочинку в Шарм-ель-Шейху.
І ось чому:

Номери. У готелях Coral Sea Holiday Resort 5*, Coral Sea Waterworld 5* можна вибрати дитячий сьют: у дітей буде окрема кімната з двома ліжками та власним телевізором. Крім того, у номері є власний вихід на садову терасу.
Аквапарки. У готелях Coral Sea Waterworld 5* та Coral Sea Aqua Club 4*розташовані чудові аквапарки з безліччю атракцій — ваші діти точно будуть в захваті.
Басейни. Окремі басейни для дорослих, для дітей, басейни з підігрівом, джакузі.
Анімація. Веселі конкурси, захопливі квести та вечірнє міні-диско.

А ще на всіх гостей готелів Coral Sea на Новий рік чекатиме насичена програма. Зустріньте 2024-й по-справжньому яскраво: музичні виступи, ді-джей сети, перегляд новорічних фільмів і, звісно ж, святкова вечеря.

Більше деталей про програму можна отримати в представників готелів на місці.

Вирушаймо назустріч Новому року, влаштувавши йому особливу зустріч в готелях Coral Sea!

Який готель вибрати

Coral Sea Aqua Club 4*
Готель, розташований на другій лінії, пропонує різноманітні номери, які ідеально підійдуть для сімейного відпочинку. Система харчування — “все включено”. Coral Sea Aqua Club 4* — чудовий вибір для любителів водних розваг: аквапарк і водні гірки подарують вам і вашим дітям яскраві спогади від цієї сімейної поїздки. Також ви зможете пограти в міні-футбол, баскетбол і волейбол прямо на пляжі.

Coral Sea Holiday Resort 5*
Розкішна зелена територія, широкий пляж, просторі номери та система “все включено” чекають на вас, якщо ви оберете для подорожі Coral Sea Holiday Resort 5*. Любите активно проводити час? Тренажерний зал, спортивні майданчики для волейболу, баскетболу та футболу, а також тенісний корт до ваших послуг. Усі гості цього готелю, до речі, можуть користуватися аквапарком сусіднього Coral Sea Aqua Club 4*.

Coral Sea Imperial Sensatori Resort 5*
Насолоджуйтесь хвилями Червоного моря на приватному пляжі або релаксуйте на СПА-процедурах у Coral Sea Imperial Sensatori Resort 5*. У готелі доступні типи номерів із прямим доступом до басейну та кімнати з джакузі на балконі та неймовірним видом на море на додачу. Сім басейнів, водні гірки та активна анімація — час у цьому готелі точно промайне для вашої сім’ї з веселощами та позитивом.

Coral Sea Waterworld 5*
Цей готель розташований в центрі мальовничої бухти Набк, тому його так люблять туристи. А ще тут є аквапарк із 14-ма гірками для дорослих і дітей, лінива річка, а також піщаний пляж, що розкинувся на кілька сотень метрів. Активна анімація для дітей та вечірня шоу-програма точно не дадуть вам нудьгувати. Неподалік готелю знаходиться знамените Hard Rock Cafe, а також багато магазинів із сувенірами.

Під час подорожі до Шарм-ель-Шейху барвисті кольори ваших емоцій зіллються в одну палітру з різнокольоровими відтінками коралів Червоного моря. Додайте до вашого відпочинку ще більше барв — влаштуйте незабутню сімейну новорічну мандрівку разом із Join UP! та мережею готелів Coral Sea.