Агентам

Навколо світу за одну ніч? ТАК! Це можливо разом з Radisson Blu Resort, Bukovel!

Ще не маєте планів на Новий рік? Ну,тоді ця новина точно для вас! Тому що ми разом з Radisson Blu Resort, Bukovel маємо для вас круту ідею для святкування. Яку? Приїхати у неймовірної краси зимові Карпати та… влаштувати за одну ніч навколосвітню подорож!

Так-так, ви все зрозуміли правильно! Ми пропонуємо вам поєднати приємне з приємним:

Класно відсвяткувати Новий рік з цілою програмою розваг та святковою вечерею від Radisson Blu Resort, Bukovel.

Насолодитись відпочинком на гірськолижному курорті та досхочу накататись та релакснути.

ЗУСТРІЧАЄМО НОВИЙ РІК!

Почати рік в такому красивому місці, як Radisson Blu Resort, Bukovel – це вже ідеальний план, адже цей готель славиться своїм стилем, гостинністю та рівнем сервісу – все, як ми з вами любимо. А якщо додати до цього ще й святкову програму, яку тут створили саме для вас?

Що на вас чекатиме?

Стилізована навколосвітня подорож – музика, історії та страви з різних куточків світу!

Гостей вітатиме досвідчений екіпаж – ведучі Григорій Решетнік, Володимир Такудіс та чарівна Юлія Крауз.

Музичну екскурсію проведуть драйвові «ДикоBrass» та cover band «BandiT», зіркові пасажири Ivan NAVI та секретний гість.

Спеціальна програма для малечі.

Щоб дізнатись більше – сміливо клікайте сюди, а потім – бронюйте тур!


Анна
Власова
PR та маркетинг менеджер
готелю Radisson Blu Resort, Bukovel

«За одну ніч ми відвідаємо безліч країн, перенесемося на різні континенти від жарких тропіків до сніжної Арктики, і всюди на гостей чекатиме незабутня атмосфера, національний колорит та гастрономічні сюрпризи. А найвідданіші мандрівники зможуть продемонструвати свою туристичну ерудованість в захопливих конкурсах, присвячених святкуванню Нового року в різних куточках Земної кулі. Весь світ святкує Новий рік! У цього свята немає національності, кордонів і мовного бар’єра! У кожній країні Новий рік зустрічають по-своєму. Але в будь-якій країні – це свято радості, миру, любові, сім’ї, добра, надії та віри у світле майбутнє! Тож встигніть придбати квитки та забронювати найкращі місця».

НАСОЛОДА ВІД ВІДПОЧИНКУ

Почати рік у Radisson Blu Resort, Bukovel – це один з найкращих подарунків, який взагалі можна зробити собі і своїм близьким. Тож трошки нагадаємо, за що ми так любимо цей готель:

1 SPA-центр. Він тут чудовий! Масажі, різноманітні SPA-процедури, сауни, басейни та джакузі – побалуйте себе та перезавантажтесь, щоб почати рік бадьоро та енергійно.

2 Басейн. У Radisson Blu Resort, Bukovel є лише одна проблема – зранку часом важко вирішити: йти кататись у гори чи цілий день провести у басейні з панорамним видом на неймовірні пейзажі.

3 Їжа. На курорті на вас чекають різні ресторани та бари, де ви зможете насолодитись і місцевою кухнею, і інтернаціональними стравами. Адже смачна їжа – це теж відпочинок!

4 Гори. Карпати – справжнє місце сили. Як же тут приємно гуляти! Розглядати дерева, фотографувати, пити глінтвейн та милуватися дивовижним краєвидом Карпатських гір… Так, гори надихають!

5 Розваги. Покататись на лижах, бордах або санчатах, відвідати етнопарк «Гуцул ленд», політати  на тролеї, запланувати прогулянку на нартах із їздовими собаками породи «сибірські хаскі» та обов’язково з ними сфотографуватися – чудовий to do list на початок року.

Сергій
Кириченко
керівник
напрямку Україна

«Radisson Blu Resort, Bukovel – найрозкішніший готель курорту. Тут є все для чудового відпочинку: шикарний SPA-центр, басейн, де під час плавання перед вами відкривається дивовижна гірська панорама. Ви неодмінно оціните зручне розташування та класну інфраструктуру для катання на лижах і борді: прямо в готелі облаштовані шафки для зберігання і сушіння спорядження, 7-ма траса – прямо біля виходу з готелю, тут же оренда, є можливість придбати SkiPass. Дизайн номерів сучасний і затишний, хороший шведський стіл на сніданки. Ну що тут ще додати?»

Святкуйте Новий рік яскраво та відпочивайте у Карпатах разом з Radisson Blu Resort, Bukovel та Join UP!