Агентам

Мандруйте на Кіпр вигідно з акцією Kids Go Free*

Так само як великим компаніям для злагодженої роботи, дружнім родинам іноді потрібен веселий тімбілдінг для гуртування та перезавантаження.

А найкращий спосіб перетворити свою сім’ю на непереможну команду – вирушити разом у незабутню мандрівку та накопичити нові спільні спогади. Кіпр з нетривалим перельотом, м’яким кліматом та широким вибором активностей – чи не найкраще місце для такої відпустки навіть узимку. А зараз, до речі, дуже вдалий час для її планування, адже ми стартуємо з акцією Kids Go Free!

Уже здогадалися? Ми даруємо** квитки до сонячного острова маленьким мандрівникам у складі вашої дрім-тім!

ВАЖЛИВІ ДЕТАЛІ

  • Акція діє на рейси SkyUp до Кіпру.
  • Kids Go Free поширюється на період бронювання до 30.11.2021 із заїздами з 12.11.2021 до 28.03.2022.
  • Винятки: вильоти з 27.12.2021 до 03.01.2022 та зворотні рейси з 03.01.2022 до 10.01.2022.

5 причин поїхати на Кіпр саме зараз:

  • Насолодитися теплом, адже у зимовий сезон погода на острові по-весняному гарна.
  • Отримати вітамінний заряд від стиглих фруктів, які дозрівають тут цілий рік.
  • Відвідати видатні місця, не хвилюючись через виснажливу спеку та великі натовпи.
  • Побачити фламінго, які прилітають сюди саме на зимівлю.
  • Зайнятися спортом. Важко відмовити собі у заняттях віндсерфінгом або у велосипедних прогулянках за таких сприятливих умов.

ТОП ІДЕЙ ДЛЯ СІМЕЙНОГО ВІДПОЧИНКУ

У ці дні багато дітлахів вже звично повернулося до дистанційного навчання, а їхні батьки перейшли на віддалений формат роботи. Пропонуємо не марнувати цей час у чотирьох стінах. Замість цього можна влаштувати прекрасний оупенспейс на сонячних берегах Кіпру! Тим більше що стабільне інтернет-з’єднання майже всюди дозволить вашій дитині комфортно вчитися, а вам за потреби займатися робочими справами. Присвятивши першу половину дня урокам, вже у другій маленькі мандрівники отримають круту винагороду, адже на Кіпрі кожен день сімейної відпустки може стати новою веселою пригодою. Особливо, якщо озброїтися нашим списком найкрутіших місць та розваг острова.

Морські гроти і «піратські» печери Ая-Напи. Хто з нас у дитинстві не захоплювався пригодницькими історіями про безстрашних піратів? Гайда до центру піратської романтики в Ая-Напі! У центральній бухті міста розташовані печери, які колись використовували морські розбійники як сховища для скарбів. Сьогодні тут також встановили копію знаменитого корабля «Чорна Перлина» із серії фільмів «Пірати Карибського моря».
Wow Adventure. Розважальний центр у Ларнаці з ігровими зонами для дорослих та дітей різного віку. Для наймолодших відвідувачів тут є спеціальний майданчик, а також цікава програма анімації.
Парк верблюдів. Це міні-зоопарк у селищі поблизу Ларнаки, де на вас чекають круті розваги на відкритому повітрі у компанії кораблів пустелі та інших тварин. Тут ви зможете весело провести час, спілкуючись із мешканцями контактного зоопарку, зокрема дикобразами, поні, ламами та кенгуру, а ще покататися на верблюдах і навіть скуштувати справжнього верблюжого молока!
Соляне озеро. Ще одна принада Ларнаки – Соляне озеро, до якого в осінньо-зимовий сезон прилітають великі зграї яскравих фламінго. Тут можна погуляти вздовж мальовничої берегової лінії та, сидячи на лавці, помилуватися краєвидами і сфотографувати ці граційні створіння.
Джип-сафарі. Пригода, яка надовго запам’ятається великим та малим мандрівникам. Відчуйте себе нестримними шукачами пригод під час драйвової прогулянки національними парками на позашляховиках.
Океанаріум. Великий океанічний акваріум у місті Протарас – місце, де можна надовго загубитися, адже тут є можливість побачити так багато дивовижних морських мешканців: мурен, екзотичних рибок, скатів. Крім того, тут же ви зустрінетеся з лемурами, мавпами, пінгвінами і навіть крокодилами.

СІМЕЙНІ ГОТЕЛІ

Яким має бути ідеальний готель для сімейного відпочинку? По-домашньому затишним, звичайно. А ще тут мають смачно готувати та пропонувати цілий арсенал розваг, завдяки яким маленьким гостям не доведеться нудьгувати. Вибрати місця з набором усіх цих факторів буває непросто. На щастя, ми вже склали власний топ рекомендацій:

Дмитро
Хромов
керівник напрямку Кіпр:

Що мені найперше спадає на думку, коли я уявляю ідеальний незабутній сімейний відпочинок? Прекрасний острів Кіпр.

«Мальовнича природа, гостинні готелі і, звісно, ціла низка різноманітних розваг. Шалений спуск з найвищої гірки в аквапарку, родинне джип-сафарі, перша зустріч із фламінго, прогулянка на верблюдах – ці спогади залишаться з вами назавжди!».

Не зволікайте та бронюйте найвигіднішу сімейну мандрівку до Кіпру разом із Join UP!

* з англійської – діти їдуть безкоштовно
** авіаквитки для дітей за нульовим тарифом. Вік дитини – до 11.99 років. Дитина має бути у супроводі дорослого (1 дитина – 1 дорослий)